Hosting stron www - Dyskusje na temat hostingów stron www. Pytania, problemy, opinie. Tutaj dowiesz się gdzie kupić najlepszy, niezawodny i tani hosting na stronę internetową.
Popularne odwołania do tej strony: darmowa strona www i host, bezplatne forum klanowe, jak edytowac strone klanowa www pun.pl, free web hosting cba pl, website builder
nie tu pisze sie HOSTING a na tych stronach nie masz dostepu do ftp to tak samo jak dbv.pl vgh.pl itp dlatego ich tu niema
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
Absolutnie darmowy i jako jeden z nielicznych darmowych hostingow obsluguje systemy wymiany linkow takie jak LiveLink.pl , Linki24.pl , LinkMe.pl , EliteLink.pl , e-weblink.com , GotLink
Jego parametry to :
Miejsce na strone 250 MB
Transfer 100 GB
Ilosc domen nie ograniczona
Panel kontrolny cPanel
Reklamy brak
Package Details
Website Builder
PHP Scripts Autoinstaller
Unrestricted PHP Support
MySQL Databases
Instant Backups
FTP Support
Web File Manager
99.9% Uptime
Instant Activation
Supported Features
PHP and MySQL
Cron Jobs
Curl
GD
Image Magick
Streaming Video
PHP Pear Modules
Safe_mode is OFF, file uploads ON
E-mail Features
POP3 Accounts
Web Mail
Auto Responders
Spam Protection
Mail Forwarding
IMAP Support
Modify MX Entry
Control Panel Features
Latest cPanel
Website Builder
Fantastico Autoinstaller
Getting Started Wizard
Video Tutorials
Multi Language Support
Hotlink Protection
IP Deny Manager
Redirect URL
Password Protected Directories
Web Based File Manager
phpMyAdmin
witam ja mam stronę klanową cs 1.6 na yoyo.pl i jestem z niej zadowolony . przez kilka miesięcy nastąpiła tylko jedna awaria ale szybko została usunięta. polecam ten hosting stron
Na stronie 0hosting - Darmowy Hosting znajdziesz ponad 160 serwisów oferujących darmowy hosting, wszystkie parametry szczegółowo opisane, wyszukiwarka, komentarze, uptime a nawet zrzut phpinfo(), wszystko na 0hosting - Darmowy Hosting
Zapraszam i życzę owocnych poszukiwań
Pozdrawiam, 0hosting.pl
Według mnie najlepszym darmowym hostingiem jest 000webhost.com. Aby założyć tam konto wystarczy nacisnąć na przycisk 'Sign Up!'. Ten hosting posiada obsługę PHP i MySQL, konto ma pojemność 1500MB i nie zawiera żadnych reklam. Mam tam konto i nie mam powodów do narzekań. Poza tym IMO jest on lepszy od polskich darmowych hostingów a także od niektórych płatnych (np. boo.pl). Polecam.
.htaccess jest charakterystycznym elementem serwera WWW, pozwalającym skonfigurować niektóre jego parametry. Plik ten działa w obrębie katalogu, w którym został umieszczony oraz w podkatalogach, chyba, że w podkatalogu umieszczono kolejny .htaccess. W ramach jednego konta może funkcjonować wiele niezależnych plików .htaccess, z których każdy definiuje inną akcję.
a co za tym idzie :
Cytat:
Listowanie zawartości katalogu za pomocą .htaccess :
Funkcja listowania zawartości katalogu jest szczególnie użyteczna w sytuacji, kiedy bezpośrednio ze strony WWW chcesz umożliwić ściąganie wielu plików bez potrzeby każdorazowego wykonywania dokumentu HTML, zawierającego odnośniki do udostępnianych zasobów.
Takim czymś się zasugerowałem, ponieważ są hostingi z brakiem dostępu do zmieniania atrybutów katalogów i plików. A co za tym idzie, szybki download na serwie można sobie w .... wsadzić. A jakby nie było, szybkie ładowanie plików w przyłączanie się do serwa, to warunek jego żywotności. Ale nie o to. Tylko chodzi mi czy tak czy siak, mogę zmienić atrybuty katalogów na 755. Jeśli tak, to mi wystarczy. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
----------------------------------------------------------------------------
Dupa Jaś - tnb.pl nie daje dostępu do FTP -> odpada.
Ostatnio edytowane przez seba76 ; 02-01-2009 o 22:51.
Chcesz zrobić stronę klanową a nie umiesz
-Chętnie wykonuję strony klanowe wraz z potrzebami
-Wgrywam Webspella oraz Obrabiam całą stronę
Jeśli chcesz jakąś stronę klanu PISZ
GG:376773
ZAWSZE POMAGAM!
Chcesz zrobić stronę klanową a nie umiesz ?
-Chętnie wykonuję strony klanowe wraz z potrzebami
-Wgrywam Webspella oraz Obrabiam całą stronę
Jeśli chcesz jakąś stronę klanu PISZ
GG:376773
Witaj!!!!
Nudzi cię granie gdzie popadnie?
Myślałeś kiedyś o założeniu klanu w cs 1.6?
Otóż to jest twoja okazja!!!
Za sms za jedyne 10,98 zł mogę wykonać dla ciebie profesjonalą stronę/forum wraz z całą treścią i grafiką. Oprócz tego mogę załatwić sponsora dla klanu który odda serwer za pół...
Witam. Wykonam layouty dla klanu razem z oskryptowaniem pod webspell. Cena zależy od trudności zlecenia. Zainteresowanych proszę o kontakt drogą mailową:
lance129@o2.pl.
Mam pytaie zna ktos jakis darmowy hostin pod domene
Bo kupilem sobie domene ale juz kasy nie mam zeby wykupic serwer pod nia
I chcialem sie zapytac czy zna ktos jakis darmowy hostin zeby podpiac ja do internetu??
Robię strony klanowe za darmo ale tylko na darmowych serwerach np www.cba.pl, www.yoyo.pl, www.za.pl
obrazki takie jakie sobie zażyczysz
Skórka tak samo jak obrazki
Możliwość zakładania hasła na poszczególne podstrony
Kontakt:
GG- 3362720
E-mail- wlatca85a@o2.pl
Steam- DrRkAnZaLi...
Witam. Robię strony dla klanów na serwerze tnb.pl za darmo.
Moja Oferta:
- Zrobić stronkę , zmienić wygląd itd.
- Logo na stronę: Takie jak na tej stronie: fireofpeople.tnb.pl
- Buttony: mogę także powrzucać wybrane przez Ciebie buttony