A więc proszę doradźcie mi jaki najlepszy hosting by był dla klanu. Myślałem nad Gamepad.pl, a co do KampNO.pl to słyszałem że serwery się wieszają co jakiś czas, czy to prawda? Proszę tylko nie proponować mi unixstorm.org
|
|
A więc proszę doradźcie mi jaki najlepszy hosting by był dla klanu. Myślałem nad Gamepad.pl, a co do KampNO.pl to słyszałem że serwery się wieszają co jakiś czas, czy to prawda? Proszę tylko nie proponować mi unixstorm.org
Było, szukaj.
Czego ty chcesz od unixstorm?Jest wpozadku korzystam juz od 2 miesiecy i jest luziik zero ping nic sie niedzieje serw jest sprawny :)
Unixstorm ma panel.
Do serwera klanowego polecam, najlepiej wybrać z tych najtańszą bo wszystkie na tym samym poziomie :)
GamesNet.pl - Najlepsze serwery gier multiplayer
White Rabbit - Najlepsze serwery gier multiplayer
PIFPAF.pl - Twoje Serwery Gier Multiplayer .:. Nowości
* Unix Storm @ Konta: WWW, IRC, SHELL | Serwery: Gier, VPS, Shoutcast, IRC
shooters.pl :: Najlepsze Serwery Gier Multiplayer
SerweryGier.pl
sobos dobre haha masz zerowe pingi? polecam Serwery Gier Multiplayer - Pukawka.pl niskie pingi dobry panel i pomoc
Pingi żadna rewelacja na gnecie,shootersie mam po 10-15 to na pukawce 25-35.
KampNO w lokalizacji Warszawa ma lacza na tym samym poziomie co GNET czy shooters a cena sporo nizsza. Polecam.
Seba napoczątku jak pukawka "doszła" do atmana były pingi jak na gnecie czy shootersie a teraz średnia tak jak pisałem 30.
Wiadomo ze np Shooter White maja mniejsze pingi ale pukawka jest tansza . Pukawka jest dla osob początkujących (1 serv)
"Pukawka jest dla osob początkujących (1 serv)"
Co masz na myśli, bo jakoś zrozumieć tego nie mogę dla początkujących (1 serv) ? haha śmieszne jest to co piszesz.
To jest nie możliwe.
1. Jesteśmy na tych samych łączach i nie ma tam "limitu" szerokości pasma.
2. Przeciążenie serwerów objawia się głównie warpami, nie trzymaniem fps, ale nie wyższym pingiem.
Gdyby klienci kierowali się Twoim zdaniem nie musiałbym regularnie zamawiać nowych maszyn pod serwery.
wystarczy ze wepna was w inny router i juz pingi moga byc ciut wyzsze.
Lokalizacja to nie tylko lacze, sprzet tez moze generowac opoznienia czy to po stronie maszyny czy serwerowni. Kolejna sprawa jest tez mimo wszystko wadliwa konfiguracja serwera, zauwazylem ze moze miec spory wplyw na pingi.
Podawajcie zawsze czy macie na mysli 1 konkretny serwer czy wiekszosc oraz z jakiego lacza korzystacie, jaka macie trase do jakiejs maszyny pukawki.
Co do pingów czy tu są takie jak na np gnecie?
cs.JPG | misio11111 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl ???
aha jeszcze chciałem dodać że pingi skaczą.
Ostatnio edytowane przez misio111 ; 01-12-2008 o 20:16 Powód: .
To żart czy powaga ? Zdecydowanie na gnecie masz o wiele mniejsze pingi ;]
Czekam na wypowiedzi traqa albo seby bo to oni twierdzą że to samo.
a z kiedy jest ten screen?
| « 16 slotów gratis na 2 godziny gratis ! | [Oferta] noXcuse.pl » |