<ups>:(:(:(:):):)
|
|

Według mnie yoyo.pl jest najlepszym hostingiem . Pozatym łatwa obsługa na stronie
yoyo.pl rulez
Death Ziom, to nie jest prawdziwy hosting tylko taki sztuczny, bez dostepu do ftp i mozesz wgrac tylko PHP - Fusion - cos jak fora.pl :)
noo niestety ;/
Absolutnie darmowy i jako jeden z nielicznych darmowych hostingow obsluguje systemy wymiany linkow takie jak LiveLink.pl , Linki24.pl , LinkMe.pl , EliteLink.pl , e-weblink.com , GotLink
Jego parametry to :
Miejsce na strone 250 MB
Transfer 100 GB
Ilosc domen nie ograniczona
Panel kontrolny cPanel
Reklamy brak
Package Details
Website Builder
PHP Scripts Autoinstaller
Unrestricted PHP Support
MySQL Databases
Instant Backups
FTP Support
Web File Manager
99.9% Uptime
Instant Activation
Supported Features
PHP and MySQL
Cron Jobs
Curl
GD
Image Magick
Streaming Video
PHP Pear Modules
Safe_mode is OFF, file uploads ON
E-mail Features
POP3 Accounts
Web Mail
Auto Responders
Spam Protection
Mail Forwarding
IMAP Support
Modify MX Entry
Control Panel Features
Latest cPanel
Website Builder
Fantastico Autoinstaller
Getting Started Wizard
Video Tutorials
Multi Language Support
Hotlink Protection
IP Deny Manager
Redirect URL
Password Protected Directories
Web Based File Manager
phpMyAdmin
Szczegolowe informacje wraz z linkiem do hostingu znajdziesz na mojej stronie : Darmowy Hosting | Free web Hosting | Zarabiaj na swojej stronie internetowej,darmowy hosting,systemy wymiany linkow
witam ja mam stronę klanową cs 1.6 na yoyo.pl i jestem z niej zadowolony . przez kilka miesięcy nastąpiła tylko jedna awaria ale szybko została usunięta. polecam ten hosting stron
hah ludzie dzieki wam mozna niezle sie pobawic stronkami ja osobiscie kozystam z 4 hostingow :
-ugu.pl
-cba.pl
-yoyo.pl
-no-1.pl
:D
Na stronie 0hosting - Darmowy Hosting znajdziesz ponad 160 serwisów oferujących darmowy hosting, wszystkie parametry szczegółowo opisane, wyszukiwarka, komentarze, uptime a nawet zrzut phpinfo(), wszystko na 0hosting - Darmowy Hosting
Zapraszam i życzę owocnych poszukiwań
Pozdrawiam, 0hosting.pl
^^ strona zrypana podaje błędne informacje
0hosting - Darmowy Hosting
od kiedy ugu.pl nie ma reklam ??

ugu ostatnio zawodzi. ; / slaby transfer..
Seba napisz 11004384 potrzeban pomoc neiwiem jak zaaktyawc stronke na serwerze lua.pl
Według mnie najlepszym darmowym hostingiem jest 000webhost.com. Aby założyć tam konto wystarczy nacisnąć na przycisk 'Sign Up!'. Ten hosting posiada obsługę PHP i MySQL, konto ma pojemność 1500MB i nie zawiera żadnych reklam. Mam tam konto i nie mam powodów do narzekań. Poza tym IMO jest on lepszy od polskich darmowych hostingów a także od niektórych płatnych (np. boo.pl). Polecam.
Piszcie czy da się utworzyć katalog cstrike tak by chodziło :
Na tnb.pl jest napisane w opisie :Kod:sv_downloadurl "http://twoja_strona/cstrike/"
- można by było wykorzystać na szybki download !!Kod:nielimitowany transfer nielimitowane miejsce na twój portal
Ktoś wie, czy jest dostęp do .htaccess, tak by zmieniać atrybuty katalogów ??

Home.pl pomoc :
a co za tym idzie :.htaccess jest charakterystycznym elementem serwera WWW, pozwalającym skonfigurować niektóre jego parametry. Plik ten działa w obrębie katalogu, w którym został umieszczony oraz w podkatalogach, chyba, że w podkatalogu umieszczono kolejny .htaccess. W ramach jednego konta może funkcjonować wiele niezależnych plików .htaccess, z których każdy definiuje inną akcję.
Takim czymś się zasugerowałem, ponieważ są hostingi z brakiem dostępu do zmieniania atrybutów katalogów i plików. A co za tym idzie, szybki download na serwie można sobie w .... wsadzić. A jakby nie było, szybkie ładowanie plików w przyłączanie się do serwa, to warunek jego żywotności. Ale nie o to. Tylko chodzi mi czy tak czy siak, mogę zmienić atrybuty katalogów na 755. Jeśli tak, to mi wystarczy. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.Listowanie zawartości katalogu za pomocą .htaccess :
Funkcja listowania zawartości katalogu jest szczególnie użyteczna w sytuacji, kiedy bezpośrednio ze strony WWW chcesz umożliwić ściąganie wielu plików bez potrzeby każdorazowego wykonywania dokumentu HTML, zawierającego odnośniki do udostępnianych zasobów.
----------------------------------------------------------------------------
Dupa Jaś - tnb.pl nie daje dostępu do FTP -> odpada.
Ostatnio edytowane przez seba76 ; 02-01-2009 o 22:51
| « Tanie serwery www w IONIC.pl, darmowe domeny, nielimitowany transfer. | webwinkel maken » |