Witam , szukam jakiegoś dobego i taniego hostingu na serwer dla klanu - prywatny ? Najleiej za slot 2 zł xd ale jak będzie 3 to tez luz ..
|
|
Witam , szukam jakiegoś dobego i taniego hostingu na serwer dla klanu - prywatny ? Najleiej za slot 2 zł xd ale jak będzie 3 to tez luz ..
omajgat ;oNajleiej za slot 2 zł
na pewno potrzebujecie:
- niskie pingi
- dobrą pomoc techniczną
Witam,
zapraszam na postrzelaj.pl , cena za prv 2,5 zł. Można umówić się na bezpłatny test. Gwarancja jakości.
Jeśli masz dużo kasy - shooters.pl :: Najlepsze Serwery Gier Multiplayer i Gradobicie - Najlepsze serwery gier multiplayer - Logowanie lub www.1shot1kill.pl - serwery gier • Strona główna
Jeśli mało kasy - KampNO - Najlepsze serwery gier dla Ciebie - Start i GameServ.pl - Nowa era tanich serwerów gier! lub www.Pukawka.pl
ja też szukałem niedawno serwera dla klanu i wziąłem serwer w postrzelaj.pl i
nie żałuje pingi na poziomie 30-50 przy 20 osobach więc nie jest źle pozdrawiam:)
Jesli chcesz za bardzo niska cene miec:
- markowe serwery na bardzo dobrych laczach,
- pomoc techniczna, ktora uzyskasz od osob z bardzo duzym doswiadczeniem w administracji maszynami, a takze serwerami CS,
- panel do zarzadzania swoim serwerem,
to oferta CSerwer.pl takze jest odpowiednia dla Ciebie.
Rowniez ci polece www.1shot1kill.pl - jakosc rzedu gradobicie.pl, a zawsze troche taniej.
30-50ms za 2,5zl? Wole 15-30ms za 3zl...
Ja polecam SerweryGier.pl jak zapewne wiesz to jest shooters.pl lecz bez pomocy technicznej i dlatego tanie sloty tzn. 6 publiczny 3 prywatny. Pingi jedne z najmniejszych.
ZA 3 PLN POLECAm KampNo za 2 zł to dobre jest gameserv a jak chcesz Dobry serw niskie pingi do Shooters albo GamesNet
| « Roznica | Serwergier.pl porada » |