witam, mysle nad kupnem dedyka w livenecie.. prosze o wypowiadanie sie.. :)
|
|
witam, mysle nad kupnem dedyka w livenecie.. prosze o wypowiadanie sie.. :)
Kup gdzie indziej, ale napewno nie w Livenecie. Wg. mnie jest awaryjny.
moze niech sie wypowie ktos, kto ma/mial tam dedyka ;]
Młody~ ma/miał. Gamepad był/jest w livenecie.
aha... ale ost. slysze e livenet sie poprawil.. moze ktos z was ma teraz dedyak tam? pisac ;p
http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=12800
to Ci nie wystarczy? Większość osób, które pisało w tym temacie ma/miało dedyka w livenecie.
Osobiście gdybym miał dedyka pod cs'y kupować, kupił bym w DE (np serwerydlaciebie.pl)
zielone to pady
serwerydlaciebie... hmmm... frankfurt.. ;/ niebardzo ;]
kto ma dedyka w livenecie (teraz) :)
poczytaj sobie tu jeszcze
http://www.webhostingtalk.pl/index.p...c=12800&st=260
opinie z grudnia ubiegłego roku. Czemu nie bardzo frankfurt? będzie wyższy ping, ale tam dostajesz serwer, a nie peceta. Mniejsza awaryjność, nielimitowany transfer, większa przepustowność łącz. Nie musisz się martwić, że wstaneisz pewnego dnia i będziesz miał serwer w LN zablokowany za transfer. (Gry generują go b.dużo)
Zapraszam do oferty serwerów dedykowanych u nas Lokalizacja Polska/Kraków więcej na stronie firmy Active-Hosting.pl
@up
Wydaje mi się, że nie rozumiesz tematu. On prosi o opinie, a nie o oferty innych firm.
zgadza sie.. znam oferty innych firm ;] active-hosting'u tez ;]
Z uslug firmy livenet.pl koszystam od ok 2 lat, wszystko było świetnie do sierpnia 2010 kiedy spółke livenet.pl PRZEJEŁA INNA FIRMA I ZACZEŁY SIĘ PROBLEMY m.in. z obsługą techniczną:
1. zmieniają serwer i od 5 dni nie mogę dokonać żadnych zmian na stronie
2. baardzo utrudniony kontakt z pomocą techniczną (ODPISUJĄ TYLKO NA MAILE OD OSÓB KTÓRE CHCĄ COŚ ZAMÓWIĆ, JEŚLI JUŻ COŚ NIE DZIAŁA A TO WYSTĘPUJE U NICH NADMIERNIE CZĘSTO TO NIE ODPISUJĄ
przykład:
na 4 maile, związane z tym, że nie można się połączyć z serwererm - BRAK ODPOWIEDZI OD NICH,
natomiast kiedy napisałem mail o zakup hostingu u nich - odpisał Pan GRZEGORZ w nie całą godzinę
ODRADZAM ICH, PRZEZ NICH STRACŁEM ZAPEWNE NIE JEDNEGO KLIENTA
W DODATKU PRACE ( NAD ZMIANĄ SERWERA) ROZPOCZELI WE WRZEŚNIU - KIEDY DLA WIELU OSÓB TO POCZĄTEK SEZONU
| « Gdzie kupić | Jaki hosting cena nie gra roli. » |