Mam klan i chcemy miec server do treningow i sparow. Wiec szukamy najtanszego serva. Narazie najlepsza oferte mam z postrzelaj.pl (2,50zl prywatny) wiec cos ponizej 2,50. No i zeby pingi nie byly duze. 10 slotow.
|
|
Mam klan i chcemy miec server do treningow i sparow. Wiec szukamy najtanszego serva. Narazie najlepsza oferte mam z postrzelaj.pl (2,50zl prywatny) wiec cos ponizej 2,50. No i zeby pingi nie byly duze. 10 slotow.
Ostatnio edytowane przez Power_Rangers ; 28-02-2009 o 20:54
Heh na gametecu masz chyba 2zł jeśli się nie mylę ale czy tanio=dobrze?
Jak chcesz porzadny serwer to bierz z Unixstormu (3 zł slot), jak na troche gorszym łączu to GameTEC wystarczy :)
gametec to 2,50 slot :D
mi chodzi o taki tylko zeby 10 osob moglo grac bez laggow :)
Tanio i dobrze masz na * Unix Storm @ Konta: WWW, IRC, SHELL | Serwery: Gier, VPS, Shoutcast, IRC Obecnie dla mnie jest to najlepszy hosting serwerów gier.
ja mam na postrzelaj.pl i ping jest do 50
shooter.pl
@up 's :D
unixstorm - tanio i super ;pp
unixstorm.org i nie zastanawiaj się nad niczym innym.
Oczywiście Gametec.pl ja kupiłem tez tam priva i szczerze polecam (niskie pingi, tanio ).
pukawka.pl ?? serwery po 3 zł , ale dobry kontakt z supportem , szybko naprawiają błędy i niskie pingi ,
pukawka ma czasowo wstrzymaną sprzedaż serwerów
aktualnie na postrzelaj.pl jest promocja i serwer prywatny kosztuje 2 zł za slot :)
pozdrawiam
Na GameTECu nie działa zapisywanie (rank, top15) ogólnie nic się nie zapisuje, podobno to naprawiają ale coś im nie idzie...
a skillgame.pl ?? Ma ktos serva u nich ?? No ceny dobre 2zl priv, 3zl public.
to krzak nie firma nie bierz.
aha ok
to co postrzelaj najtaniej wychodzi chyba 2zl slot akurat promocja :P
ale pomysl jeszcze nad * Unix Storm @ Konta: WWW, IRC, SHELL | Serwery: Gier, VPS, Shoutcast, IRC :)
| « [Pytanie]Publiczny serwer max 5zł | Serwery HitMe.pl » |