Czytając jak zwykle bezsensowne artykuły na sportfan.pl zauważyłem wypowiedź jednego z użytkowników:
Ten gość wyjął mi z ust te słowa, sam jestem kibicem Elany a wiadomo że w Toruniu jest także unibax i to właśnie na niego idzie w pizdu kasy.Prezydent Torunia wybudował niepotrzebnie kibicom sukcesu stadion za ogromne pieniądze zamiast pomóc Elanie w wejściu do 1 ligi.Pewnie nie tylko my mamy taki problem ale też taka jak "Gościu" napisał, czyli Zawisza, Raków, Stilon ( pozdrawiam) i wiele innych, a najbardziej przeje**** mają kibice Lechii Zielona Góra bo tam jest jeszcze ekipa żużlowa Falubaz.Gościu
11:04 [28.06.2009]
Nienawidzę żużla, on zabija Polską piłkę nożną.Takie miasta jak Toruń (Elana), Bydgoszcz (Zawisza), Częstochowa (Raków), Gorzów (Stilon) itd -Lechia jakoś jeszcze daje rade- nie mogą rozwinąć swoich klubów piłkarskich bo większość kasy idzie na ten pieprzony żużel ! Wiem że zaraz wszyscy mnie skrytykują ale taka jest prawda. Elo
W miastach gdzie nie ma żużlu np. Kraków, Warszawa, Chorzów kluby grają w Ekstraklasie i to nawet po dwa kluby (Wisła, Cracovia;Legia, Polonia).
Ciekawi mnie wasze zdanie, czy zdecydowanie za dużo kasy idzie w żużel niż w piłkę nożną ? bo w końcu to właśnie piłka nożna jest sportem narodowym, a żużel staje się coraz bardziej popularny i jest duże prawdopodobieństwo że w większych miastach też powstaną kluby żużlowe.