Chcialem wszystkim powiedziec zeby nie kupywali serwerow na voot.pl, poniewaz mialem tam na koncie 20.70zl i mi je ukradli, poprostu gdy im powiedzialem ze mi zniknelo to oni nie wiedza i mnie zablokowal na gg. Nie polecam!!!!
|
|
Chcialem wszystkim powiedziec zeby nie kupywali serwerow na voot.pl, poniewaz mialem tam na koncie 20.70zl i mi je ukradli, poprostu gdy im powiedzialem ze mi zniknelo to oni nie wiedza i mnie zablokowal na gg. Nie polecam!!!!
Miałem podobną sytuację, miałem 28,50zł chciałem kupić serwerek(10slot, priv) lecz brakowało tego nieszczęsnego 1,50zł... po kontakcie z płatnościami pan kilkakrotnie zapewniał mnie że serwer będzie wieczorem, lecz akurat wieczorem dostałem odpowiedź że admin który stawia serwery robi formata, albo gdzieś poszedł i nie wiadomo kiedy wróci... no ale po chyba 2tyg się udało, serwerek wykupiony na jeden miesiąc i więcej nie chce mieć z nimi nic wspólnego...
Panów z tej firmy postraszyć policją i na pewno przestaną oszukiwać. Zresztą jak dla mnie to to jest typowe oszustwo i złodziejstwo, jeżeli "same" pieniądze znikają... Takie sprawy od razu na policje.
Taa bardzo chetnie bym poszedl z tym do sądu nawet ale musze miec dowody:/
Dobrze, że więcej kasy nie zabrali.
Tylko ze ja niewiem co chlopakom powiem co wyslali kase na serwer :( kurde niewiem jakbym mial jakis dowod czy cos, odrazu sąd by byl:/
Pisz na forum voot i do gościa od płatności... u mnie po tygodniu narzekań pieniądze z przelewu pojawiły się na koncie! I za darmo dostałem bloka od tego gościa, no ale cóż... więcej z firmą nie chce mieć nic wspólnego...
Totalny syf, serwery zerowe, kradną. Nie polecam! Miałem serwer to co 2 dni padał! A jak pisałem do administracji to dostawalem odpowiedzi: Serwer generuje za duże obiążenie. A nawet Amxx'a nie miałem ^^ ;/
hahah to nie prawda firma voot.pl jest najlepsza firma !!!! Niskie pingi,fachowa pomoc. A moze ktos sie wam wkradl na konto albo cos tez tak moglo byc ale nikt nie wie !
teraz jest nowy wlasciciel i nie bedzie to juz sie wiecej zdarzac
POZDR !
Ostatnio edytowane przez prohax ; 26-08-2008 o 17:10
A wie ktos w jakiej miejscowosci oni maja serwerownie ?
Sosnowiec.
teraz jest Tiger- Shop włascicielem
gdzies juz o tej firmie slyszlem czyli coś im może z tego wyjdzie
| « problem z netservers.pl | KampNo Gdzie wziać Warszawa Czy Sosnowiec » |