Witam , otoz mam problem nie wiem co wybrac , hitme.pl czy gamepad.pl ceny sa takie same i nie wiem ktory server wybrac ...
|
|
Witam , otoz mam problem nie wiem co wybrac , hitme.pl czy gamepad.pl ceny sa takie same i nie wiem ktory server wybrac ...
1 miesiac temu powiedział bym ci lepiej Hitme ale zmieniam zdanie lepiej gamepad Tera jest B,dobra cena 2,50 za slota w gdansku pingi Tez nie są duże . widze ze gamepad cos zmienił zwykle miałem wysokie pingi na gamepad od paru dni mam b.niskie do hitme tez nic nie mam dobra firma ale moim zdanie gamepad :]![]()
Jeszcze zależy jaka lokalizacja w HitMe.pl i w Gamepad.pl.
Zdecydowanie gamepad.pl. Hitme robi masówkę i serwery lagują.
Najlepiej wejdź sobie na jakiś serwer gamepada i hitme, a potem wyciągnij wnioski.
Publiczne serwery http://gamepad.pl/index.php?menu=publiczne
patrz Gdańsk bo Warszawy nie ma jeszcze w ofercie.
Ostatnio edytowane przez Młody~ ; 17-11-2008 o 09:20
ja też polecał bym gamepad bo ma dobre pingi.
Dziekuje wam , bo polecialem na gamepad ! :) Close
Ja Ci nic z tego nie polece, jedno i drugie syf :) Za to cene chocby lepsze jest postrzelaj.pl
Ja mam serwer z Hitme.pl
Jeśli chcesz to przetestuj PINGI
194.181.7.65:27017 gk
A dlaczego tak sądzisz? Serwerownia jest praktycznie ta sama, Superhost a nephax to 2 sąsiednie serwerownie. Lepszy panel i na pewno lepsza pomoc techniczna (tu pomoc zależy od dochodów firmy, bo pracownika trzeba sobie nająć i płacić mu za to, a postrzelaj jest nową firma. No chyba, że Michał albo właściciel siedzi na helpdesku)
A ile chcesz dać za slota ?
W jakich cenach ?
Ile masz kasy na serwer ?
Ile slotów?
Tak to jest jak ma się 6 serwerów sponsorowanych, to jakby nie zaprzeczać ze serwery są złe...
| « Luffa.pl | Postrzelaj.pl - dane firmy » |