a spoko trza bylo skrzynke przesunac ;] a teraz nie wiem jak do kanalu wejsc podejrzewam ze tez ze skrzynka tylko nie moge jej przesunac tam... Czy to jedyne wyjscie??
|
|
a spoko trza bylo skrzynke przesunac ;] a teraz nie wiem jak do kanalu wejsc podejrzewam ze tez ze skrzynka tylko nie moge jej przesunac tam... Czy to jedyne wyjscie??
Spoko juz jestem dalekoo xD Podoba mi sie a dzis jak w bilem na cs 1.6 to o boze lepiej nie mowic...
musisz postować pod rząd? nie lepiej edytować posta? eh
jak jestem u tego pilota to co musze dalej zrobic??
lol ten cs jest zajebsity ale nei moge przejsc drugiej misje lost caust czy cos takiegop pomocy
pisz w czym masz problem a napewno Ci pomozemy :) Ja juz calego przeszedlem xD troche siedzialem nad tym ale sie oplacalo satysfakcja jest :P
podobnie jak Assasinpl103103 nie umim przejsc drugiej misji "lost caust" ... tam jest taki labirynt ze szok ... o.O .. prosilbym o pomoc najlepiej na gg .. 656131 .. z gory dzieki :)
a jak przejsc pierwsza misje???
juz wydostalem tego kumpla i wracam dochodze do tej wiezy i dalej nie ma gdzie isc a po skrzynkach nei chce wejsc
przy tej wieży masz brame .. od drugiej strony musisz rozwalić skrzynki blokujące otwarcie bramy , pozniej tędy przejdziecie :)
Michosz98 nie radzie grac na kodach wogule nie wiem czy są kody xD
Mam prośbe ,może ktoś wrzucić na np.rapida celowniki do snajperek ,bo jka celuje ekran staje się czarny i nic nie widać.
Sorry za odświerzanie topicu
Witam. Jestem w misji Miami Heat i nie wiem jak mam ją przejść utknołem w momencie kiedy zostało mi tylko zadanie "Proceed to lobby area undetected and use Radio to relay tactical info" co oznacza "Przejdź do holu strefy wykryte i wykorzystaj Radio do przekazywania taktycznych informacji" ale nigdzie nie moge skorzystac z radia... A filimi mi nie chcą sie pobrać... Co mam zrobić???
Witam. Jestem w misji Miami Heat i nie wiem jak mam ją przejść utknołem w momencie kiedy zostało mi tylko zadanie "Proceed to lobby area undetected and use Radio to relay tactical info" co oznacza "Przejdź do holu strefy wykryte i wykorzystaj Radio do przekazywania taktycznych informacji" ale nigdzie nie moge skorzystac z radia... A filimi mi nie chcą sie pobrać... Co mam zrobić???
A wie może ktoś skąd pobrać te wersje CZ bo bym pograł sobie w misje?
Jak mam przejść scenę w której mam cicho chodzić i robić zdjęcia itd...
kurde cały czas mnie zauważająpleas help !
mam putanie na you tube widzialem inne misje niż sa tutaj np fastline co to moze byc?
jak można nie przejść condition zero wrazie misji w cs:cz pytać nag GG : 22291222
ej chłopacy dacie link do pobrania odrazu instalke tez bo ja niechce szukac hl.exe bo niemam szukałem i niema plis !!!! jak najszybdiej prosze!!!!![]()
Witam.
Stary temat ale może jeszcze ktoś go odczyta.
Mam i gram w Condition Zero Deleted Scenes na Steam i mam takie pytania 1. po co ta gra na steam ?
2. Da się przechodzić misję w więcej osób ? (to by wyjaśniło 1 pytanie).
3. Jak przejść 1 misję ? (wyzabijam wszystkich i co dalej gdzie iść ?)
Mam nadzieję że ktoś odczyta ten post i odpowie na moje wszystkie pytania.
Dziękuję i Pozdrawiam.
| « Komputer nie czyta płyty CS 1:Anthology | Instalacja SERWERA CS CZERO STEAM - co i jak? » |