witam,
jaka jest najlepsza firma? cena nie gra roli, 11 slotów, najlepiej z HLTV
pukawka
gamesnet
pifpaf
unixstorm 1000fps
1shoot1kill
|
|
witam,
jaka jest najlepsza firma? cena nie gra roli, 11 slotów, najlepiej z HLTV
Ostatnio edytowane przez play28 ; 25-04-2010 o 14:35
Jeżeli miałbym wybierać z tych co podałeś to gnet albo unix
Ja bym wybrał Pukawkę. Za 38,5zł masz 11 slotowy serwer, wraz z wszystkimi dodatkami, tj.
- Indywidualny adres IP
- Domyślny port wybranej gry
- Serwer HLTV - w tym pobieranie dem z serwera www
- Serwer głosowy (Mumble)
- Serwer HTTP (FastDL)
- Bazy MySQL
- Hosting WWW
- Amxbans i Psychostats
- Instalator pluginów
- Edytor plików online
sam właśnie nie wiem:) wczoraj na dm wiaderko z pukawki około 1 w nocy miałem 15 pingu a na gamesnet 20
Ja np. na unxie 1k mam z tego co pamiętam lanowo to samo na tserwery ;] Wszystko zależy od Twojego dostawcy internetu. W sumie bardziej byłbym chyba skłonny do unixa 1k fps. Pukawka z tego co się nie mylę ma 300. Pytanie ile z tych dodatków by wykorzystał? ;>
Ok na polskie realia może i wystarczy... Grałeś na niemieckich serwerach? Tam można mówić o komforcie, serwer śmiga aż miło, a ceny tańsze/porównywalne z polskimi z tą różnicą, że jakość lepsza na korzyść niemieckich.
Żeby nie być gołosłownym tak jak mówiłem oraz zgodnie z Twoją prośbą zamieszczam ss z wczorajszego meczu z esl.
przy 2-3 osobach na serwerze wynosi on 2-3 : D
Chcąc uniknąć zbędnych komentarzy, typu "mieszkasz w Wawie to masz takie pingi" Otóż nie, odległość od Wawy wynosi około 200km.
Ha, i to jest dowód? Akurat to nic nie pokazuje. Tylko i wyłącznie Twój ping w danej sekundzie. Na Pukawce ja miałem nawet po 2 i jakoś się nie przechwalam tym. Nawet seba gdzieś dawał screena jak przy 32 slotach na jego Puchatku jest kilka osób z pingiem poniżej 10ms. Jakby wszyscy mieli taki pingi to rozumiem, ale jedna osoba? Zresztą, z tego, co wiem to mieszkasz w Wawie ;>
Nie nie mieszkam w Wawie ;] (Co napisałem wyżej ale k....) Uwierz, że nie przekracza 10. Powiedz mi jeszcze jaki mam mieć wpływ na połączenie innych? Nie jest to moja sprawa.
Sprawa dotyczyła mojej osoby, więc pokazałem iż tak jest.
Z resztą koniec OT...
Ostatnio edytowane przez Ganimadeus ; 25-04-2010 o 15:38
Osobiście bym się zastanawiał nad pukawka max i unixstorm 1000fps z naciskiem na unix.
Ja wybralbym pukawke. Wydaje mi sie ze promocja u nich trwa nadal dla wersji max. J/w bakul napisal w wersji max masz wiele dodatkowych opcji. Chociaz unix i gamesnet nie sa najgorsze pif-paf tragedia, 1s1k czesto bezpodstawnie padaja serwery.
| « Najlepszy hosting ? | Opinie o Netservers.pl » |