nie bierzcie gamepad.pl mnie w konia zrobili nie odpisuja w ogole 3 dni juz
|
|
nie bierzcie gamepad.pl mnie w konia zrobili nie odpisuja w ogole 3 dni juz
best-serw spoko, tylko ze nie masz panelu admina :)
chłopaki ja serwer 3 tygodnie temu kupiłem a wy mi jeszcze pomagacie xD
wybrałem CSerwer.pl :) pingi są tu niższe niż na gamepadzie :) panel zawiera wszystko co potrzebne i kontakt dobry :)
Nie chce nowego tematu zakładać ale mam pytanie czy jak bym wykupił serwer na 1 miesiąc to po miesiącu muszę dalej płacić ??
to zalezy czy chcesz przedluzyc jego waznosc, placisz na tyle ile wykupisz prosta zasada
Aha a później jak już nie chce nie muszę przedłużać ??
ja proponuje abyscie kupili serwa na gamepad.pl wg mnie najleps firma serwrow ... nie musisz przedluzac :)
zamknąć temat bo spam się robi
W CSerwer.pl takze nie trzeba przedluzac :)
Chodzi wam strona CSerwer.pl bo ja chcialem wejść zobaczyć a tu nic nie chce wejsc
Tak, strona CSerwer.pl chodzi caly czas. Czy masz moze internet z Plusa?
no zamknąć temat spamerzy!
On już wybrał!
U mnie nie chodzi ta strona (CSerwer.pl)
Aha i nie mam neta z Plusa xD
Wpisz adres CSerwer.pl w polu na stronie 311PROXY.COM Anonymous Proxy-Safe, Private Web Surfing
Dzieki temu zobaczysz strone przez proxy i bedzie wszystko dzialac. Moze sie tylko przez to grafika troche zepsuc.
To nie jest problem trasy pakietów, tylko Twojego DNSa, który najzwyczajniej padł.
cserwer.pl. 86400 IN NS ns1.cserwer.pl.
cserwer.pl. 86400 IN NS ns2.cserwer.pl.
;; Received 126 bytes from 194.0.1.2#53(H-DNS.pl) in 13 ms
dig: couldn't get address for 'ns2.cserwer.pl': not foundnameservers: ns2.cserwer.pl. [78.110.167.161]
ns1.cserwer.pl. [78.110.167.161]raven@furion:~$ host www.cserwer.pl.
Host www.cserwer.pl not found: 2(SERVFAIL)
raven@furion:~$ host ns1.cserwer.pl.
Host ns1.cserwer.pl not found: 3(NXDOMAIN)
raven@furion:~$ host ns2.cserwer.pl.
Host ns2.cserwer.pl not found: 3(NXDOMAIN)
PS. Trzymanie domeny na jednym DNSie, w dodatku tym samym serwerze gdzie leży wszystko inne raczej nie jest "fajne" (powiedziałbym, że o czymś świadczy, zwłaszcza, kiedy deklaruje się taki wysoki profesjonalizm). W każdym razie szczerze radzę Ci oddelegować domeny na dwa dnsy, najlepiej w dwóch różnych sieciach i na serwery w innej domenie...
mod plz zamknij temat ja już kupiłem server miesiąc temu a tu sie ciągle spam rodzi :)
| « Hostingi z płatnościami sms-em | JAki hosting POLECACIE!!! » |