Seba jestes bogiem wielkie dzieki wczesniej instalowalem juz 3 rozne rodzaje sourcow i zaden niedzialal ten jednak smiga az sie patrzy :)Mam tylko pytanie bo zawsze gralem w cs 1.6 a w source gra sie takjaby wolniej czy to tak gra chodzi i wszystkim tak dziala czy to wina mojego kompa??
zainstalowalem pieknie smiga
50fps xD
ale nie moge sie z rzadnym serwerem polaczyc czy to Bezpieczny czy Niezabezpieczony
tylko przez New Game moge grac
jak sie lacze do serwera to pisze STEAM invalid ocb?
A czy jest jakiś Counter Strike Source Steam? Bo mam orginalne steam i ściągnełem sobie z neta Garrys moda i pisze że potrzebny jest do niego CS:S. Czy z non steam będę mógł grać w gmoda?
Odp: Counter Strike Source / Half Life 2 Non Steam Download
a ja mam problem z half life 2 wlaczam laduje sie i minimalizuje sie gra i wyskakuje blad o tresci :
CresponseSystem::LoadFromBuffer: Unkown entry type 'P',expecting'response','criterion','enumeration'or'rules'in file scripts/talker/response_rules.txt(offset:1)... pomocyy :(
A wiec moj problem wyglada tak :D
istrukcja ;d
Instrukcja instalacji
- Zapisz wszystkie pliki do jednego katalogu.
- Ściągnij WinRAR'a (o ile nie masz) - WinRAR archiver, a powerful tool to process RAR and ZIP files oraz zainstaluj.
- Kliknij prawym klawiszem na custom_shared_sounds_prv.part1.rar oraz wybierz "Wypakuj tutaj" / Extract here.
- Uruchom CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_1START.exe oraz zainstaluj tam gdzie chcesz.
- Uruchom CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_2FINISH.exe i klikaj "Dalej" "Dalej" "Dalej" (katalog automatycznie się wybierze).
no wlasnie w tym punkcie nie wime co zrobic bo...gdzie jest ten plik finish ????
??
plz hel pomocyyy aaaa :D rotfl
Jest to w pełni działający klient do CS:Source w wersji Non Steam !
Instalacja:
1) Odpal CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_1START.exe.
2) Następnie odpal CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_2FINISH.exe
(Folder w którym ma to zostac zainstalowane zostanie wybrany automatycznie, wystarczy klikać ...
Witam czy jest możliwa instalacja counter strike:source bez konieczności pobierania i instalowania nowej podstawki gry (half-life2) jeżeli już takową mam zainstalowaną chciałbym poprostu link do samego modu do half-life2 (cs:s) bez podstawy którą już mam. Jeżeli ktoś ma link do uaktualnienia...
Sprzedam Konto steam z następującymi grami:
- Half-Life 2
- Half-Life 2: Deathmatch
- Half-Life 2: Lost Coast
*Source SDK
Konto jest z : July 21, 2008
Stan VAC: W dobrym stanie
Witam,
Sprzedam konto Steam z 18 grami, m.in. CS 1.6 i CS:S .Konto zostało założone 16 Kwietnia, 2004 roku co sprawia,że SID ma tylko 7 cyfr
Sprzedaję tylko na Allegro.pl .Oto galeria konta:
http://img24.imageshack.us/img24/1069/b00000003.jpg
...
Witam, mam bardzo dziwny problem. Do wczoraj miałem na komputerze zainstalowanego CS:S, lecz wczoraj wieczorem musiałem zrobić format partycji na której to był Source (Steam), a płytę instalacyjną zostawiłem w Szkocji (przyjechałem do Polski tydzień temu). Mam CD-KEY i pamiętam także dane dot....
Witam mam małe pytanie ;)
Czy jak kupie np na allegro steam key do CS:S
I aktywuje produkt steam. (Mam steam kupiony razem z Counter Strike Anthalogy)
Czy na tym steam mogę mieć CS:S? :faja:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u