Ej Co Jest Nikt Tu na siłkę nie chodzi??
Wszyscy kampią przed kompem ??
Opanujcie się nie tylko cs'em i piłką noża żyje człowiek piszcie tu coś bo nie wieże że nikt na pakernie nie chodzi![]()
|
|
Ej Co Jest Nikt Tu na siłkę nie chodzi??
Wszyscy kampią przed kompem ??
Opanujcie się nie tylko cs'em i piłką noża żyje człowiek piszcie tu coś bo nie wieże że nikt na pakernie nie chodzi![]()
Się chodzi na siłke a co myślałeś :PP Tylko ze znowu ludzie nie tylko KAMPIĄ przed KOMPEM ale tez nie wstają tak rano. Hehe ale prawda większość dzieci siedzi i gra w Cs-a , Tibie i Metina ;]]]
Ja na silownie chodze :) a co ? chcesz sie wodziec jaka metke biore czy jablczanik ? albo nitrobolon ? magnuma ? tak sie sklada ze wzielem tylko bialko i na sucho jade :))
no teraz pakowanko nowa siłka na wiosce :D na nowej hali uhuhu bedzie sie dzialo :D
Siłownia jest monotonna :E
ja tam basenik ze 3 razy w tygodniu i koszykóweczka. Jak ogarnę semestr to dopiero wtedy karnecik kupie na siłownie. Trzeba dbać o formę, piwo się leje oponka rośnie a człowiek coraz mniej się rusza.
oj zgodze sie jak najbardziej ja kiedys pon sroda pt cwiczylema teraz nawet nie chce misie dupy ruszyc aby isc raz w tygodniu trza sie wziasc do roboty !
tylko najgorsze to trzeba wybrać albo pic albo ćwiczyć :)

Można też pić i ćwiczyć.
Nie trzeba ćwiczyć by wyglądać jak M.Pidzianowski,czy inny "Paker",ja tam ćwiczę dla siebie,by jakoś mieć ułożone na sobie wszystko,by jak pójdę to nie muszę się wstydzić jak sciągam koszulke :)
ja sie nie wstydze jak ściągam koszulke, nie chodze i nie bede chodzic na siłke bo to dla hmm dresów i słuchających techniawe czy komercyjny HH no cóż ale oczywiscie nie żeby siłka była zuua... jest piosenka Zabili mi Żółwia pewna o siłce ;)
Te, białko pomaga ? Bo ja kulturalnie, jogurcik i dopiero na siłkę, nigdy nie brałem, żadnego syfu.
ta. białko to element budulcowy i nie ważne w jakiej postaci go przyjmujesz np. odżywki.. dużo osób które nie mają o tym zielonego pojęcia mówi że odżywki to syf.. odżywki to po prostu suplement diety.. zamiast jesc kilo mięcha, pic 3 litry mleka i wpierniczac masę witamin w pastylkach, robisz sobie zawesinę w postaci szklanka mleka/wody + odżywka, pijesz 3 razy dzienne, mozesz cwiczyc i oczekiwac efektów ;)
Jogurcik Ci nie nie pomoże :E
odzywki sa nie potrzebne wystarczy dostarczac duzo bialka najlepiej twarog jogurcik naturalny kefirek mleko dobra dieta ryz + mieso podstawa tuningu i o dziela sie wziasc
ale jak ktoś nie umie posiłku przedtreningowego robić albo czasu niema to niech se kupi odżywke i na to samo wyjdzie..
| « Aikido | TRENING MIĘŚNI KLATKI PIERSIOWEJ - [cwiczenia]+[Animacja] » |