Witam!
Szukam najtańszego hostingu publik czy znajdę jakiś Poniżej 3 zł?
|
|
Witam!
Szukam najtańszego hostingu publik czy znajdę jakiś Poniżej 3 zł?
ofc:))
SkillGAME.pl - Serwery gier multiplayer :)
No Excuses - Hostujemy bez wymówek!
pozdro ;]
Polecam luffa.pl - Najtańsze serwery gier mam tam server 16 slotowy przy full serverze pingi po 60 :))
2.44zł publik :) Active-Hosting.PL:: Tani Profesjonalny Hosting | Tani hosting | Hosting za sms | Tanie Konta WWW | Serwery VPS | Dedyki | Reseller | Serwery Dedykowane | Serwery w POLSCE | Serwery gier | Counter Striker | MTA | SAMP
yyy a jakie znacie najtańsze publiki z płatnością via sms? najtańsze - czyt. takie na którym da sie grac "płynnie" bez ścin i lagów cena 2-3zł ?
Ostatnio edytowane przez dawid91919 ; 09-02-2009 o 18:52
Polecam No-excuses.pl mam tam 2 serwery i zamierzam kupic nastepne:) Swietne pingi zero awari i kapitalny suport
Oni Ci płacą za te twoje posty? Wszędzie u ciebie widzę ich reklamę i przestaje wierzyć w twoja bezstronniczosc... Przeczytaj mojego posta jeszcze raz i powiedz czy maja oni możliwość płacenia poprzez sms? Firmy tanie juz znalazłem teraz próbuje znaleźć taka z smsami dla mojej wygody :)
No ktos neutralny by nie zrobił tematu z rodzaju [Oferta] dla niepowiązanej z nim firmy...
Tanich hostingow jest duzo. Czasami jest tak ze publik na jednym hostingu jest tanszy od prywata na drugim ;] Ale radzil bym ci juz prywata wziasc albo dolozyc na publika na lepszym hostingu :)
Polecam unixstorm.org
Z unixa mam serwer :) na 3 miechy wykupiony to jemu narazie daje spokoj :) z jego jestem w pełni zadowolony... Nie musicie mi doradzać bo chyba jasno określiłem to czego szukam i wiem czego chce :) a wiec powtórzę: jaki znacie hosting ze slotem publicznym max. 3zl oraz płatnością sms?
| « Wasze opinie o Luffa.pl ? | [Dyskusja] hostvision.pl » |