UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24
  1. #1 [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Lamka
    [center]

Przedstawiamy wam pierwszy odcinek przygód Ząbka, Ola i Bola oraz ich koleżanki Miśki. Ponadto zapraszamy do odwiedzin naszej strony- HeadStrike.pl, gdzie możecie kupić slota już za 3,50zł na Warszawskim łączu.

Przypominamy, iż właścicielem serwisu jest
    Firma Handlowo-Usługowa "ZACHEJ"
    ul. Zawodzie 24/1
    41-208 Sosnowiec
    698-918-655

NIP: 644-316-86-35
    REGON: 240 483 797

Promocja- "Serwery za grosze"

Headstrike.pl
    ogłasza nową promocję!
    Zapraszamy do zakładki PROMOCJE, aby zapoznać się z regulaminem.

Już teraz- slot publiczny kosztuje 4zł, a slot prywatny 2,50zł dla pierwszych 11 slotów każdego serwera!

Bądź pierwszy, nie daj się wyprzedzić.
    Zaufaj jakości serwerów gier Headstrike.pl !

Screenshoty z obsługi serwera (zamazane niektóre dane):

Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Spamer z doświadczeniem Awatar cinek91
    Napewno serwery dobre?

Ale warto było by wymienić obsługe klienta.
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Moderator Awatar bakul. <3
    Nie możesz sam sprawdzić czy są dobre, tylko musisz spamować?
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Adminus pospolitus
    Szczerze mówiąc uśmiałem się czytając ta "historyjkę". "Lecę do babci po kasę" tani tekst, byle jakie wykonanie, nie pokazywałbym się z czymś takim...
    Najlepszy hosting www tutaj
    Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
    Jebać steama.
    Odpowiedz z cytatem  

5. #5 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Lamka
    Naven~

Szczerze mówiąc uśmiałem się czytając ta "historyjkę". "Lecę do babci po kasę" tani tekst, byle jakie wykonanie, nie pokazywałbym się z czymś takim...
    Przynajmniej mamy swój pomysł nie ściągamy pomysłów od innych firm i się staramy a z twojej wypowiedzi mogę wywnioskować że masz mały zasób słów.

nick steam n_a_v_e_n dodaj jak chcesz, a jak nie to kurwa nie dodawaj
    Jeden przykład twojej dojrzałości, więc proszę cię nie odwiedzaj tego tematu więcej iż dla mnie jesteś spalony.
    Ostatnio edytowane przez koZZZak ; 18-11-2009 o 20:05
    Odpowiedz z cytatem  

6. #6 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Adminus pospolitus
    Czepiasz się, ja nie reprezentuję firmy, nie muszę być "dojrzały" jak to ująłeś. Typowa sytuacja, gdy człowiek nie ma nic na swoją obronę próbuje oczernić oskarżyciela aby w oczach obserwatorów stał się tym, który nie mówi prawdy. Nice try.
    Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
    Jebać steama.
    Odpowiedz z cytatem  

7. #7 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Lamka
    Czepiasz się, ja nie reprezentuję firmy, nie muszę być "dojrzały" jak to ująłeś. Typowa sytuacja, gdy człowiek nie ma nic na swoją obronę próbuje oczernić oskarżyciela aby w oczach obserwatorów stał się tym, który nie mówi prawdy. Nice try.
    Nie, nic nie bronię ponieważ nikt poważny nie weźmie sobie do serca twojej wypowiedzi ponieważ jesteś nie dojrzały jako moderator powinieneś dawać przykład innym i nie mieć w podpisach przekleństw. Już mówiłem żebyś nie odwiedzał tego tematy ponieważ nabijasz sobie posty na których ci najwidoczniej zależy.
    Odpowiedz z cytatem  

8. #8 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Adminus pospolitus
    Już mówiłem żebyś nie odwiedzał tego tematy ponieważ nabijasz sobie posty na których ci najwidoczniej zależy.
    Zawsze można temat przenieść do forum w którym posty się nie liczą ;]

Nie, nic nie bronię ponieważ nikt poważny nie weźmie sobie do serca twojej wypowiedzi ponieważ jesteś nie dojrzały jako moderator powinieneś dawać przykład innym i nie mieć w podpisach przekleństw.
    Nie, gdzie tam...
    Jebać steama.
    Odpowiedz z cytatem  

9. #9 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Lamka
    Raportuje cię, masz jakieś problemy może z jakimś pracownikiem masz na pieńku nie ogrywaj się na całej firmie zaraz złoże piękny raport na ciebie.

