Kurde, a po Twoich wypowiedziach wywnioskowałem inaczej.co w tym śmiesznego nie wiem to się chyba pytam nie zjadłem książki o hostingach
Pzdr.
|
|
Kurde, a po Twoich wypowiedziach wywnioskowałem inaczej.co w tym śmiesznego nie wiem to się chyba pytam nie zjadłem książki o hostingach
Pzdr.
Opinie wdc.pl - WebHostingTalk.pl
Nie znam cen WDC, ale to info pochodzi z tego wyżej tematu, kiedyś podawałem na innym forum temat z opiniami wdc, bo ktoś chciał coś o jakości tego DC wiedzieć.
Ostatnio edytowane przez Młody~ ; 21-05-2009 o 14:49
I to zdanie z WHT podtrzymuję. Było drożej (uwaga - mowa tam jest o okresie z przed prawie dwóch lat), ale GamePad chyba wprowadził się tam teraz, a nie dwa lata temu, prawda...?
Podtrzymuję też, że WDC należy do czołówki i z przedstawicielem rozmiawało mi się bardzo dobrze i rzeczowo. Widać, że wiedzą co robią. Nie zmienia to jednak faktu, że żaden techniczny aspekt nie przamawia dla mnie za WDC. W tej chwili nawet gdyby WDC zaoferowało mi takie same ceny jak ATM to nie zmieniłoby to mojego zdania nawet w najmniejszym stopniu.
Niecałe dwa lata temu też Unix Storm wyglądało inaczej. Nie mieliśmy własnych maszyn na terenie kraju i ograniczony budżet. Teraz tego problemu i nie ma, a wierz mi, nawet nie myślę o jakiejkolwiek zmianie DC.
a pozniej jakie ceny? 12 zl za slot public ^^ ?
Zrobione
6. Przedłużenia serwerów zakupionych w promocji będą się odbywać w formie standardowej lecz po specjalnych cenach przedłużeń:
slot prywatny: 4 zł / mc ,
slot publiczny: 8 zł / mc .
btw, klucze steam w gamepad kosztują 3, 55 i ileś tam, tymczasem w pierwszym poście pisze że 28 i 49, hmm?
Krótko i na temat:
lokalizacja PL-Warszawa lub DE-Koeln,
11 slotów lub 21 slotów,
sloty publiczne lub prywatne,
specjalnie obniżone ceny zakupu oraz ceny przedłużeń po promocji,
każdy serwer ważny przez 50 dni.
Konfiguracje do wyboru:
lokalizacja: PL-Warszawa, ilość slotów: 11, typ: prywatny, okres: 50 dni, koszt: 45 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 44 zł - ZAMÓW
lokalizacja: PL-Warszawa, ilość slotów: 11, typ: publiczny, okres: 50 dni, koszt: 60 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 77 zł - ZAMÓW
lokalizacja: PL-Warszawa, ilość slotów: 21, typ: prywatny, okres: 50 dni, koszt: 80 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 84 zł - ZAMÓW
lokalizacja: PL-Warszawa, ilość slotów: 21, typ: publiczny, okres: 50 dni, koszt: 135 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 145 zł - ZAMÓW
lokalizacja: DE-Köln, ilość slotów: 11, typ: prywatny, okres: 50 dni, koszt: 39 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 39 zł - ZAMÓW
lokalizacja: DE-Köln, ilość slotów: 11, typ: publiczny, okres: 50 dni, koszt: 59 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 65 zł - ZAMÓW
lokalizacja: DE-Köln, ilość slotów: 21, typ: prywatny, okres: 50 dni, koszt: 70 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 70 zł - ZAMÓW
lokalizacja: DE-Köln, ilość slotów: 21, typ: publiczny, okres: 50 dni, koszt: 119 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 125 zł - ZAMÓW
Formularz zamówienia: Gamepad.pl - Najlepsze serwery gier multiplayer - Zamówienie Serwera - PROMOCJA SZKOLNA
Regulamin promocji: Gamepad.pl - Najlepsze serwery gier multiplayer - Regulamin - PROMOCJA SZKOLNA
Szybki kontakt Gadu-Gadu: 7288534
Centrum Pomocy: GamePad.pl - najlepsze serwery gier - System Dostarcza Kayako eSupport
Bardzo ciekawa promocja, myślę ze w najbliższym czasie wezmę tam serwer.
