Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Luźne pogaduchy > Bazar > Sprzedam > Inne

Inne - Inne oferty sprzedaży

Tagi: , ,

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 646
Narzędzia wątku

Serwer GAMESNET Tanio !!!

iCE25 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Mam do sprzedania Konto na Gamesnet.pl. Na koncie znajduje się 63 zł (Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!)

Co wystarczy na wykupienie na okres PONAD 2 MIESIĘCY SERWERA 12 - SLOTOWEGO !!!!!

Blisko rok korzystaliśmy z usług firmy GAMESNET i uważamy że jest to obecnie najlepsza firma w Polsce w tej branży. Świetny stan serwerów, ZERO LAGÓW, bardzo dobry kontakt z administracją.

Na tym serwerze braliśmy udział w zawodach zorganizowanych przez telewizje HSTV a także graliśmy w rozgrywkach GameBack.pl

Serwer nas nigdy nie zawiódł.

Z racji rozpadu klanu szukam nabywcę na to konto za jedyne

40 ZŁ

KONTAKT
GG - 961223
TEL. 781895817

PS. Chętnie pomogę w wgrywaniu addonów i konfiguracji serwera jeśli będzie taka potrzeba.

Ostatnio edytowane przez iCE25 ; 29-10-2010 o 18:19.

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Sprzedam SERWER TANIO !!! (GAMESNET)
Mam do sprzedania Konto na Gamesnet.pl. Na koncie znajduje się 63 zł (Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!) http://zapodaj.net/81f0d725bd5f.jpg.html Co wystarczy na wykupienie na okres PONAD 2 MIESIĘCY SERWERA 12 - SLOTOWEGO !!!!! ...
Inne
PL4FC Serwer [FFA] | GamesNet.pl - 91.102.118.29:27016
Witam, Serdecznie zapraszam na nowy serwer PL4FC Serwer . Posiada on ranking z modu BF2 ( odznaki są wyłączone). Wgrana jest również funkcja "Małej mapy", gdy na serwerze jest mniej niż 8 graczy mogą oni zagłosować na mniejsza mape, typu aim/awp/fun po wpisaniu komendy "mala mapa". Oraz wiele...
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Serwer Non Steam Gamesnet
Czy jest możliwe zcrakowanie serwera Gamesnet ?? Szukałem na różnych portalach i forach ale to nic nie znalazłem :( Pomoże ktoś ??
HLDS2 czyli serwer dla CS Source
N-Sport Serwer [TP]| GamesNet.pl [PL]
N-SPORT SERWER | GamesNet http://cache.www.gametracker.com/server_info/193.33.34.17:27038/b_560x95.png Slotów:10 (Od 7 Kwietnia 16 lub 20 slotow) Rodzaj:TP ADRES IP : 193.33.34.17:27038 Hasło: podam na gg ( 4349673 ) Łatwo sie domyslisz takie jak tag a tag to NS..
Serwer [FFA] klanu 2fast4you | GamesNet.pl
Serwer klanu 2fast4you IP 193.33.34.25:27034 haslo można się domyślić ( jest 9 znakowe zawiera dwie cyfry) Na serwerze panuje miła atmosfera, nigdy sie nie zdarza by jakiś admin dał bana/kicka bez powodu. Admini robią vote na zmiane mapy (nie zmieniaja jak im sie podoba) Nie ma...
Serwer Chybie[TP] at GamesNet.pl
-Nazwa Serwera:Serwer Chybie at GamesNet.pl -Haslo: 12* jeśli nie niewiesz dalej jakie jest hasło to pisz na GG: 5696771 -Ip: 193.33.34.19:27036 -Slotow: 16 -Bardzo Niskie Pingi -Mila Atmosfera -Mili Admini -Serwer NonSteam -Bardzo fajny AmxModx -Admin za wysłanie 2 sms'ów (szczegóły na...
Private Guido Serwer@gamesnet
Serwer posiada 14 slotów Amxx + pluginy Miła atmosferka jak na każdym serwie guido:P Serwer do końca marca ,więc śmiało moża wrzucić do ulubionych serwerkach. Serwer Niedostępny tylko jak są spary klanu głównego albo akademii tego klanu. Serwer mało wam pewnie znany ale gorąco zapraszam. ...
<-(BKT)-> Serwer @ GamesNet.pl
Witam mam wam do zaoferowania wyprzedaz slotow na serwerze. Nie bede sie rozpisywal jakby ktos sie jednak zainteresowal to prosze pisac na GG: 6963507. Tresc SMS: Zapłac za server wyslij sms na numer 79068 o tresci AP.ZAS9 koszt sms(10,98 brutto). Kod wysylac pod numer gg: 6963507
serwer na gamesnet
siema wykupilem serwer na gamesnet.pl i jest to serwer steam a jak mam zrobic zeby byl non steam ?? wiem ze to na linuxie jest i jakie pliki mam podmienic i co zrobic ?? wie ktos moze ?? szukalem odp rowzniez an innych forach ale zawsze dostawalem odp poszukaj an Gogle.pl wiec z takiej...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
^EyT-Gam!nG^ Clan serwer [FFA] | GamesNet.pl
^EyT-GaminG^ Clan serwer | GamesNet.pl 193.33.34.13:27058 hasło; elita 13 slotów 24\7 Klimat jest dobry, polecam wraz ze swoim klanem!

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz