UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie
Serwery Counter Strike 1.6 wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015 status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [Flags] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [Flags] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015status serwera HashJama [TP #2] 193.33.176.54:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:
pukawka.pl

Wątek: Poradzcie???

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 29
  1. #1 Poradzcie??? 
    Spamer
    Witam

Chciałbym się was poradzić chciałbym sobie kupić 2 serwery jeden dla klanu 12 slotowy brałbym w tym pod

uwagę 3 firmy whiterabbit.pl, gamepad.pl lokalizację warszawską i gamesnet.pl lokalizację warszawską

ale też bym był wdzięczny za jeszcze jakieś propozycje

2 serwer jaki chciałbym kupić to serwer taki ogólnie do gry czyli nie jakiś z najwyższej półki oczywiście

publiczny 22-24 sloty ale też nie chciał bym żeby były lagi bo po co mi serwer który laguje ;P

ale też żeby cena jednego slota nie była zaporowa

pozdrawiam

2. #2 Odp: Poradzcie??? 
    el Wymiataczos Awatar AdOrenO
    Hmmm , jako serwer dla klanu wybrał bym WhiteRabbit mój kolega ma tam serwer x czasu ani razu nie narzekał . Dlaczego nie gamesnet ? Ja mam tam wyższe pingi pewnie dlatego że są bardziej "przepchane" maszyny , dlaczego nie gamepad ? nie mam miłych skojarzeń z tą firmą .
    Co do publika , nie wiem sam nie podałeś ile chcesz przeznaczyć na slot ;] , zapoznaj się z tym co już jest opisane w tym dziale .

3. #3 Odp: Poradzcie??? 
    Banned
    WhiteRabbit, osiągniesz tam niskie pingi. Kumpel ma, gramy tam i nigdy jeszcze nie narzekał ;)

4. #4 Odp: Poradzcie??? 
    Super Mod Awatar seba
    Cokolwiek byle nie gamepad .
    Graczu CS'a, coś dla Ciebie...

serwer CS - Puchatek 4FuN - IP: 193.33.176.104:27015
    nowy adres IP - nowa jakość - koniecznie zapisz nowy adres IP!

... jeżeli Ci mało, więcej znajdziesz na Puchatkowych serwerach

5. #5 Odp: Poradzcie??? 
    Adminus pospolitus Awatar szukam bana
    na publica weź sobie pukawkę. jak chcesz zobaczyć jak może chodzić taki serwera wejdź na HashJamę TP (masz w ogłoszeniu IP).

6. #6 Odp: Poradzcie??? 
    prawie jak pro
    ja polecam pukawke niska cena i niskie pingi :]

7. #7 Odp: Poradzcie??? 
    prawie jak pro Awatar OdYn ^^
    bierz whiterabbit.. ale spojrz ze za 4 zl masz na shooters.pl :: Najlepsze Serwery Gier Multiplayer - ta sama lokalizacja co whiterabbit :)

a public... to wez www.game2play.pl - tanio i pingi dobre ;]
    ~^~ Najlepsze serwery CS w sieci! - You wanna play?!
    ~^~ Nasze serwery - FFA, DR i DiabloMod!
    ~^~ www.GameFrag.pl - Polecam!

8. #8 Odp: Poradzcie??? 
    Nie tylko shooters ma tam serwery jak whiterabbit ... unixstorm , 1shot1kill i wiele innych ..
    A np. unixstrom ma slota za 3 zł ..

9. #9 Odp: Poradzcie??? 
    Spamer
    Może i ta sama serwerownia jednak inne maszyny i inny ping gamesnet i whiterabbit ma najmniejsze pingi z tej serwerowni a i jescze gamesfactory

10. #10 Odp: Poradzcie??? 
    Starsza lamka
    Cokolwiek byle nie gamepad .
    a może jakiś powód dlaczego? Serwery z WDC (Warszawskie) mają najniższe pingi. Nie miałeś tam serwera, więc Twoja opinia jest chyba nie na miejscu... A opinie niektórych osób nie warto brać pod uwagę, zwłaszcza dzieci 13 letnich na tym forum.
    Gamepad jest czołowym "dostawcom" serwerów gier w Polsce, a to chyba o czymś świadczy?

Nie tylko shooters ma tam serwery jak whiterabbit ... unixstorm , 1shot1kill i wiele innych ..
    1shot1kill nie stoi w ATM, stoją w serwerowni eTOP.

11. #11 Odp: Poradzcie??? 
    Dobra z tym 1shot1kill zle napisałem ale .... te " dzieci " 13 letnie też mają jakieś zdanie i też kupują u was serwery . Co z tego że macie dobre serwery w Warszawie ( tak słyszałem ) jak cena tych serwerów jest naprawdę zaporowa .... Nie pisz mi proszę "Za jakość trzeba płacić "
    Bo na tą jakość trzeba zapracować , tak jak to zrobiło gn , wb .... . Za 6zł(slot) wolałbym kupić serwa na gn lub wb które wypracowały sobie tą "markę " ....

12. #12 Odp: Poradzcie??? 
    Starsza lamka
    Cytat Zamieszczone przez OneShot Zobacz posta
    Dobra z tym 1shot1kill zle napisałem ale .... te " dzieci " 13 letnie też mają jakieś zdanie i też kupują u was serwery .
    w większości wypadków złe opinie zostały wystawianie przez lokalizacje Sosnowiec, a w opiniach nie było podkreślone, że chodzi o lokalizację Sosnowiec, przez to ta lokacja została wycofana z oferty i nie są już przyjmowane od dłuższego czasu nowe zamówienia w lokacji Sosnowiec.

