Witam
Chciał bym poznać wasze opinie o firmach udostepniających serwery 1000 fps
Który najlepszy dlaczego i jak:) Chce kupić dobrą i stabilną 4 slotówkę na esl:)
|
|
Witam
Chciał bym poznać wasze opinie o firmach udostepniających serwery 1000 fps
Który najlepszy dlaczego i jak:) Chce kupić dobrą i stabilną 4 slotówkę na esl:)
getslot.pl
pingi bardzo niskie, gra się bardzo dobrze
zresztą sam sprawdź :>
Jak użytkownik wyżej - getslot
+stabilne FPS
+lokalizacja Warszawska ETOP(niskie pingi)
+dobry kontakt
+brak przyspieszonego czasu(niezauważalne "gołym" okiem)
+mocne serwery
Tak tylko że oni nie mają w swojej ofercie 4 slotowych. Od 8 w górę. Co sądzicie o Shooters gold?
Napisz do nich może ci taki sprzedadzą
Shooters? Nieee drogo i wcale nie tak super ;] jak jeszcze miałem dostęp do tych epsowskich serwerów z esl to czas przyspieszał na serwerze i to dobre kilka sekund ;p Na aim/awp to nie przeszkadza ale na nm i owszem.
A druga rzecz za tą cenę to można kupić 10-11 slotów i też 1000fps i dobre.
Ok poszedł e-mail do Getslot. Jak myślicie udostępnią mi serwer na 3 dni 1000 fps? Chciał bym wiedzieć do kupuje. Albo ktoś z was nie mógł by takiego serwera tak do 3 dni wynająć ?
Bez problemu Ci dadzą testowy ale czy 4 slotowy to nie wiem :D Jak Ci ew. do jutra nie odpiszą to napisz mi wieczorem na pm to ci dam.
Ganimadeus
Zaraz pójdzie e-mail. Powiem wszystkim którzy wachają się miedzy tymi wszystkimi firmami . Nie ma aktualnie lepszej firmy od get slot , napewno nie w PL.
Miałem dziś przyjemność grać na takim serwerze ... Jedne słowo ; Poezja serwer chodzi idealnie , żadnych ścin , pingi po 20 , widać różnice. Naprawdę panowie przykładają się do firmy . Pozdrawiam
^
Jest Programers.pl - tylko na tych lepszych maszynach ;-)
Nie grałeś na tych "lepszych maszynach" ; )
Nie piszę tego, ze względu na to że coś tam działam przy getslocie ale masz rację ;] ładnie wchodzi jest jeszcze parę firm, gdzie równie dobrze mi się gra, ale jakoś progamers do tej grupy nie zaliczam ;p pukawki tym bardziej hehe
Odświeżam.
Shooters gold -
999-1000 FPS przy 10 osobach :)
Ale jaka cena... za cenę takiego 4slotowego mam 11 gdzie, fpsy mam na poziomie 980 ;] Mi styka.
| « [Oferta] Opieka, zarządzanie + 2 Serwery . | Pukawka - DE » |