Jak wcześniej mówiłem jesteś nie dojrzały (17 lat), dużo edukacji jeszcze przed tobą a teraz idź do lekcji ;)

@ Dodałem raport, już tu nie wejdę obrzydziłeś mi forum.wiaderko.com !
    Ostatnio edytowane przez koZZZak ; 18-11-2009 o 23:07
    Odpowiedz z cytatem  

10. #10 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Starsza lamka
    Ah Ten BOLO zamawia 12 slotów , to moj ulubiony bohater :* utorzsamiam go z wlascicielem HS :D
    Zalozcie sobie postac tutaj plz : http://reaperexus.mybrute.com/

My-brute to gra przez przegladarke , bardzo fajna polecam ;p.
    Odpowiedz z cytatem  

11. #11 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Super Mod Awatar ' fil0ne
    Historyjka n1 xDDD

Raport godny "uwagi" znalazł miejsce gdzie indziej http://www.forum.wiaderko.com/hall-f...er-strike.html

Co do samej firmy ... juz po przeczytaniu nie całej reklamy, nie chce mi sie uwas kupować

Wiesz dlaczego ?

Historyjka 3,5

Teraz już 4 zł

Tanim kosztem chcecie sie wzbogacic, a to tylko swiadczy o tym że wasza logika ew osoba odpowiadajaca za Logiczne myslenie w firmie, zaczyna sie z tym bawić, jak sam pisałes do navena, napisze ja do Ciebie, idz do szkoły, naucz sie troszke o biznesplanach, logicznym myśleniu i zakładaj "pro elo elo " firme.
    Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Odpowiedz z cytatem  

12. #12 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Spamer Awatar Michal Gottlieb
    Cytat Zamieszczone przez koZZZak Zobacz posta
    z twojej wypowiedzi mogę wywnioskować że masz mały zasób słów.
    więc proszę cię nie odwiedzaj tego tematu więcej iż dla mnie jesteś spalony.
    Za to tutaj jest niesamowicie dojrzały i wielki zasób słów, nie ma co...

Jeden przykład twojej dojrzałości
    Obawiam się, że omawianie dojrzałości bardziej pasuje do Waszej "historyjki" reklamowej...
    Poziom porównywalny do "Kapitana Bomby" i pewnie w takie samo grono odbiorców będzie ono trafiało...
    Odpowiedz z cytatem  

13. #13 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Lamka
    Wiele firm ogłasza wiele promocji, może tego nie wiesz ale promocje się robi po to by przyciągnąć uwagę klientów do danej firmy. Może o tym nie wiesz ale teraz powstaje wiele firm które robią ceny 2zl za slot publiczny GDA! po 2 miesiącach sprzedali sto serwerów, maszyny zapchane a pingi są po '150'. A jeżeli mi oferujemy cene nie zbyt drogą ani tanią- zapewniamy stałe, duże łącze oraz bardzo dobrą maszynę to wynika z tego że my "Chcemy, przyciągnąć uwage klientów- o nich walczyć i trzymać ich jak najdłużej przy sobie" czyli: nie zapchamy maszyn, nie zabraknie łącza bo dla nas zależy szczęście i opinia klienta.

A więc teraz jeżeli ty chodzisz sobie do trzeciej klasy LO, to co ty tak robisz? Grasz w piłkę nożną, siatkę i się uczyć- jedym słowem te forum nie powinno mieć tak młodych, nie dojrzałych adminów którzy jeszcze dużo nie widzieli.

Chcecie możecie pakować temat do kosza- ponieważ nie zależy mi na opini na tym forum ponieważ widzę że tu są moderatorzy- nie godni swojej rangi.

Do widzenia !
    Odpowiedz z cytatem  

14. #14 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Super Mod Awatar ' fil0ne
    A więc teraz jeżeli ty chodzisz sobie do trzeciej klasy LO, to co ty tak robisz? Grasz w piłkę nożną, siatkę i się uczyć- jedym słowem te forum nie powinno mieć tak młodych, nie dojrzałych adminów którzy jeszcze dużo nie widzieli.
    3 lo skonczyłem czas temu, i obecnie "tyram" na własne utrzymanie

Co do nie godnej mojej rangi, to nie wiem, nie ma na mnie skarg wiec chyba jestem ok.

Niegodna polecenia jest Twoja firma.

Ale sam sie gubisz w tym co piszesz ... po co Robić reklame że slot 3,5 jak wchodzi na strone www potencjalny klient, patrzy bum, slot 4 zł.

i prosta mysl "acha, smieszna reklama, tania cena bija odwiedziny, a na stronie okazuje się co innego, wole wybrać w tej samej cenie, sprawdzone hostingi"

I wychodzi ...
    Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Rodak, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Odpowiedz z cytatem  

15. #15 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Lamka
    i prosta mysl "acha, smieszna reklama, tania cena bija odwiedziny, a na stronie okazuje się co innego, wole wybrać w tej samej cenie, sprawdzone hostingi"
    Może potrzebne ci są oczy i umiejętność czytania?
    Wchodzisz na stronę na lewej stronie masz duży BOX taki kwadracik z przełącznikiem na sklep i tam jest cena promocyjna. Później wchodzisz w promocje gdzie jest regulamin i info. dt. promocji. I wszystko jasne jeszcze w tematach na forach pisze- WEJDZ W ZAKLADKE OFERTA BY ZAPOZNAC SIE Z REGULAMINEM.... .
    Odpowiedz z cytatem  

