No i jak wrażenia po pierwszych dwóch meczach? Jak dla mnie bardzo pozytywnie, sądzę, że pierwsza "6tka" jest w naszym zasięgu.
|
|
No i jak wrażenia po pierwszych dwóch meczach? Jak dla mnie bardzo pozytywnie, sądzę, że pierwsza "6tka" jest w naszym zasięgu.
Popracujmy nad IV kwartą, bo za dużo stresu jak dla mnie :)
Brak odpowiednich zmienników w takim razie, nie żebym narzekał ale to może wyjść w dalszych meczach w decydującej fazie rozgrywek :) Nie zawsze będziemy mieli przewagę po 10 pktów. Brawo dla chłopaków za to co grają, ale...ich gra idealna jeszcze nie jest pod każdym względem :)
Mega emocje. Mamy zajebisty team jak na europejskie realia. Gramy u siebie ja stawiam na 3 miejsce lub finał!!!. Dzisiejszy mecz pokazał że stac nasz team na bardzo dobry wynik!!! Fakt ze czasami obrona szwankuje, ale wedlug mnie atak daje rade. Podejrzewam że będą teraz w obronie pracowac i zniszczymy turcje. moje marzenie to mecz Poska vs hiszpania w finale. nie wiem z jaka grupa jestesmy rozstawieni wiec moze to byc tylko mazrzenie :D
Wtedy już powinien dojść Wójcik, bo jakby musiał to i dzisiaj by zagrał. Zobaczymy jak to będzie, jednak myślę, że na razie pokazują naprawdę dobrą koszykówkę.
Może i tak, ale ja czekam na mecz z Rosją. Się Wam odechce. ;p
Grupa już na pewno jest nasza, bo po tym, co pokazali w tych dwóch meczach to jest tylko formalność.
P.S. FLoo., przyklej temat :)
po meczu z Litwą można dużo sugerować ale było parę momentów gdzie nas już Litwini doganiali ale mamy mocną drużynę w tym roku. Litwa jak się nie mylę to od kilkunastu lat nie osiągalny zespół dla polaków, moim zdaniem za dużo wymagają od Logana bo widzieliśmy podwajali krycie na nim i nie miał co zrobić, nom moje prognozy są takie że miej niż 4 miejsce mieć nie możemy w swojej grupie jak na razie gromimy wszystkich, z tego co patrzyłem Hiszpanie przegrali z Serbią, więc Mirek twoje marzenia mogą się nie spełnić. Życzę im powodzenia ...

wójcik jest za stary na taką gre. ten gośc moze tylko kogos luzowac na pare minut, ale wtedy pewno punkty w plecy będą szły. Szkoda ze nie ma jakiegos typowego zmiennika za logana. wysocy tez powinni byc trochę odciążeni, ale przygotowanie fizyczne jest jak dla mnie wystarczajace. Mecz naprawde byl szybki, litwini też narzucali swoje tępo, a nasi mimo tego że nie mieli dużej iliści zmian dawali rade. Rosja? Ja myslałem że hiszpania będzie poza zasięgiem:D ale jak patrze na gre to możemy na prawde walczyc o jak najlepszy wynik. A kirlenko sam nic nie zrobi :P litwa 6 zespół świata bodajże a polska 55 tak że jest dobrze :D no i jak polacy w polfinale wystąpią w spodku to ja ich poniose dopingiem tak że beda z amerykanami walczyc
Pożyjemy zobaczymy jak to mówią, a jak Mirek będzie na trybunach to mamy wygrane :D . Turcja to też dobry zespół ...

bo kebabów nie będzie już :P ciekawe jak tam Macedonia bo widzę ze chłopacy oporowi (tak cs'owsko ^^)

No jeden plus ze z turkami gralismy ,ale jednak sport jest nieobliczalny, ja jestem jak najlepszej myśli! A zawodnicy też tym zwycięstwem są podbudowani. będziemy gra na luzie i z werwą mecz będzie nasz
Żeby ten luz nie dał nam po dupie.
nie raz tak było że jak się oleje przeciwnika ucieknie i później już będzie za późno

Bądźmy dobrej myśli, bo naprawdę forma + kibice daje bardzo dużo.
| « jordan 60+ vs lebron zoom soldier III | Trening bez przyrządów » |