Tak :) Poza tym tam się nic nie podmienia.Zamieszczone przez Ryuuku15
|
|
Tak :) Poza tym tam się nic nie podmienia.Zamieszczone przez Ryuuku15
aha thx a tak propo doszłą do ciebie wiadomość na pw odemnie?? :D
prosze o srogie konsekwencje dla uzytkownika o nicku " seba " poniewaz w opisie ma Link Do Key Loga !!!!!!
@up
Jesteś tak ciemny czy tylko udajesz?
1. nie ten tematprosze o srogie konsekwencje dla uzytkownika o nicku " seba " poniewaz w opisie ma Link Do Key Loga !!!!!!
2. to nie jest keylogger tylko żart
3. wyjdź ..![]()
trzeba było wchodzić? ;|Zamieszczone przez wyclef
sry za off.
Zamieszczone przez SoulsHunter
jak tam z ilstalatorem powstanie ?
Może ja coś wymodzę ;]
Zrobiłbym pack - cs 1.6 & czero wraz z zapowiadanym wiaderko patchem :D
narazie nie bo po 1) nie mam za wiele czasujak tam z ilstalatorem powstanie ?
2) ten program wymaga mocnego sprzetu wiec musze posprzatac na kompie ;p
3) obiecuje ze w najblizszy wolny czas zrobie (weekend majowy pewnie ;p)
ej ja mam takie pytanie jak chce to pobrac to mam kod z jakims kotem wpisac czy cos w tym stylu o co chodzi pomocy!!!!
za tymi kotami kryje się kod musisz go przepisać w pole poniżej do tego przeznaczone i downloaD![]()
a ja tak btw. xD fajne to jest? chociażby ten singiel? bo jak kupiłem steama na 1.6 to od razu mam cz i deleted scenes xP opłaca się to ściągać ?:D sry za of ale nie chce mi sie nowego topicu zakładać
mam problem :(. niemoge dodac serwerów do half-life pomozcie bo bardzo fajna gra.
Ej a gdzie będe mógł potem znaleźć ikonke CS CZ i jak go wlączyć?
[ Dodano: Pią 13 Cze, 2008 ]
Aha i jeszcze jedno ściągnąłem CS CZ i co dalej? tam na początku mało zrozumiałem :???:
Musisz stworzyć skrótEj a gdzie będe mógł potem znaleźć ikonke CS CZ i jak go wlączyć?
wypakowujesz i wrzucasz do katalogu głównego gry (tam gdzie jest hl.exe i folder cstrike), następnie robisz na pulpicie ten skrót do gry (do pliku hl.exe). Potem klikasz prawym przyciskiem myszy na nim i wybierasz właściwości. W rubryczce "Element docelowy" masz napisaną ścieżkę do pliku hl.exe. Tuż za nią robisz spację i dopisujesz -game czero klikasz OK i uruchamiasz grę.Aha i jeszcze jedno ściągnąłem CS CZ i co dalej? tam na początku mało zrozumiałem
zrobilem tak dziala mi CS CZ ale nie moge wlączyć single naciskam i nie dziala :/
[ Dodano: Sob 14 Cze, 2008 ]
Ej czemu mi nie dziala single player?
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Walnij sobie patcha v23 - jest na forumZamieszczone przez Riddizzz
Btw. nie sprawdzalem owego cs CZ bo mam steama ale, moze jest to wina iz jest tak skonfigurowany ze mozna grac only MP :)
Ja wchodzę i mam taki problem włanczam hl.exe i włącza mi się half-life change player wybieram Condition Zero i nic włącza mi się s powrotem half life
pomocy
PS robiłem to co tu napisane
Ostatnio edytowane przez Matrixz ; 17-07-2008 o 15:08
mam prośbę, czy ktos wie czemu mi nie dziala kampania? mysle ze zrobilem wszystko tak jak napisane skopiowalem czero i reslists do tego folderu z moja gra, mam nonsteam dodam, gdyby ktos mogl mi pomoc bede wdzieczny ;))
| « cs cz-download plz! | Komputer nie czyta płyty CS 1:Anthology » |