Hosting stron www - Dyskusje na temat hostingów stron www. Pytania, problemy, opinie. Tutaj dowiesz się gdzie kupić najlepszy, niezawodny i tani hosting na stronę internetową.
Używane technologie: MySQL, PHP5, DirectAdmin, PhpMyAdmin, Nginx, FreeBSD.
Funkcja mail() pozwalająca na używanie zewnętrznych dostawców poczty, dostęp do konfiguracji poprzez DirectAdmin
Limit wykonywania skryptu PHP wynoszący 180 sekund (max_execution_time: 30 sec + możliwość zwiększenia przez set_time_limit())
3 interpretatory PHP
by major@WIADERKO - zakaz kopiowania bez podania źródła.
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
Ostatnio edytowane przez Major ; 25-01-2011 o 18:29.
dla mnie to jest najlepsze, darmowe wyjscie na zakladanie strony
jednym z dwoch mankamentow jest tryb safe mode (czyt. w 1 poscie seby) oraz telefoniczne potwierdzenie zakladanego konta (oczywiscie wszystkie dane trzeba podac rzeczywiste, poniewaz jezeli sie nie myle dane przychodza poczta)
- max wielkosc 1 pliku 5 mb
- tryb safe mode wlaczony
- 60 mb miejsca
- mysql o wielkosci 4 mb
- brak limitu transferu
- panel phpmyadmin
Moim zdaniem polskie serwery są średniej jakości, najbardziej wkurzające są reklamy (w szczególności na yoyo.pl) Nie rozumiem ludzi którzy zakupują domeny .pl lub .com a posiadają strony na yoyo.pl Dla mnie jest to jedna wielka masakra. Jedynym dobry polskim hostingiem jest ovh.org (polecam!!). Najlepsze darmowe hostingi znajdziemy za granicą :D. 000webhost.com, zymic.com, mister.net. Jedne z najlepszych zagranicznych serwerów.
Chciałem poinformować, że serwis jatsu.pl udostępnił nową opcję
darmowego zakładania stron klanowych.
System oparty jest o cms Clansphere.
Po rejestracji na ⇒ jClan.pl - darmowe strony klanowe, darmowy hosting klanów php i mysql
orzymuje się w pełni funkcjonalne konto hostingowe + możliwość automatycznej instalacji strony klanowej
wraz z wyborem szablonu strony, który można w prosty sposób zmodyfikować (np. dodać własne logo klanu).
Chcesz zrobić stronę klanową a nie umiesz
-Chętnie wykonuję strony klanowe wraz z potrzebami
-Wgrywam Webspella oraz Obrabiam całą stronę
Jeśli chcesz jakąś stronę klanu PISZ
GG:376773
ZAWSZE POMAGAM!
Chcesz zrobić stronę klanową a nie umiesz ?
-Chętnie wykonuję strony klanowe wraz z potrzebami
-Wgrywam Webspella oraz Obrabiam całą stronę
Jeśli chcesz jakąś stronę klanu PISZ
GG:376773
Witaj!!!!
Nudzi cię granie gdzie popadnie?
Myślałeś kiedyś o założeniu klanu w cs 1.6?
Otóż to jest twoja okazja!!!
Za sms za jedyne 10,98 zł mogę wykonać dla ciebie profesjonalą stronę/forum wraz z całą treścią i grafiką. Oprócz tego mogę załatwić sponsora dla klanu który odda serwer za pół...
Witam. Wykonam layouty dla klanu razem z oskryptowaniem pod webspell. Cena zależy od trudności zlecenia. Zainteresowanych proszę o kontakt drogą mailową:
lance129@o2.pl.
Mam pytaie zna ktos jakis darmowy hostin pod domene
Bo kupilem sobie domene ale juz kasy nie mam zeby wykupic serwer pod nia
I chcialem sie zapytac czy zna ktos jakis darmowy hostin zeby podpiac ja do internetu??
Robię strony klanowe za darmo ale tylko na darmowych serwerach np www.cba.pl, www.yoyo.pl, www.za.pl
obrazki takie jakie sobie zażyczysz
Skórka tak samo jak obrazki
Możliwość zakładania hasła na poszczególne podstrony
Kontakt:
GG- 3362720
E-mail- wlatca85a@o2.pl
Steam- DrRkAnZaLi...
Witam. Robię strony dla klanów na serwerze tnb.pl za darmo.
Moja Oferta:
- Zrobić stronkę , zmienić wygląd itd.
- Logo na stronę: Takie jak na tej stronie: fireofpeople.tnb.pl
- Buttony: mogę także powrzucać wybrane przez Ciebie buttony