Witam :D
Napisze ktoś mi rozpiske na siłownie? na 3dni.
Dobrze by było gdyby były zdjęcia np;
|
|
Witam :D
Napisze ktoś mi rozpiske na siłownie? na 3dni.
Dobrze by było gdyby były zdjęcia np;
Ogólnie to jest tak, że powiedzmy dzisiaj idziesz na siłownie z zamiarem ćwiczeń i myślisz sobie: 'A, dzisiaj poćwiczę mięsnie nóg'. I to czynisz. Jest to najlepsza metoda wg. mnie, sam z niej korzystałem przez długi czas. Ćwiczysz pierwszego dnia wszystko, co wpływa na jakiekolwiek mięśnie nóg.
Następny dzień, idziesz z zamiarem ćwiczenia mięśni rąk (biceps, triceps itp.). Ćwiczysz przez cały dzień tylko i wyłącznie to.
No a trzeci dzień to już będziesz musiał sobie sam rozplanować, dobrze by było, abyś również ćwiczył jedną, określoną partię mięśni.
Zależy jeszcze na co chcesz ćwiczyć ?
masa/rzeźba ?
Co do rozpiski to ona jest sporadycznie nie potrzebna... rozłóż tak sobie ćwiczenia by nie przemęczać wszystkoego na raz np: jeżeli pójdziesz jutro to ćwicz na nogi i klatkę następnego dnia biceps brzuch kolejnego triceps plecy itp... :) pozdro
Białko i ćwicz ;). Ale powiedz najpierw co chcesz osiągnąć Muły ? siłę ? :D
Jak często ćwiczycie?
Ja co dwa dni i mam rozpisane tak, że partie mięśni mają czas regeneracji 6 dni.
Witam, mam prośbę mógłby mi ktoś ułożyć rozpiskę na siłownie? Chciałbym ćwiczyć na rzeźbę. Moja siłownia jest wyposażona
w ławkę pod sztangę, ławkę do brzuszków, hantle, sztangę prostą i łamaną, i trochę ciężarów.
Jeśli ktoś byłby taki miły i by mi ją wysłał na e-maila to bym był bardzo wdzięczny. Pozdro.
Mój e-mail to piecia42@op.pl z góry dziękuję.
| « TRENING MIĘŚNI RAMION (BICEPS) - [cwiczenia] + [animacja] | Gortat trafił "najważniejsze rzuty w historii Polski" » |