Turniej =wiaderko= Counter Strike 1.6
Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Turniej Wiaderko-Pukawka-Ggear #2 | CS 1.6 5on5 > Informacje i regulaminy

Informacje i regulaminy - Sprawy organizacyjne, regulaminy, informacje na temat turnieju.

Tagi tematu Konfiguracja gry dla graczy:

, ,

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Zamknięty Temat
 Odsłon tematu: 7791
Narzędzia wątku

Konfiguracja gry dla graczy

szukam bana is Offline
Adminus pospolitus

Poziom upalenia:
XXXXXX-- Doświadczenie: kręci lolki lewą ręką

Są to obowiązkowe ustawienia graczy na turniej.

- color depth (głębia kolorów) 32bit
- ex_interp 0.01-0.03
- rate 20000-25000
- cl_cmdrate 80-101
- cl_updaterate 80-101
- cl_cmdbackup 2
- cl_showevents 0
- cl_pitchspeed 225
- cl_movespeedkey 0.52
- cl_pmanstats 0
- cl_lc 1
- cl_lw 1
- gl_max_size ≥ 256
- gl_monolights 0
- gl_picmip 0
- gl_playermip 0
- gl_polyoffset 0.1 lub 4
- s_show 0
- s_a3d 0
- d_spriteskip 0
- fastsprites 0
- lightgamma 2.5
- texgamma 2.0

Nie dostosowanie się do regulaminu któregokolwiek z graczy spowoduje rundy karne na mapie dla całej drużyny.

Zamknięty Temat

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Non Steam] KOnfiguracja cs
Witam Jak skofigurowac cs aby grac na serwach jak wchodze w zakladke od serwerow to zadnego mi nie znajduje
Problemy z CS 1.6
[DPROTO] Konfiguracja cfg
witam mam pytanie, na serwa wchodza mi same steamy najsczesciej z wyszukiwarki bo sie pytam, moje pytanie brzmi czy cfg jest dobre i czy non-steam'y maja serwa w wyszukiwarce? # ========================================================== # Konfiguracja DPROTO - Wersja 0.3.7 PL = wiaderko.com...
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Konfiguracja FastDownload CS:S.
Witam, Mam pytanie bo chce do serwera Counter Strike; Source Steam zaisntalowac serwer FastDownolad, wyczytalem ze tzreba miec strone ktora mam. Na serwerze wgrany jest Warcraftmod+Mani admin. Prosil bym dokladna instrukcje co i jak bo w tej sprawie jestem zielony. Kanibal.
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Konfiguracja AMX i blad ban
Mam problem z amx by baku: 1. Jak daje bana to niby wszystko OK ale jak sie lacze ponownie to normalnie wchodze jak bym nie mial bana o co kaman o.O 2. Jak to edytowac? http://iv.pl/images/r79uom1s2t0km3wlfi2.jpg 3. A to co to jest ? Jak to zmienic ?...
Problemy i konfiguracja AMXX
Konfiguracja
Siema! Poszukuje osoby która skonfiguruje mi serwer w CS:S Doda adminów pluginy itp...
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
Konfiguracja ZBOT
Konfiguracja zbot Polecam
Instalacja gry i podstawy
Konfiguracja
Mam pytanie... Jak ustawic to zeby po smierci mogli gadac ze soba przeciwnicy... ale zeby zywi tego nie slyszeli i zywi jak gadaja to zeby tylko slyszeli ci z druzyny :] (Domyslam sie ze w server.cfg, ale nie wiem dokladnie co :/)
Problemy i konfiguracja AMXX
Konfiguracja
Witam no wiec mam lagi w cs tak wiec postanowilem przeszukac forum ... No i znalazlem .... http://www.forum.wiaderko.com/topics36/lagi-cos-jest-nie-tak-xd-vt8511.htm?highlight=lagi w powzszym linku skonfigurowalem karte no i ok nie bylo problemow lecz pingi sie nie zmiejszyly .... Potem...
Problemy z CS 1.6
Konfiguracja, itd
Prosze o objasnienie paru rzeczy 1. Jak wejde w menu admina i tam jest konfiguracja to cos tam moge wstawic po co to wogle ??? 2. Czy moge np zamiast komend glosowych w menu admina zrobic cos innego np menu dodawania broni ?? za odp bedzie pomogl...
Amx Mod X
Konfiguracja TS
Witam! Mam prośbę.. jak prawidłowo poustawiać TS 2 RC 2 żeby nie zakłócał dźwięków CS ale też żeby nie działał za cicho? postawie Gibona :D xD THX z góry :P
OffTopic - Counter Strike

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz