to lepiej grac na cz non steam czy na cs 1.6? jak uwazacie?
|
|
to lepiej grac na cz non steam czy na cs 1.6? jak uwazacie?
Wszystko działa tak jak powinno poza 1 małym szczegółem, który zauważą wszyscy którzy właczą singla... :???: Mianowicie boty, które chciało by się mieć w team'ie oraz przeciwnicy nie istnieją...trzeba dodawać ich ręcznie. Tak więc (dla tych, którzy chcą grać w SINGLE PLAY) nie patrzcie się że ten jest lepszy a ten gorszy ten ma taką specjalizacje ten taką bo to i tak nie ma znaczenia recznie trzeba dodać i przeciwników (bot_add_t) i sojuszników (bot_add_ct)
ta? a moze przed rozpoczeciem mapy sprawdzic ustawienia dla botow wystarczy i no problem
VIP | SoulsHunter Medio to nie napis na dropsach;/ zalosne
Mam problem... Wszystko fajnie, ściągam Condition Zero, mam zainstalowanego Counter Strike'a 1.6 Non Steam, Wypakowywuję to co ściągnąłem do "D:Program FilesValve" (Tam mam zainstalowanego CS 1.6), robię skrót pliku hl.exe (który znajduje się w D:Program FilesValvehl.exe), Prawy klawisz myszy, element docelowy i mam to przed oczami "D:Program FilesValvehl.exe". Jest napisane żeby zmienić go na: "D:Program FilesValvehl.exe"-game czero. Próbowałem wielu kombinacjii typu: (Początek ścieżki)Valvehl.exe-game czero"... Bez myślnika przed " " kasowałem całą ścieżkę... i ciągle ten sam komunikat: Ścieżka do podanego pliku jest nieprawidłowa... HELP!!!! :mrgreen:
[ Dodano: Czw 17 Sty, 2008 ]
Dla tych którzy nie wiedzą ścieżka musi wyglądać tak "C:Program FilesValvehl.exe" -game czero
zrobilem tak jak mowiliscie... dodalem na koncu to: "-game czero" i jest git tylko zeeee.... zamiast CZ wlacza mi sie tak jakby HL1 i na menu tak samo pisze... nawet single player game sie nie da uruchomic...
HEEEEEELLLLPPP
D:\Program Files\Valve\hl.exe -game czero << przekopiuj to dokładnie jak jest i wklej. Nie jestem pewny ale wydaje mi się to była kwestia spacji w twoim przypadku. u mnie to wygląda tak E:\Gry\Valve\hl.exe -game czero i wszystko działa jak trzeba
Boże wystarczy utworzyć skrót od hL.exe prawym na skrót i właściwości nastepnie w element docelowy dopisać po spacji: -console -game czero i finito :P Jak pomogłem daj pomugł :p
PZDR
EE mam mały problem ponieważ mam całkowicie innego Cs "Counter-Strike v1.6 Mega Edition". po pierwsze inst zawiera 340mb i zawiera CS + HL z możliwością gry z botami jak i przez internet. wyszukuje oko 60 serwerów na s. a folder docelowy wyglada tak pare
Print screen
No i teraz mam problem gdzie mam zainstalować tego CS:CZ ?? proszę o pomoc
Ps:czy to jest wersja Non Steam czy Steam
wrzucasz do tego folderu co masz otwarte wlasnie (Half-life)
to jest wersja NS
[ Dodano: Wto 19 Lut, 2008 ]
widze ze sa problemy z instalacja a wiec jak znajde czas zrobie wam instalatora
miałem zainstalowanego CS wersja21v no i zainstalowałem na to CS:CZ wszystko ok bez problemu. Wyszukiwaniu serwerów włączyłem no Steam i wyszukuje mi 5 6 serwerów i do żadnego nie mogę wejść pisze coś tam z lan nie czaje ??
Noi gdzie ten instalator?? serio by sie przydałZamieszczone przez SoulsHunter
![]()
:arrow: ejcie ale jak ja robie ten skrot pozniej dopisuje -game czero to zwyczajnie cs 16 nonsteam mi sie wlacza :cry: :!: :oops:
no ściąga się mi :) :lol:
a jak sciagne to bede mial modele broni Z CZ zeby je skopiowaC?? :?: :?:
Mam pytanie czy jak go zainstaluje to stracę cs 1.6??
ok thx
[ Dodano: Sro 09 Kwi, 2008 ]
mam pytanie mam podmienić reslits?? nie zepsuje sie wtedy cs 1.6?? będzie działał ??
| « cs cz-download plz! | Komputer nie czyta płyty CS 1:Anthology » |