Czy hosting HostVision.pl jest dobry? Chodzi mi o dobry ping (możę być na równi pukawki ECO)?
Nie wiem czy to dobry wybór? Czy ta firma jest zarejestrowana, czy to krzaczor? Bo widzę, ze ceny maja ciekawe.
|
|
Czy hosting HostVision.pl jest dobry? Chodzi mi o dobry ping (możę być na równi pukawki ECO)?
Nie wiem czy to dobry wybór? Czy ta firma jest zarejestrowana, czy to krzaczor? Bo widzę, ze ceny maja ciekawe.
Serwery nie są złe, działalność zarejestrowana, ale i tak wybrałbym sprawdzoną i doświadczoną Pukawkę. Jakością nie będzie wcale różnicy.
Ale pingi porównywalne z pukawką ECO są na Nephaxie? W Gdańsku?
A jak by się server prezentował w Tarnowskich Górach (livenet)?
I czy ftp wygląda tak samo jak na pukawce?
FTP wygląda prawie identycznie, na livenecie miałem pingi po 30, a standardowo na wawie mam 20-23 ;]

Ok. Ostateczne pytania: dzialalnosc jest zarejestrowana: OK, pingi niskie? gdy kupie server to instalowac dproto automatycznie, czy wgrywac recznie i wazne pytanie: jaki jest uptime tych serverow na hostvision.pl? czy sa jakies pady? i jak z kontaktem?
Pady ? Bardzo rzadko. Dproto instalujesz z poziomu panelu, kontakt dobry i szybki.

Odnośnie firmy HostVison to chyba widać z jakim sieciami współpracuje i co to warte jest ^^^ Myślę iż Pan Janusz spokojnie może zmienić nazwę na pingownia.pl lub lagownia.com heeh to taki żarcik. A tak poważnie to mam tam 7 serwerów 5 Livnet 2 Nephax. Co do Livnet czy Nephax uważam że ok ale to jak te maszyny Pana Janusza sa przepełnione to już pozostawię bez komętarza. Odnosnie wspópracy z firma HostVison to Pan Janusz napisał mi ( nie tak dawno) tu cytat " min 5 serweró i jest całkiem inna rozmowa" - chodziło tu o stały rabat itp i jak to Pan Janusz pisał Chętnie podejmę współprace heeheh widać żarty tego Pana sie trzymaja. Gdy przyszło co do czego to powiedział że nie dawno była obniżka cen :) i nie ma szans na żaden rabat - a taki chętny na współpracę :) Serwery przenoszę na inny o wiele bardziej stabilniejszy hosting :) i nieche mieć nic współnego z HostVison i Panem Januszem. Po prostu mnie oszukał ! Już nie bede tutaj wspominał o ciaglych problemach z serwerami ;) lagi pingi crash no i do tego bardzo słaby panel ^^^ ale to już mniejsza o to ! Odnośnie tego tematu http://www.forum.wiaderko.com/hostin...vision-pl.html a konkretnie ss z pingami to nie róbmy jaj na czystym serwie bez amx gdzie siedzi 1 osoba ping 40 - ^^^ a tu 32 osoby na serwie i ping po 30 ahahahh musiał bym nie mieć serwerów w HostVision ! Nowa strona 1 - jak widac dlugo na scenie counter-strike nie zagościli :) a HostVison takie dobre i takie niskie ceny każdy znajdzie coś dla siebie ^^! Chcesz mieć serwy za free ? wykup 5 serwerów w HostVison i ciesz sie z otrzymanego rabatu !!!! :)))))
Według mnie żadna maszyna nie jest przepchana :) a jeżeli sadzisz inaczej poprzyj to jakims dowodem bo pisac bezsensowne posty kazdy może.to jak te maszyny Pana Janusza sa przepełnione to już pozostawię bez komętarza
Kto bedzie Ci utrzymywał serwery za 40% ceny slota livenetu (Bo z tego co mi mówiono to takie warunki sobie zażyczyłeś) co ? zachowujesz sie jak rozwydrzone dziecko, które nie dostało nizszej ceny i żali sie po forach a faktem jest że za nephax masz 3,2 PLN za slot plus 1 serwer sponsorowany...Gdy przyszło co do czego to powiedział że nie dawno była obniżka cen :)
w jaki sposób ?? obniżamy ceny na stałe nie bawimy się w promocje jak konkurenca a Tobie jeszcze mało ?? gdzie masz liveneta na MASZYNIE DEDYKOWANEJ nie PC'cie za 2,25 ??Po prostu mnie oszukał !
Poprosze screeny zgłoszeń na bok... tych ciągłych crash... skoro nie umiesz konfigurować serwera to poszukaj kogoś kto to zrobi za Ciebie.hosting :) i nieche mieć nic współnego z HostVison i Panem Januszem. Po prostu mnie oszukał !
Ano widzisz dobra konfiguracja i przy 32 osobach było osiągiwane takie pingi... to że Ty nie potrafisz nie osądzaj że inny nie może.... w ogóle po co wadzisz o Crazyfrag że długo nei zagościł? działało 1,5 roku zostało zawieszone bo nie miał kto prowadzić a teraz aktualnie będziemy reaktywować projekt.gdzie siedzi 1 osoba ping 40 - ^^^ a tu 32 osoby na serwie i ping po 30 ahahahh musiał bym nie mieć serwerów w HostVision ! Nowa strona 1 - jak widac dlugo na scenie counter-strike nie zagościli :)
Reasumując jak dla Mnie to jest płacz "oszukanego" dziecka, które nie dostało obniżki mimo że za nephax miałeś 3,2 per slot oraz serwer sponsorowany :) (ZAPROPONOWNE BYŁO CI ABY DOSTAĆ 2 SERWER LECZ NIE CHCIAŁEŚ)
OK ale żeby nie bylo, że jestem gołosłowny poczekamy aż Janusz wystawi screeny rozmowy w której proponujesz dla nas bardzo niekorzystne warunki.
TAK WIĘC MIMO OBNIŻENIA NEPHAXA I SERWERA GRATIS JESTEŚMY OSZUSTAMI WEDŁUG SZANOWNEGO TOXIKA :)
Ostatnio edytowane przez LoBo0sw ; 11-05-2010 o 22:56
| « Hltv z gamepad-a | Zabijaka.pl? » |