hlp ?:D
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
![]()
|
|
hlp ?:D
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
![]()
Niedobrze mi się zrobiło od czytania komentów...
Czy jest możliwość zassania tego pack'a z innego źródła, gdyż z FileFactory zrobił się RapidShare - trza sporo czekać zanim do swojej kolejki się dorwiesz i nie daj Boże spóźnisz się o minutę, to wracasz na koniec kolejeczki...
cs source śmiga świetnie ale hl2... brakuje dużo modeli, załamki graficzne co w niektórych momentach w ogóle to kiszka, nie da się grać. A więc moje pytanie czy jest jakiś patch żeby to "załatać" ? Jak tak to byłbym wdzięczny o podanie linka. A, na 100% to nie wina mojego kompa, miałem wcześnie hl2 i wszystko było dobrze.
dragoog sciagnij g mod 10 z jakiegos torrenta bo ja wlasnie sciagnalem i mi zalatal i mam dialogi i wszystkie dzwieki
Nom thx za info ale działa ci wszystko czy nadal brakuje co nie których modeli?
to jak nie masz modeli to je scianij ..poszukaj jest w dziale download...zal
;f
plz pomoc gdzie instalak finish ?
Seba bez jaj te filefactory to kurwa mi na necie 512 po 10kb/s sie sciaga do dupy!
Do dupy to filefactory mam net 512 i sie kurwa sciąga po 7kb/s do dupy!!
Ostatnio edytowane przez Drazhens ; 20-09-2008 o 12:29
To nie ściągaj, nikt Ci nie każe :)
Mam drobne pytanie: czy ten Half Life co dales nizej zawiera HL2 Deathmatch?? Bo bardzo mi sie podoba (lubie komus kiblem z gravity guna przywalic:D) a za nic nie moge znalezc sprawnej nonsteamowej wersji!!
Jeśli macie Neostradę może cie łatwo ominąć ograniczenia. Gdy ściągniecie jeden part rozłącznie neta i podłączcie go jeszcze raz. Dostaniecie nowe IP i możecie ściągać :D
o tym to każdy chyba wie.
Mam pytanie czy ma ktos cs source w jednej całości bo nie chce czekac az jeden sie siagnie i dopiero potem następny.
Witam..
Zapraszam na nowy serwer cs 1.6
[PL] Need For Frags [TP]@KampNO.pl
91.204.163.15:27045
Życzę miłej gry; ]
ku#$%a wasza mać...jak ja widzę jakie błędy ortograficzne tu robicie to normalnie kolegium dla was to za mało. do szkoły gamonie!!!
I te problemy: jak ściągnąć, jak wypakować, jak zainstalować...? I niech tylko któryś napiszę, że nie dostał neostrady na urodziny?!hę?!
Siemka czy ktos mogł by mi wstawic plik start Instal css source bo przy wypakowaniu wyskakuje mi blad partu 2 cos tam z kodem z góry thx
Sciagam 6 Parta ;] Seba jestes GODLIKE !!
Znallaz sie ten geniusz co bledow nie robi .. !!
Wez idz ty sieciaku .. !
Ostatnio edytowane przez alex11111 ; 25-09-2008 o 20:58
| « Problem z Patchem | Counter Strike: Source [NS] Linki i opis instalacji. » |