1 miesiac temu powiedział bym ci lepiej Hitme ale zmieniam zdanie lepiej gamepad Tera jest B,dobra cena 2,50 za slota w gdansku pingi Tez nie są duże . widze ze gamepad cos zmienił zwykle miałem wysokie pingi na gamepad od paru dni mam b.niskie do hitme tez nic nie mam dobra firma ale moim zdanie gamepad :]
Wg. mnie także postrzelaj.pl jest lepszą firmą od tych o których mowa...
A dlaczego tak sądzisz? Serwerownia jest praktycznie ta sama, Superhost a nephax to 2 sąsiednie serwerownie. Lepszy panel i na pewno lepsza pomoc techniczna (tu pomoc zależy od dochodów firmy, bo pracownika trzeba sobie nająć i płacić mu za to, a postrzelaj jest nową firma. No chyba, że Michał albo właściciel siedzi na helpdesku)
jakis pol miesiaca temu zamowilem u nich:
5787 Counter-Strike 1.6 + 8gier 1 31zł NOWE
oplacilem wszystko potwierdzenie przelewu mam na koncie internetowym banku i hasel do tej pory nie otrzymalem chodz wplacilem pieniadze zaraz po zamowieniu, do kogo mam sie teraz zwrocic z tym?probowalem sie...
Zamówiłem serwer z hitme . I mam problem a mianowicie po wgraniu amxx nie ma go na serwerze .
Próbując chociażby wpisać komende : amx_help , piszę , że komenda jest nieznana . I nie wiem co mam zrobić teraz .
MAM PROBLEM Z HITM,E
wchodze do panelu hitme
i jak wziałem stop a teraz star to serwer nadal jest timeout :/
co mam zrobic ? ?
zeby działąło ?
gibony ! ! !
Zakupiłem serwer od firmy HitMe.pl 16 slotów Priv, lokalizacja Gdańsk.
I tu nagle chce wbić na FTP, i nie moge:/ Wszystkie informacje(hasło, adres, użytkownik) podaje dobrze:/
Używam TotalCMD, gdy sie łącze wszystko git, ale jak się już "połączę" to po lewej stronie gdzie powinny być pliki...
Witaam , mam pewnien problem podczas wlaczania gry. Wlaczam i po okolo 10 sek gra sie sama wylacza bez zadnego blegu. Wiem ze temat byl juz pare razy poruszany ale probowalem wszystkiego i nic.
Witam, mam problem, ponieważ cały czas, grając w cs mam 60 fps, gdyz w cod4 mam ich ok 90 niewiem o co chodzi pomozcie.( fps_max 100, fps_modem 0 ) <tak mam wpisane nmiewiem o co chodzi HELP ME!
No wiec tak, przez ferie kupilem sobie STEAMA, lecz niestety nie mam napedu DVD...
do dzis STEAM lezy w pulce, a ja calyczas chce grac... Moj problem polega na tym,
ze jak daje na "aktywuj produkt STEAM" po wpisaniu kodu wyskakuje mi:
"wloz cs anthalogy 1 do dvd" a ja przeciez nie mam DVD....
No wiec tak, przez ferie kupilem sobie STEAMA, lecz niestety nie mam napedu DVD...
do dzis STEAM lezy w pulce, a ja calyczas chce grac... Moj problem polega na tym,
ze jak daje na "aktywuj produkt STEAM" po wpisaniu kodu wyskakuje mi:
"wloz cs anthalogy 1 do dvd" a ja przeciez nie mam DVD....
wiec tak mam neo 512 wczesniej mialem na modem i wszystko bylo ok a teraz mam na router i net rozdzielony na 2 kompy.. i gdy stawiam sobie server (HLDS) to IP servera jest takie 10.0.0.5:27015 i server nie jest widoczny w przegladarce servow w cs'ie ani nikt nie dochodzi.. ale wejsc mozna.. tzn ja...