To powinienem zainstalowac cs16full_v6 czy steaminstall_cs ?
|
|
To powinienem zainstalowac cs16full_v6 czy steaminstall_cs ?
mi wyskakuje że nie mam BalckgroundPanel a ja to mam co mam zrobic
jak mam cs'a zainstalowanego na D:/programy i gry/Counter-strike/ to tam instaluje?
a możecie mi podać link do ściągnięcia map do cz non steam??bo chce se w kampanie na innych mapach zagrać
Ostatnio edytowane przez Bodzio9999 ; 05-02-2009 o 12:20
Mam pytanie. Wypakowalem tego cs i po wlaczeniu przez hl wlancza mi sie half life.Wtedy daj chnge game i wchodze w cs condution zero. Niestety po chwili gra wylancza sie. Prosze o szybka pomoc i z gory thx.![]()
Ahh czemu niema jeszcze mojego adma od neta (bo mam tak że ja mieszkam na 4 pietrze a mój admin od ktorego ciagne neta na 1 pietrze i jest w robocie kurrr) niema jeszcze kurde musze czekac 15minut ;(na glupim rapidszhaze niemogles tego wrzucic na sendspace.pl ? niewiem czy tam niewolniej by ssysało chyba nie?
![]()
Mi wcale nie działa CS:CZ jak piszę -game czero bo mi wyskakuje komunikat
witam... zassałem cs'a z tych linkow co tutaj sa, rozpakowałem i teraz jest problem.... jak to uruchomic... Wyskakuje mi komunikat: "user.scr nie jest prawidłową aplikacja systemu Win32"..... Panowie Co mam zrobic w tej sytuacji??
Prosze o szybka pomoc... z gory dzieki.
Koledzy Pomózcie Jak Mam Zainstalowć Counter Strike Condition Zero Niewiem co gdzie dac Tak jak Tam pisze Jak byscie mi pomoli to bYm był Bardzo Wdzięczny:) Z Góry Dziekuje:)
Dlaczego jak włączam CZ to nie moge singla odpalic?
dlaczego po włączeniu CS : CZ nie moge odpalić single playera??
POMOCY!!
Mam problem niemam harl life moze ktos podac link do sciagniecia tego czego^^
Z gory thx
Potrzebuje half life link do sciagniecia potrzbuje
Dziekuje z gory
potrzebuje linka do sciogniecia cs 1.6 non steam
zeby dziala w 100% procentach bo juz mnie wkurzaja te posty dowloand pisza ze wszytko dizla w 100% a gó.wno dziła nawet neichce pobrac a jak sie pobierze to jest jakis bład np. W_LoadWadFile to juz mnie wkur...
Jelsi ktos jest rozsadny i spoko gosciu podal by mi storne na ktorej bedzie wsyztko dizlalo i przed podaniem mi spradzil to....
niemam do tego nerow
Z gory thx
Czy ty jestes.. przepraszam bardzo .. kurwa mac glupi ? 5/7 twoich postow jest w tym temacie i prosisz o ta sama rzecz? google.pl wpisz "cs 1.6 non steam download + rapidshare" i bedziesz mial linki do sciagniecia.
| « cs cz-download plz! | Komputer nie czyta płyty CS 1:Anthology » |