Witam. Chcę kupić server 15 lub 17 slotów za 40zł, z góry płące na 2 miesiące. Chce żeby pingi były w miare równe nie skakały, w okolicach 60 ( im mniejsze tym lepsze). Najlepiej jakby server był publiczny, ale priv, też może być.
|
|
Witam. Chcę kupić server 15 lub 17 slotów za 40zł, z góry płące na 2 miesiące. Chce żeby pingi były w miare równe nie skakały, w okolicach 60 ( im mniejsze tym lepsze). Najlepiej jakby server był publiczny, ale priv, też może być.
Game2play.pl - Najtańsze Serwery Gier Multiplayer. slot 2,5 zł pingi 20-40, ale są częste problemy, co 2 miesiące przeważnie trwające 3-4 h, lub : http://www.forum.wiaderko.com/firmy-...5-za-slot.html
GameTEC.pl Game Technology! ? Serwery Multiplayer - Strona Główna - 15 slotów priv=37.50 zł.
Na jaki okres czasu chcesz go wykupić ?
Seba. na 2 miesiące narazie, potem i tak będę raczej przedłużał..
postrzelaj odpada, a to No Excuses dobre jest?? Jakie opcje mają w panelu??
To może ta nowa firma? Hosting Gier - Tanie Serwery Gier MultiPlayer - jeżeli chodzi o ping to jest ponoć dobry [czytam po komentarzach] warto by było?
sadzę ze jak livenet to raczej tylko game2play , sam mam testowy serwer z no-excuses i jakoś jestem średnio zadowolony - wczoraj z 3 pady zaliczył... daltego też ponownie powracam do unixstormu z wiedzą aby od nich juz nie odchodzic :)
jesli chcesz dowiedziec sie cos o panelu to prosze bardzo zrobilem 2 screeny zobacz sobie
Wrzuta.pl - 1s1k
Wrzuta.pl - 2s2k
Jesli bys zamowil to w zakladce kontakt masz ich GG mozesz sie pypytac itp jesli placisz z gory dadza ci znizke
* wynajem serwera na 3 miesiące - 5% rabatu
* wynajem serwera na 6 miesiący - 10% rabatu
* wynajem serwera na 9 miesiący - 15% rabatu
* wynajem serwera na 12 miesiący - 20% rabatu
Cena za slota warta jest tych pieniedzy :)
1shot1kill.pl
Ostatnio edytowane przez ~ghana. ; 25-02-2009 o 08:57 Powód: ...
Również posiadam serwery w firmie 1shot1kill.pl i nie mam do niż jak najmniejszych zastrzeżeń :) Z kontaktem u nich również bardzo szybko i profesjonalnie.
| « Z kąd wziąć serwer ? ? ? | DirektPlay.pl, KapmNo.pl czy HitMe.pl ? Co wybrac? » |