ta a ja patcha niemoge pobrać żal po prostu żal :(
|
|
ta a ja patcha niemoge pobrać żal po prostu żal :(
Czemu ja mogę. Ja to zasysam po 360 kb/s a nawet po 400 kb/s tylko 1 plik naraz :(
A mi wogle się nie włancza to może być od nie zainstalowania patcha
Ps właśnie pobieram xD
NIE DZIAłA TROCHE BURCZY NIE DZIAłA POMOCY
iNTER PENTIUM 4 512 MB KARTY PAMIęCI [RAM] ATI RADEON 9200 KARTA GRAFICZNA TO MOżE BYć OD TEGO żE NIE MAM STERóW
Ostatnio edytowane przez Matrixz ; 16-07-2008 o 11:36
Jej bez patcha chciał grać, żal. A co to za firma Inter?
Słucham :) ?
Seba jestes bogiem wielkie dzieki wczesniej instalowalem juz 3 rozne rodzaje sourcow i zaden niedzialal ten jednak smiga az sie patrzy :)Mam tylko pytanie bo zawsze gralem w cs 1.6 a w source gra sie takjaby wolniej czy to tak gra chodzi i wszystkim tak dziala czy to wina mojego kompa??
Jeszce jedno pytanko wogole nie moge dodawac serwerow do ulubionych wgrywalem juz wszystkie mozliwe patche i nic POMOCY!!!!!!!!!
zainstalowalem pieknie smiga
50fps xD
ale nie moge sie z rzadnym serwerem polaczyc czy to Bezpieczny czy Niezabezpieczony
tylko przez New Game moge grac
jak sie lacze do serwera to pisze STEAM invalid ocb?
A nie mozecie dac tych wszystkich plikow na jakis darmowy server??!!
A czy jest jakiś Counter Strike Source Steam? Bo mam orginalne steam i ściągnełem sobie z neta Garrys moda i pisze że potrzebny jest do niego CS:S. Czy z non steam będę mógł grać w gmoda?
Nie, musisz mieć to na steamie.
Dodałem Half Life 2 jakby ktoś chciał, tylko 303MB.
a ja mam problem z half life 2 wlaczam laduje sie i minimalizuje sie gra i wyskakuje blad o tresci :
CresponseSystem::LoadFromBuffer: Unkown entry type 'P',expecting'response','criterion','enumeration'or'rules'in file scripts/talker/response_rules.txt(offset:1)... pomocyy :(
SOry ,ze pytam czy w tym jest juz jakos zrobione z patchami czy trzeba sciagnac bo wlasnie scigam 3 parta :)
A wiec moj problem wyglada tak :D
istrukcja ;d
Instrukcja instalacji
- Zapisz wszystkie pliki do jednego katalogu.
- Ściągnij WinRAR'a (o ile nie masz) - WinRAR archiver, a powerful tool to process RAR and ZIP files oraz zainstaluj.
- Kliknij prawym klawiszem na custom_shared_sounds_prv.part1.rar oraz wybierz "Wypakuj tutaj" / Extract here.
- Uruchom CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_1START.exe oraz zainstaluj tam gdzie chcesz.
- Uruchom CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_2FINISH.exe i klikaj "Dalej" "Dalej" "Dalej" (katalog automatycznie się wybierze).
no wlasnie w tym punkcie nie wime co zrobic bo...gdzie jest ten plik finish ????
??
plz hel pomocyyy aaaa :D rotfl
wystarczylo zainstalowac patcha i juz wszystko smiga ps half life jest wyje****y tylko brak dialogow i kilku dzwiekow
Ostatnio edytowane przez wasik72 ; 06-09-2008 o 08:12
| « Problem z Patchem | Counter Strike: Source [NS] Linki i opis instalacji. » |