W zakładce 'Narzędzia' udostępniamy instalator dodatków dla Counter-Strike 1.6 .
Wszystkie nowe serwery domyślnie będą już bez Metamoda czy AMX .
Dzięki instalatorowi z łatwością szybko zainstalujemy takie dodatki jak:
- Metamod,
- Amx Mod X,
- Dproto
- pluginy do AMX .
Baza dodatków będzie systematycznie powiększana.
Krótko i na temat:
każdy serwer z 8 konfiguracji do zakupienia kosztem jednego SMS 10,98 zł z VAT lub równowartością 4,39 zł z VAT doładowania wirtualnego portfela,
lokalizacja PL-Warszawa lub DE-Koeln,
14 slotów lub 25 slotów,
sloty publiczne lub prywatne,
specjalnie obniżone ceny przedłużeń po promocji - ATRAKCYJNE ! ,
każdy serwer ważny przez 7 dni.
Konfiguracje do wyboru:
lokalizacja: PL-Warszawa, ilość slotów: 14, typ: prywatny, okres: 7 dni, koszt: 4.39 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 45 zł - ZAMÓW
lokalizacja: PL-Warszawa, ilość slotów: 14, typ: publiczny, okres: 7 dni, koszt: 4.39 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 80 zł - ZAMÓW
lokalizacja: PL-Warszawa, ilość slotów: 25, typ: prywatny, okres: 7 dni, koszt: 4.39 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 85 zł - ZAMÓW
lokalizacja: PL-Warszawa, ilość slotów: 25, typ: publiczny, okres: 7 dni, koszt: 4.39 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 149 zł - ZAMÓW
lokalizacja: DE-Köln, ilość slotów: 14, typ: prywatny, okres: 7 dni, koszt: 4.39 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 40 zł - ZAMÓW
lokalizacja: DE-Köln, ilość slotów: 14, typ: publiczny, okres: 7 dni, koszt: 4.39 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 69 zł - ZAMÓW
lokalizacja: DE-Köln, ilość slotów: 25, typ: prywatny, okres: 7 dni, koszt: 4.39 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 75 zł - ZAMÓW
lokalizacja: DE-Köln, ilość slotów: 25, typ: publiczny, okres: 7 dni, koszt: 4.39 zł, koszt przedłużenia na miesiąc po promocji: 129 zł - ZAMÓW
Formularz zamówienia: Gamepad.pl - Najlepsze serwery gier multiplayer - Zamówienie Serwera - OFERTA SPECJALNA
Regulamin promocji: Gamepad.pl - Najlepsze serwery gier multiplayer - Regulamin - OFERTA SPECJALNA
Szybki kontakt Gadu-Gadu: 7288534
Centrum Pomocy: GamePad.pl - najlepsze serwery gier - System Dostarcza Kayako eSupport
Ostatnio edytowane przez tom-gamepad.pl ; 24-09-2009 o 15:16
Dnia dzisiejszego wprowadziliśmy płatności Dotpay (nowe kanały płatności, m.in. PayPal) oraz nowe stawki dla SMS ( bardzo korzystne! ).
Więcej tutaj: Gamepad.pl - Najlepsze serwery gier multiplayer - Logowanie
Na dniach zostanie wprowadzone Pay per Call.
Czy ja wiem, czy takie korzystne? Tserwery.pl za 23,18 daje 11,10 czyli aż o 1,14zł więcej.
Jak ktoś lubi dopłacać po 1zł do SMS to już jego sprawa ;)
Żartujesz sobie Malitek ?
Nic nie dopłacamy do smsów.
Na pewno są bardziej korzystne od naszych wcześniejszych stawek. Tutaj również łatwiejsza obsługa.
| « Gameslot 0 Ogaru | Tserwery czy Netservers » |