Może ktoś podrzucić przykłady ćwiczeń, które można wykonywać samemu w domu, bez przyrządów? Obecnie robię aerobiczna 6 Weidera i do tego pompki... co dorzucilibyście do tego treningu? Z góry dzięki :]
|
|
Może ktoś podrzucić przykłady ćwiczeń, które można wykonywać samemu w domu, bez przyrządów? Obecnie robię aerobiczna 6 Weidera i do tego pompki... co dorzucilibyście do tego treningu? Z góry dzięki :]
Znalazłem takie coś
http://www.olimpec.pl/kulturystyka/t...dow-art43.html (nie stety drążek potrzebny).
Tu też coś jest:
trening klata, biceps - Strona 2 - polish:Elite:board.
A tak btw który dzien a6w :?ja 18 ;X
brzuszki
Aerobiczna szóstka Weidera to zestaw 6 ćwiczeń na mięśnie brzucha ;]
Jakby ktoś był zainteresowany:
Aerobiczna 6 Weidera
pozdrawiam :)
a to się nie przypatrzyłem przez to jak to all wolno chodzi
Zainwestuj w drążek rozporowy, jego cena to maksymalnie pięć dych. A6W robiłem sam przez jakiś czas, ale do 42 dnia bym nie wytrzymał :] Możesz jeszcze dorzucić przysiady albo jazdę rowerem. Pompki możesz robić w węższym rozstawie rąk, to wtedy idzie ci w bicepsy a w szerszym to na klate. Najlepiej robić jeszcze z podwyższeniem, czyli stopy na jakimś stołku. Co tam jeszcze... Podciąganie się na rękach, pływanie (jak jesteś morsem to idź na jakieś jezioro :D a jak nie no to nie masz opcji - inwestuj w karnet) i generalnie jakieś ograniczenia w jedzeniu (więcej białka a mniej tłuszczu).
thx, o taka rozpiske mi wlasnie chodzilo :)
| « EuroBasket 2009 - Polska | spodenki do kosza » |