Siema, mam dylemat: jakie buty
Myślę nad Diamond mid z AND1
Diamond mid |
Albo jakieś LeBron'y lub co z Jordana albo Iversony "D
Cena to jakieś 200- 350 zł.
Piszcie propozycje
|
|
Siema, mam dylemat: jakie buty
Myślę nad Diamond mid z AND1
Diamond mid |
Albo jakieś LeBron'y lub co z Jordana albo Iversony "D
Cena to jakieś 200- 350 zł.
Piszcie propozycje
Moim Zdaniem And1 to nędza do kosza a na hali czy na osiedlu na betonowym boisku?? ja preferuje nike zdecydowanie do kosza jordany ewentualnie mogą być le brony są ciężkie więc nike albo jordany kup![]()
andi tylko na asfalt i jeśli kasy brak(marne obuwie). Na hale nike, jordany jak dla mnie za markę się dużo płaci, reeboki też niczego sobie, ja teraz w conversach pociskam i też nie narzekam. Mięka podeszwa i żeby do kostki były to podstawa. Na beton tylko z twardą podeszwa. ja rozjebałem tak reeboki. przetarła mi się podeszwa potem co poszedłem na boisko top skarpety do wyrzucenia i stopy pozdzierane :D
Najwięcej butów do kosza miełem z Nike. Przede wszystkim wygodne i dobrze trzymały kostkę. Miałem także parę Reebok'ów, ale to bardziej na asfalt się nadawały niz do hali. Najgorszy syf w jakich grałem był z Adidas'a. Rozwaliły sie po prau graniach i już nigdy nie kupiłem butów z tej firmy do grania.
Sneakers <3 Tylko czy one są do grania, ale są cudne :E
i drogie :D
Trwałe, raz na dłuższy czas można zainwestować ;) Tylko na allegro pełno podrób :<
Nike Skateboarding <--- moje blazery :D używam jako trzewiki, bardzo dobre buty, tylko ja mam czarne z białym hahahaczykiem.
a do grania conversy wade'y ale trzeba wymienić bo się rozciągły na boki
Polecam Nike Air Force. Sam je mam i jestem zadowolony.
Nike ZOOM Sharkley <3 To są zaje*iste buty do kosza ;] Oczywiście na hale, nie na beton. Cena waha się w przedziale 280-320.
![]()
no ale to już kasa nie dla szaraka studenciaka :D, poza tym ja tam preferuje zwykłe proste buty a nie jakieś magiczne oczojebne z rzepami i nie wiadomo czym jeszcze. kumpel kupil lebrony na noge 48 to ciężkie jak glany. całe jakoś gumą zabudowane. a ja sobiekupiłem kawałek skóry przyczepiony do gumowej podeszwy, są lekkie nie niszczą się , dobrze się sali trzymają i kosztowały tylko 200pln. a te najeczki 80 juro w holadni
Lebrony sa ciezkie strasznie w porywach do 700 gram na but :) wiec jakby kamienie zalozyc :)
oplaca sie Jordany XXI kupisz tanio a naprawde sa ok sam je mam bo gram w siatkowke :)
And 1 nie oplaca sie :P
a co do butow Bakula :) to ja je zamawiam ze stanow z wyslka wyniosa mnie 350 :) bo buty sa swiene szczegolnie te graffity z tylu :) ale biore kolor bialo granatowo czarny
Ostatnio edytowane przez v1rooz ; 15-02-2009 o 20:19
Ale ja w siatke pykam ;p a ty w kosza chyba xD to raczej nie pasuje :D ale moze moze :D umiem rzucac do kosza :D
Siatkówke trenuje :D W kosza gram rekreacyjnie - raz na jakiś czas, ale powiem, że nawet dobrze mi idzie :)
a co do butow to nei kupujcie na allegro bo przewaznie to jest fake lepiej dolozyc 50 zl i ze stanow sciagnac :)
na allegro jedynie jak ludzie sciagneli ze stanow i sprzedaja bd sklepy ktore sa w stanach i sprowadzaja do polski inaczej sie nie oplaca (chodzi mi o nike , jordan ) bo przewaznie je podrabiaja chinole
raz sie nacialem przywiozlem sobie Air Max 180 BB ze stanow
i kupilem takie same na allegro do porownania przyszla mi paczka ja apatrze na karton a tam z tylu chinskie znaki a zapewniali ze OG a ty lipa
wiec ja was tylko ostrzegam :)
Ostatnio edytowane przez v1rooz ; 15-02-2009 o 23:20
nasz nowe And street od NN
Edycja Limitowana
rozmiary 45-50 materiał Butelka Tęncza z biedry
Uwaga buty słuza tylko na suchą powierzchnie
Cena 100-150 ZŁ zależy jaki cie interesuje materiał
Ostatnio edytowane przez ~NN ; 15-02-2009 o 23:24
nice japonki :)
No ja też nie lubię takich wypasionych, na których za dużo jest tych wszystkich rzeczy ;)
Spoko są nawet Nike Dunk Mid i Dunk High Pro
| « NBA All-Stars Slam Dunk Contest 2009 Phoenix | Piłka koszykowa - Spalding Grip Control vs Nike Cage Grip » |