a szczególnie ten rok jest dowodem na to , prawie na kazdym serwerze graja dzieci po 14 lat :)że jedni kończą, drudzy zaczynają. Tak to się kręci cały czas i jeszcze trochę się pokręci.
|
|
a szczególnie ten rok jest dowodem na to , prawie na kazdym serwerze graja dzieci po 14 lat :)że jedni kończą, drudzy zaczynają. Tak to się kręci cały czas i jeszcze trochę się pokręci.
Co wy wogóle piszecie. Neo i spółka wciąż dorze grają i nie sądze, aby w najbliższym roku jakaś polska inna drużyna miała z nimi szanse, no chyba, że któryś z zawpodników odejdzie.
Sądzę że PGS,MYM,WICKED to już historia co do złotej piątki to myślę że ich czas właśnie mija.
eeee tam znajdą swoje miejsce jeszcze.

Nie powiem bo na pewno będzie ktoś grał , jednak nie będzie aż tak popularna . Ja osobiście mam cichą nadzieję że w niedługim czasie ( nie mówie oczywiscie o miesiacach ) wyjdzie jakiś dobry FPS aka CS 1.6 . Nie oszukujmy się , moim zdaniem Soucre zabiera cała frajde z gry . Tam nie jest jakiś ważny dziwek bo trudno typa uslyszec , jakies dziwne rekoli , ogólnie dziwna gierka ale to kwestia przyzwyczajenia .
| « ESWC sprzedane | GameGune 2009: Grupy rozlosowane » |