Jak by ktoś nie wiedział Sosnowiec = Livenet

Co z tego że macie dobre serwery w Warszawie ( tak słyszałem ) jak cena tych serwerów jest naprawdę zaporowa .... Nie pisz mi proszę "Za jakość trzeba płacić ".
    Ceny są wysokie, bo serwerownia Warsaw Data Center nie należy do najtańszych.

13. #13 Odp: Poradzcie??? 
    Spamer z doświadczeniem Awatar WOLLE™
    Dla klanu : Gamesfactory.PL.Na moim pro el0 łączu ;P mam pingi 20-35(35 rzadko), loss i choke 0.

14. #14 Odp: Poradzcie??? 
    Spamer
    Cytat Zamieszczone przez Młody~ Zobacz posta
    w większości wypadków złe opinie zostały wystawianie przez lokalizacje Sosnowiec, a w opiniach nie było podkreślone, że chodzi o lokalizację Sosnowiec, przez to ta lokacja została wycofana z oferty i nie są już przyjmowane od dłuższego czasu nowe zamówienia w lokacji Sosnowiec.
    Dobrze lokalizacja sosnowiec okazała się porażka lecz dlaczego tak "dobra" firma jak twierdzisz tego nie uniknęła? - gn,wr,shooters firmy z wypracowaną opinią jakoś tego uniknęły?
    A co do tego to nie tylko lokalizacja sosnowiec wyrobiła takie zdanie. W moim przypadku jeszcze nie uczciwie zachowywali się pracownicy. - brak serwera przez tydzień ? dostałem za to 2dni przedłużenia. Brak odpisywania na moje maile chyba miałem prawo wiedzieć czemu tak się dzieję?

Ceny są wysokie, bo serwerownia Warsaw Data Center nie należy do najtańszych.
    To jest wasza sprawa jakie są ceny ale nie mów, że jest aż taka droga bo choć by wr(slot prywatny)jest w tej serwerowni a ceny niższe + firma zaufane ale to już nieistotne.

Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez misio111 ; 28-01-2009 o 21:34 Powód: pomyłka

15. #15 Odp: Poradzcie??? 
    Adminus pospolitus Awatar szukam bana
    załóżcie oddzielny temat bo będę karał...

16. #16 Odp: Poradzcie??? 
    Starsza lamka
    Cytat Zamieszczone przez misio111 Zobacz posta
    Dobrze lokalizacja sosnowiec okazała się porażka lecz dlaczego tak "dobra" firma jak twierdzisz tego nie uniknęła? - gn,wr,shooters firmy z wypracowaną opinią jakoś tego uniknęły?
    A co do tego to nie tylko lokalizacja sosnowiec wyrobiła takie zdanie. W moim przypadku jeszcze nie uczciwie zachowywali się pracownicy. - brak serwera przez tydzień ? dostałem za to 2dni przedłużenia. Brak odpisywania na moje maile chyba miałem prawo wiedzieć czemu tak się dzieję?

To jest wasza sprawa jakie są ceny ale nie mów, że jest aż taka droga bo choćby wr(slot prywatny) i shooters(slot prywatny i publiczny) są w tej serwerowni a ceny niższe + firmy zaufane ale to już nieistotne.

Pozdrawiam.
    WR ani Shooters nie kolokują się w WDC.

zapraszam do lektury
    http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=15391

17. #17 Odp: Poradzcie??? 
    Spamer
    Opinii takich osób jak seba i misio111 nie radzę brać pod uwagę.

Seba, sponsoring do czegoś zobowiązuje, prawda? Najlepiej przejechać się po Gamepadzie, nie podając żadnych argumentów, a swoich sponsorów zachwalać ponad wszystko.

misio111 uważa, że wszystkie rozumy pozjadał, swoją ostatnią wypowiedzią pokazałeś, jaki jesteś "mundry"

Osobiście polecam WhiteRabbita oraz Gamepada Warszawę.
    Pukawka pod mixy odpada, do FFA nawet się nadaje, ich pingi nie odzwierciedlają lokalizacji w której znajdują się ich serwery (ATM Warszawa)

Shooters, kiedyś był w WDC, ale uciekł do tańszego ATM, z tego co jest mi wiadome to z powodu tych cen, jakie posiada serwerownia WDC

18. #18 Odp: Poradzcie??? 
    Spamer Awatar Sasukekun
    ja polecam unixstorm ;]

19. #19 Odp: Poradzcie??? 
    V.I.P. Awatar guanaBANA!
    Tak jak już pisałem, polecam GamesFactory.pl - Najlepsze serwery gier - solidne serwery gier, slot prywatny 4zł, zaś publiczny 8zł. Nie wiem dlaczego mój post został skasowany.
    Interesujesz się rysunkiem? Zapraszam tutaj oraz na strone na facebooku

20. #20 Odp: Poradzcie??? 
    Cytat Zamieszczone przez adam568 Zobacz posta
    Witam

Chciałbym się was poradzić chciałbym sobie kupić 2 serwery jeden dla klanu 12 slotowy brałbym w tym pod

uwagę 3 firmy whiterabbit.pl, gamepad.pl lokalizację warszawską i gamesnet.pl lokalizację warszawską
    Widzicie ? Nie pisać tutaj unixstorm , gamesfactory ... lub pisac :
    Dla klanu :
    Na pub-a :

Ja wcale nie widzę różnicy w pingach Gamepad WDC i shooters ATMAN
    pingi mam w granicach : ~13~25 ..

A w cenie widzę duże różnice ...

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni