Witam mam pytanie co lepiej wybrac ?
TSerwery czy Hit4u chodzi o 20 slotow pod serwer zm
Prosze o rozne opinie ...
Z góry dzieki
Za rozwinietą odpowiedz i uzasadnioną bedzie gibon
|
|
Witam mam pytanie co lepiej wybrac ?
TSerwery czy Hit4u chodzi o 20 slotow pod serwer zm
Prosze o rozne opinie ...
Z góry dzieki
Za rozwinietą odpowiedz i uzasadnioną bedzie gibon
Z tych dwóch firm to oczywiście TSerwery - serwery gier, multiplayer - Strona główna Dlaczego? Stabilne serwery w Gdańsku (Hi4u - Livenet), doskonały kontakt w firmie Tserwery.pl czego nie można powiedzieć o Hit4u. DOdatkowo wysokie stawki płatności SMS. Była spora afera w Hit4u, można powiedzieć że nie było ich całkowicie przez dobry miesiąc, nie oddali klientom pieniędzy za ten czas i teraz myślą, że jak na nowo wystartują odzyskają zaufanie klientów i ludzie będą u nich kupowali - nic bardziej mylnego. Ogólnie rzecz biorąc obie firmy są podobne, ale tserwery nie miało takich wpadek jak hit4u. Wystarczy, że na pewno zobaczysz jeszcze kilka opinii na temat właśnie tej firmy i sam się przekonasz. Moja propozycja - http://Tserwery.pl
Tak jak kolega wyżej - Tserwery.pl
Firma ta bije na głowę Hit4u
oczywiście, TSerwery.pl. W tej cenie bije oll ;]

Jeśli dopuszczasz tylko te 2 firmy to 100% tserwery
100% tserwery na pewno o wiele lepsze
i wkoło nie padają dedyki ...

Z serwerem tserwery.pl nigdy nie miałem problemów. Niska cena , stabilne pingi i prosty panel na www. Na hit4u kolega stracił dwa serwery publiczne.
Lepiej już TSerwery, lepszy kontakt i stabilniejsze serwery, szybka pomoc w razie jakiegoś problemu z serwerem.
Pozdro.
aha a znacie tez jakas firme dobra ? cena nie wieksza niz na tserwery ale z lepszymi pingami ? :D i moze taniej ale nie wiem czy to realne ;d
Pukawka wszystkie wsze hosty bije na głowe.
Ale jak masz brać na Tserwerach lub h4u to wybierz t's.

Nie znajdziesz nic w niższej cenie i z mniejszymi pingami.
Hit4u... może kiedyś było "dobre" ... ale teraz to nie ma co ryzykować :)

Sprawdźcie se regon Tserwerów :) - REGON Wyszukiwanie
Nie ma to jak firma wulkanizacyjna zajmuje się serwerami ;)
Ostatnio edytowane przez konradr25 ; 03-01-2010 o 14:40
Nie wiem do czego bijesz, ale podatki są na pewno odprowadzane. Dodatkowo postrzelaj.pl zrobiło tak samo jak Ty, wysłało sprawę do prokuratury bodajże, a potem otrzymali tylko świstek. Wszystko jest legalnie, nawet sam właściciel mi wysyłał kopie jakiegoś dokumentu i było tam napisane 'świadczenie usług hostingowych'. Nie wierzysz? Sam napisz do niego, a nie bezpodstawnie oczerniasz firmę. Nie masz pojęcia o rejestracji własnej działalności gospodarczej to lepiej się nie odzywaj.
konradr25
Jeżeli nie masz bladego pojęcia o Polskim prawie to przynajmniej się nie wypowiadaj. Jedna osoba może posiadać 1 działalność gospodarczą oraz uczestniczyć w kilku spółkach. Ale swoją firmę może mieć jedną która ma wachlarz usług.
Proszę bardzo wpis do ewidencji gospodarczej:
I uprzejmie informuję że wszystkie uprzedzenia bez dowodów że jesteśmy np. firmą krzak czy nie odprowadzamy podatku będą rozwiązywane na drodze sądowej.
Ostatnio edytowane przez tserwery.pl ; 03-01-2010 o 17:39
Witam . Chciałbym zaprosić wszytkich fanów diablo-mod na nasz Serwer !!
Dlaczego właśnie nasze serwer??
a) Bo są stabilne
b) Miła atmoswera
c) wiele rozrywki
d) jest nowy i to ty możesz być na nim najlepszy !!
Nie ZNAJDZIESZ NIEGDZIE TAKIEGO SAMEGO SERWERA JAK NASZ!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------
Inforamcje dotyczące serwera :
Strona: Grupa OEM - Najlepsze serwery gier | grupaOEM.pl :: Strona Główna
Sloty : 16+ (możliwość wykupienia Rezerwacji , a także VIPA )
Serwer : 24/7 (czyli czałyczas jest)
IP: 91.204.161.200:27016
Nazwa Serwera : #2 DiabloMoD [NORMAL]
-------------------------------------------------------------------------------------------
Koniecznie ZAJRZYJ NA SERWER !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest również diablo-mod FAST (czyli szybki exp) :
-------------------------------------------------------------------------------------------
Inforamcje dotyczące serwera :
Strona: Grupa OEM - Najlepsze serwery gier | grupaOEM.pl :: Strona Główna
Sloty : 31+ (możliwość wykupienia Rezerwacji , a także VIPA )
Serwer : 24/7 (czyli czałyczas jest)
IP: 91.204.161.200:27015
Nazwa Serwera : #1 DiabloMoD [FAST]
Na tym serwerze można w krótkim czasie wbić bardzo duży Level
ZAPRASZAJCIE ZNAJOMYCH NA NASZE SERWERY NA 100% SIĘ WAM SPODOBAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tserwery nie ma co , ale lepiej troche dolozyc i cos lepszego kupic np. pukawke lub 1shot1kill , ale to twoj wybor.
TSERWERY!
tserwey
| « Dosyć tani a dobry Hosting? | Serwer 47/48 na pukawka.pl » |