Nowa Lokalizacja - ATMAN Warszawa
Serdecznie zapraszamy
Krzysztof Miś Eurocast
Brzezie 407
32-014 Kłaj
NIP: 683-199-57-15
REGON: 121471562
E-mail: admin@serwerygier.com
Tel: 501-795-007
24887825 Gadu-Gadu
Serwerygier.com - Serwery gier multiplayer
|
|
Nowa Lokalizacja - ATMAN Warszawa
Serdecznie zapraszamy
Krzysztof Miś Eurocast
Brzezie 407
32-014 Kłaj
NIP: 683-199-57-15
REGON: 121471562
E-mail: admin@serwerygier.com
Tel: 501-795-007
24887825 Gadu-Gadu
Serwerygier.com - Serwery gier multiplayer
Kolejna firma co chce podbić świat z serwerami Atman ECO.
i co z tego ze atman eco najważniejsze jest ze 0 lagów i ping 15-30ms bardzo porządna firma szczerze polecam
Najważniejsze jest to że w każdej chwili serwer może się wyłączyć przez nadmierną temperaturę.
tak ale po pierwsze nie wyłaczył by sie tylko zresetował po drugie maszyna musiałaby osiagnac temperature 95-97 stopni a ztego co wiem od admina temperatura procesora jest na poziomie 60-70 stopni pozatym mam u nich serwer na atmanie juz prawie miesiac i jakby miał siie przegrzewac to juz dawno bylby off wiec nie komentuj jak sie nie znasz
Może i ja się nie znam. Może serwery się nie wyłączą/zresetują, ale kiełbaski można smażyć w zupełności.
link do lektury
[PROMOCJA NA START] UGM HOST !
P.S. Temat co prawda o innej firmie, ale korzystającej z Atman Eco.
a sorry co mnie jako klienta obchodzi? czy mozna sobie smażyć kiełbaski czy nie serwer ma chodzić bez awaryjnie bez lagów itd i narazie tak jest i mnie jako ich klienta naprawdę nie obchodzi to
ps. czy ktoś tu nie chce przypadkiem za wszelka cenę podważyć wiarygodności firmy serwerygier.com
Jeśli masz na myśli mnie to będę krytykował wszystkie hostingi SG korzystające z AtmanECO. Jest to jedna z gorszych ofert(porównywalna z livenet'em w którym są częste awarie) gdyż na wszystkim jest oszczędzane.
| « problem gamepad.pl | Pukawka.pl offline » |