16. #16 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Moderator Awatar FrEaK
    Cytat Zamieszczone przez koZZZak
    Jak wcześniej mówiłem jesteś nie dojrzały (17 lat), dużo edukacji jeszcze przed tobą a teraz idź do lekcji ;)
    naven to zasłużony moderator. wiec ty tu jesteś nowy i napewno któryś z twoich klientów czytał jego poradniki na temat AMXX. Wiekiem się nie wywyższaj bo jesteś niewiele starszy, a rozum to masz na poziomie dorastającego 15-latka. Więc popatrz się najpierw na siebie, potem oceniaj innych pod względem wyższego lub twojego poziomu. Ale oferta nie wywyższa się niczym od innych + bezsensowne promocje.

Cytat Zamieszczone przez koZZZak
    widzę że tu są moderatorzy- nie godni swojej rangi.
    Jeśli się nie znasz to nie pisz! Obecni w tym temacie moderatorzy (naven, bakul, ' fil0ne) zrobili bardzo dużo dla tego forum. Bez nich to nie byłoby największe forum CS w Polsce! Więc pozostaje Ci nic jak wzięcie moich słów do mózgu i nie robić z siebie większego niż jesteś.

Cytat Zamieszczone przez Michal Gottlieb
    Poziom porównywalny do "Kapitana Bomby" i pewnie w takie samo grono odbiorców będzie ono trafiało...
    O tym mówie. Bezsensowna reklama i robienie z kurzu śmietnika. Jeszcze dochodzi do tego kłótnia z moderatorami. Tyle odemnie.
    Ostatnio edytowane przez FrEaK ; 19-11-2009 o 14:27
    Odpowiedz z cytatem  

17. #17 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Starsza lamka
    Cytat Zamieszczone przez FrEaK Zobacz posta
    nich to nie byłoby największe forum CS w Polsce! Więc pozostaje Ci nic jak wzięcie moich słów do mózgu i nie robić z siebie większego niż jesteś. Dla mnie to OWNED!
    Na wstepie mowie ze nie stoje po zadnej stronie konfliktu :).

freak a jak juz takie masz gadane , to powiedz do ktorej półkuli lub częsci mózgu ma sobie wziąć twoje słowa kochanie?
    Dla ciebie to OWNED? no patrz koleszko , a dla mnie ty jestes na poziomie 15latka (jak sam oskarzales innego typa o to).
    Ciekaw jestem czy jak z rodzicami rozmawiasz , to mówisz "ej tato dla mnie to owned , a ty mama stfu bo cie zroflam."?
    To w jaki sposob piszesz pokazuje ze jestes osoba nie na poziomie ;] , a co do tamtego czlowieka z HeadStrike , to nie bede komentowal , bo kto mysli , to wie ze jest to nowa firma i ze w niesprawdzonych firmach nie powinno sie kupowac.

Nie wiem o co sie tak klocicie , ale jeden drugiego jest warty ;]
    Ostatnio edytowane przez Mati1230 ; 19-11-2009 o 13:12
    Zalozcie sobie postac tutaj plz : http://reaperexus.mybrute.com/

My-brute to gra przez przegladarke , bardzo fajna polecam ;p.
    Odpowiedz z cytatem  

18. #18 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Lamka
    Może nie wiecie ale konto zakładałem na szybko by tylko dać tutaj reklamę- wiek jest zły który jest podany dodaj sobie 3 lata. Good Luck :)
    Odpowiedz z cytatem  

19. #19 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    Cytat Zamieszczone przez koZZZak Zobacz posta
    Może nie wiecie ale konto zakładałem na szybko by tylko dać tutaj reklamę- wiek jest zły który jest podany dodaj sobie 3 lata. Good Luck :)
    ojojoj to może źle, że to napisałeś ;p bo z Twoich wypowiedzi i znajomości zasad posługiwania się ojczystym językiem, który nie stoi na wysokim poziomie nie wygląda to dobrze.

np. "pisze", a powinno być "jest napisane" Więc to także taka uwaga. Jak na razie to sprowadzacie się w większej mierze do dogadywania sobie jakby to coś wniosło...

Forum jest dostępne wszystkim osobom, toteż każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii w mniej lub bardziej stosowny sposób ale nie na zasadzie wyśmiewania innych, że ktoś coś zrobił źle nie tak, to już chyba problem Twórcy i ludzi dla których dana praca została wykonana, to oni odniosą ewentualne skutki tejże reklamy. Zastanówcie się trochę o co tak naprawdę toczycie cały czas ten bezsensowny spór...

Pozdrawiam.
    Odpowiedz z cytatem  

20. #20 Odp: [Oferta] + [Promocja] HeadStrike.pl - Hosting gier z przyszłością 
    Lamka
    Jeżeli chcecie się kłócić kto ile ma lat to na priv ...

Osobiście polecam firmę , dorbe pingi, dobra obsługa .
    Odpowiedz z cytatem  

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni