Wszystko działa tak jak powinno poza 1 małym szczegółem, który zauważą wszyscy którzy właczą singla... :???: Mianowicie boty, które chciało by się mieć w team'ie oraz przeciwnicy nie istnieją... trzeba dodawać ich ręcznie. Tak więc (dla tych, którzy chcą grać w SINGLE PLAY) nie patrzcie się że ten jest lepszy a ten gorszy ten ma taką specjalizacje ten taką bo to i tak nie ma znaczenia recznie trzeba dodać i przeciwników (bot_add_t) i sojuszników (bot_add_ct)
Mam problem... Wszystko fajnie, ściągam Condition Zero, mam zainstalowanego Counter Strike'a 1.6 Non Steam, Wypakowywuję to co ściągnąłem do "D:Program FilesValve" (Tam mam zainstalowanego CS 1.6), robię skrót pliku hl.exe (który znajduje się w D:Program FilesValvehl.exe), Prawy klawisz myszy, element docelowy i mam to przed oczami "D:Program FilesValvehl.exe". Jest napisane żeby zmienić go na: "D:Program FilesValvehl.exe"-game czero. Próbowałem wielu kombinacjii typu: (Początek ścieżki)Valvehl.exe-game czero"... Bez myślnika przed " " kasowałem całą ścieżkę... i ciągle ten sam komunikat: Ścieżka do podanego pliku jest nieprawidłowa... HELP!!!! :mrgreen:
[ Dodano: Czw 17 Sty, 2008 ]
Dla tych którzy nie wiedzą ścieżka musi wyglądać tak "C:Program FilesValvehl.exe" -game czero
zrobilem tak jak mowiliscie... dodalem na koncu to: "-game czero" i jest git tylko zeeee.... zamiast CZ wlacza mi sie tak jakby HL1 i na menu tak samo pisze... nawet single player game sie nie da uruchomic...
HEEEEEELLLLPPP
D:\Program Files\Valve\hl.exe -game czero << przekopiuj to dokładnie jak jest i wklej. Nie jestem pewny ale wydaje mi się to była kwestia spacji w twoim przypadku. u mnie to wygląda tak E:\Gry\Valve\hl.exe -game czero i wszystko działa jak trzeba
Boże wystarczy utworzyć skrót od hL.exe prawym na skrót i właściwości nastepnie w element docelowy dopisać po spacji: -console -game czero i finito :P Jak pomogłem daj pomugł :p
EE mam mały problem ponieważ mam całkowicie innego Cs "Counter-Strike v1.6 Mega Edition". po pierwsze inst zawiera 340mb i zawiera CS + HL z możliwością gry z botami jak i przez internet. wyszukuje oko 60 serwerów na s. a folder docelowy wyglada tak pare
miałem zainstalowanego CS wersja21v no i zainstalowałem na to CS:CZ wszystko ok bez problemu. Wyszukiwaniu serwerów włączyłem no Steam i wyszukuje mi 5 6 serwerów i do żadnego nie mogę wejść pisze coś tam z lan nie czaje ??
Czy da ktoś spolszczenie do counter strike condition zero ?
---------- Post dodany 14-09-2010 o godzinie 08:15 ----------
A i da ktoś fajny serwer counter strike condition zero non stem ?
Mam do sprzedania konta steam Counter-Strike 1.6 + Counter-Strike: Condition Zero za 27,99zł!.
GG: 13226148
link allegro:http://www.allegro.pl/item607118400_counter_strike_1_6_cs_steam_key.html
Serdecznie zapraszam
pobrałem niedawno Counter Strike Condition Zero no steam i niemoge na rzadniego serwera się połonczyć bo wyskakuje mi na karzdym to :This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client.
bardzo prosze o pomoc
Mam do sprzedania 5 kluczy steam - Counter-Strike 1.6. + Condition Zero
Cena: 20zl sztuka / lub 90zl - 5sztuk
kontakt: 4698031
mam jeszcze konto steam 1.6/cz - 20zl ( prawie nie grane )
ew. zamienie wszystkie klucze na cos...?
Mam do sprzedania 5 kluczy steam - Counter-Strike 1.6. + Condition Zero
Cena: 20zl sztuka / lub 90zl - 5sztuk
kontakt: 4698031
mam jeszcze konto steam 1.6/cz - 20zl ( prawie nie grane )
ew. zamienie wszystkie klucze na cos...?
Pobierz za darmo - Counter Strike: CZ
Jest tu opis gry, screeny oraazlinki;]
roducent: Turtle Rock Studios
Wydawca: Sierra Inc.
Dystrybutor: Cenega Poland
Premiera Świat: 23 Marzec 2004
Premiera PL: 26 Marzec 2004
Dzięki umiejętnemu połączeniu rozgrywki opartej na działaniach zespołowych...
http://www.imagic.pl/public/154412/Untitled%202.jpg
Zapraszam do zapisania się w lidze CS.CZ 5on5 STEAM.
Liczba miejsc: 16
Grupy: A, B, C, D
System rozgrywek: 5on5, MR15, gramy na mapy
Turniej Counter Strike: Condition Zero Steam - www.ligaczero.fora.pl
Gdy tworze serwer non steam poprzez hlds,potem zaznaczam w network Internet, pożniej nie moge do niego wejść pisze LAN servers are restricted to local clients (class C). Jak zrobić żeby mozna było wejść na ten serwer i żeby był widoczny w zakładce internet
Dam Pomógł
Błagam Dajcie Jakiegoś Linka Do Counter-Strike Condition Zero No Steam :!:
I Najlepiej Żeby To Była Instalka Nie Podzielona Na Części Tylko Jeden Instalator
I Nie Dawajcie Na Rapidshare Bo Sie Mi Skończył Limit
BłagaM :cry: :cry: :cry:
Witam!! Napisalem ten topic tutaj z powodu ze jest do dzial w stylu download !!
Bardzo prosze o zapodanie lub nawet zuploadowanie mi Gry Counter-Strike Condition Zero Non Steam z powdu z szukam juz caly tydzien linku w google i znalazlem tylko ten:
Klick ale on niedziala
Bardzo prosze o...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u