NOWY DOWNLOAD: DOWNLOAD Counter-Strike: Source Non Steam
[SIZE="5"]Counter Strike Source[/SIZE]
Najlepiej działający link w necie:
[SIZE="4"]O LINKI PROSZĘ PISAĆ NA PW.[/SIZE]Paczka zawiera:
Paczka zawiera:
CSS_Full_game
CSS_Patch_v16
CSS_Patch_v17
Instrukcja:
Po rozpakowaniu najpierw zainstaluj grę potem patche.
Jeżeli zrobisz to inaczej gra może nie odpalić :P
Największy minus gry – Wymagania...
Niestety, jest to największy mankament gry... Procesor 1.8 GHz, 512 MB RAM oraz karta graficzna ze 128 MB RAM ledwie starcza - Counter-Strike: Source działa tak wolno, że do pokazów slajdów jest już blisko... Gra wyciąga mi w porywach do 50 klatek na sekundę, jednak przy większych potyczkach liczba ta maleje drastycznie nawet do 12, 13 klatek, co negatywnie wpływa na odbiór CS’a. Producent sugeruje zaopatrzenie się w sprzęt o wiele lepszy od mojego, na co nie każdego zapewne stać.
Mimo wymienionych rzeczy, nie można doszukiwać się kolejnego przełomu w dziedzinie gier FPP. Dostaliśmy bardzo dobrą grę, która na pewno nie jest tzw. „odgrzewanym kotletem” , ale również nie wnosi zbyt wiele nowości do gatunku tak, jak to zrobił Counter-Strike w wersji podstawowej. Postanowiłem przyznać grze osiem i pół punktu na dziesięć możliwych za to, że programiści z Valve potraktowali sprawę bardzo poważnie i przyłożyli się do roboty. Nie skłamię, jeżeli powiem, że każdy powinien zagrać w tą grę – jest ona tego warta. Polecam!
Inne:
1.Jest to wersja Non Steam dlatego dzieki zawertemu tagże w paczce plikowi MasterServers.vdf który będziecie musieli podmienić w [C:\Program Files\Counter-Strike Source\platform\config\MasterServers.vdf.] będziecie mogli grać na ponad 3000 tysiącach serwerów !!
2.Po zainstalowaniu Patchy dopiero będziemy mogli zagrać przez neta.
3.Link zawiera około 939.3 Mega. ALE WARTO :P
4.Jeżeli 939.3 MB w 1 parcie dla Ciebie to zaduzo pisz PW dam pokrojone kawałeczki w około 9-10 partach.
[SIZE="5"]Zyczę miłego grania :P[/SIZE]
Proszę o jakieś komętarze.

Odpowiedz z cytatem

Zakładki