Witam, szukamy taniego hostingu pod non-steam. Z tego co patrzyłem wszystkie są pod steam.
macie jakieś propozycje ?
|
|
Witam, szukamy taniego hostingu pod non-steam. Z tego co patrzyłem wszystkie są pod steam.
macie jakieś propozycje ?
non steam jest nielegalny.
Każdy host ma możliwość założenia non stima. Na pukawce czy gampdzie robią Ci to od ręki. Na innych musisz sam wgrać binarki, ale to jest 10 minut roboty.
Z tanich polecam Ci KampNO.pl, lokalizacja warszawa ostatnio mieli jakieś update i naprawde nieżle wypadają.
A jeśli masz wiecej kasy to polecam:
Serwery Gier Multiplayer - Pukawka.pl-3.5 za slot
Najlepsze serwery gier multiplayer - Gradobicie.pl - Logowanie-4 za slot
Innych nie znam, sam mam gradobicie i nie narzekam. Pukawka też jest dobra.
@szukam bana
Nielegalny, owszem ale też wspierany przez hostingi tj. pukawka kampno czy inne. Można po prostu wybrać protokół steam czy NS.
Dokładnie to miałem na myśli, lecz i tak w gruncie rzeczy jest to po prostu umożliwienie non steamom grać na serwerze. Taki trik prawny. ;)
Więc jak odniesiesz się do posta Seby? :>
a czy na postrzelaj.pl da się przerobić na non steam a jak tak to jaki protokół w ogóle wybrać
Wybierz na postrzelaj.pl protokół v47 i jak już go opłacisz to w zakładce konfiguracja w panelu zarządzania serwerem będzie "przerób na non-steam" klikniesz na to pare sekund i masz ;]
coś jeszcze ?
Ooo dzięki za info :)
Traq było Ci to do czegoś potrzebne?
Ej no to to ja wiem że Traq jest od pukawki. Chciałem się tylko zapytać czy ten screen mu się do czegoś przydał ;p. A nie tylko dla info
Taki zapis nic nie daje. To nadal jest wspieranie piractwa, na co są paragrafy.
Po drobnym spięciu z GN doszliśmy do wniosku, że P.Pusz w sumie ma rację i podejście "bo inni też kradną" jest nie ok.
Zlikwidowaliśmy nasze ułatwienia dla ns.
Postrzelaj.pl zadeklarowało likwidację tego przycisku, więc tematu nie ma.
Kiedyś Kampno też miało (nie wiem jak teraz). Jeżeli mają nadal to liczę, że również go zlikwidują.
| « Wybór hostingu | Hosting . . . » |