UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: Hostvision - solidne servy?

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
  1. #1 Hostvision - solidne servy? 
    Banned
    Czy hosting HostVision.pl jest dobry? Chodzi mi o dobry ping (możę być na równi pukawki ECO)?
    Nie wiem czy to dobry wybór? Czy ta firma jest zarejestrowana, czy to krzaczor? Bo widzę, ze ceny maja ciekawe.
    Odpowiedz z cytatem  

2. #2 Odp: Hostvision - solidne servy? 
    Moderator Awatar bakul. <3
    Serwery nie są złe, działalność zarejestrowana, ale i tak wybrałbym sprawdzoną i doświadczoną Pukawkę. Jakością nie będzie wcale różnicy.
    Odpowiedz z cytatem  

3. #3 Odp: Hostvision - solidne servy? 
    Banned
    Ale pingi porównywalne z pukawką ECO są na Nephaxie? W Gdańsku?
    A jak by się server prezentował w Tarnowskich Górach (livenet)?
    I czy ftp wygląda tak samo jak na pukawce?
    Odpowiedz z cytatem  

4. #4 Odp: Hostvision - solidne servy? 
    Moderator Awatar FrEaK
    FTP wygląda prawie identycznie, na livenecie miałem pingi po 30, a standardowo na wawie mam 20-23 ;]
    Odpowiedz z cytatem  

5. #5 Odp: Hostvision - solidne servy? 
    Banned
    Ok. Ostateczne pytania: dzialalnosc jest zarejestrowana: OK, pingi niskie? gdy kupie server to instalowac dproto automatycznie, czy wgrywac recznie i wazne pytanie: jaki jest uptime tych serverow na hostvision.pl? czy sa jakies pady? i jak z kontaktem?
    Odpowiedz z cytatem  

6. #6 Odp: Hostvision - solidne servy? 
    Moderator Awatar FrEaK
    Pady ? Bardzo rzadko. Dproto instalujesz z poziomu panelu, kontakt dobry i szybki.
    Odpowiedz z cytatem  

7. #7 Odp: Hostvision - solidne servy? 
    Banned
    Dobra dzięki wielkie. Temat kloze.
    Odpowiedz z cytatem  

8. #8 Odp: Hostvision - solidne servy? 
    Starsza lamka
    Odnośnie firmy HostVison to chyba widać z jakim sieciami współpracuje i co to warte jest ^^^ Myślę iż Pan Janusz spokojnie może zmienić nazwę na pingownia.pl lub lagownia.com heeh to taki żarcik. A tak poważnie to mam tam 7 serwerów 5 Livnet 2 Nephax. Co do Livnet czy Nephax uważam że ok ale to jak te maszyny Pana Janusza sa przepełnione to już pozostawię bez komętarza. Odnosnie wspópracy z firma HostVison to Pan Janusz napisał mi ( nie tak dawno) tu cytat " min 5 serweró i jest całkiem inna rozmowa" - chodziło tu o stały rabat itp i jak to Pan Janusz pisał Chętnie podejmę współprace heeheh widać żarty tego Pana sie trzymaja. Gdy przyszło co do czego to powiedział że nie dawno była obniżka cen :) i nie ma szans na żaden rabat - a taki chętny na współpracę :) Serwery przenoszę na inny o wiele bardziej stabilniejszy hosting :) i nieche mieć nic współnego z HostVison i Panem Januszem. Po prostu mnie oszukał ! Już nie bede tutaj wspominał o ciaglych problemach z serwerami ;) lagi pingi crash no i do tego bardzo słaby panel ^^^ ale to już mniejsza o to ! Odnośnie tego tematu http://www.forum.wiaderko.com/hostin...vision-pl.html a konkretnie ss z pingami to nie róbmy jaj na czystym serwie bez amx gdzie siedzi 1 osoba ping 40 - ^^^ a tu 32 osoby na serwie i ping po 30 ahahahh musiał bym nie mieć serwerów w HostVision ! Nowa strona 1 - jak widac dlugo na scenie counter-strike nie zagościli :) a HostVison takie dobre i takie niskie ceny każdy znajdzie coś dla siebie ^^! Chcesz mieć serwy za free ? wykup 5 serwerów w HostVison i ciesz sie z otrzymanego rabatu !!!! :)))))
    Odpowiedz z cytatem  

9. #9 Odp: Hostvision - solidne servy? 
    Starsza lamka
    to jak te maszyny Pana Janusza sa przepełnione to już pozostawię bez komętarza
    Według mnie żadna maszyna nie jest przepchana :) a jeżeli sadzisz inaczej poprzyj to jakims dowodem bo pisac bezsensowne posty kazdy może.
    Gdy przyszło co do czego to powiedział że nie dawno była obniżka cen :)
    Kto bedzie Ci utrzymywał serwery za 40% ceny slota livenetu (Bo z tego co mi mówiono to takie warunki sobie zażyczyłeś) co ? zachowujesz sie jak rozwydrzone dziecko, które nie dostało nizszej ceny i żali sie po forach a faktem jest że za nephax masz 3,2 PLN za slot plus 1 serwer sponsorowany...
    Po prostu mnie oszukał !
    w jaki sposób ?? obniżamy ceny na stałe nie bawimy się w promocje jak konkurenca a Tobie jeszcze mało ?? gdzie masz liveneta na MASZYNIE DEDYKOWANEJ nie PC'cie za 2,25 ??
    hosting :) i nieche mieć nic współnego z HostVison i Panem Januszem. Po prostu mnie oszukał !
    Poprosze screeny zgłoszeń na bok... tych ciągłych crash... skoro nie umiesz konfigurować serwera to poszukaj kogoś kto to zrobi za Ciebie.
    gdzie siedzi 1 osoba ping 40 - ^^^ a tu 32 osoby na serwie i ping po 30 ahahahh musiał bym nie mieć serwerów w HostVision ! Nowa strona 1 - jak widac dlugo na scenie counter-strike nie zagościli :)
    Ano widzisz dobra konfiguracja i przy 32 osobach było osiągiwane takie pingi... to że Ty nie potrafisz nie osądzaj że inny nie może.... w ogóle po co wadzisz o Crazyfrag że długo nei zagościł? działało 1,5 roku zostało zawieszone bo nie miał kto prowadzić a teraz aktualnie będziemy reaktywować projekt.

Reasumując jak dla Mnie to jest płacz "oszukanego" dziecka, które nie dostało obniżki mimo że za nephax miałeś 3,2 per slot oraz serwer sponsorowany :) (ZAPROPONOWNE BYŁO CI ABY DOSTAĆ 2 SERWER LECZ NIE CHCIAŁEŚ)
    OK ale żeby nie bylo, że jestem gołosłowny poczekamy aż Janusz wystawi screeny rozmowy w której proponujesz dla nas bardzo niekorzystne warunki.
    TAK WIĘC MIMO OBNIŻENIA NEPHAXA I SERWERA GRATIS JESTEŚMY OSZUSTAMI WEDŁUG SZANOWNEGO TOXIKA :)
    Ostatnio edytowane przez LoBo0sw ; 11-05-2010 o 22:56
    HostVision.pl
    Odpowiedz z cytatem