Czy jest możliwość zassania tego pack'a z innego źródła, gdyż z FileFactory zrobił się RapidShare - trza sporo czekać zanim do swojej kolejki się dorwiesz i nie daj Boże spóźnisz się o minutę, to wracasz na koniec kolejeczki...
Odp: Counter Strike Source / Half Life 2 Non Steam Download
cs source śmiga świetnie ale hl2... brakuje dużo modeli, załamki graficzne co w niektórych momentach w ogóle to kiszka, nie da się grać. A więc moje pytanie czy jest jakiś patch żeby to "załatać" ? Jak tak to byłbym wdzięczny o podanie linka. A, na 100% to nie wina mojego kompa, miałem wcześnie hl2 i wszystko było dobrze.
Mam drobne pytanie: czy ten Half Life co dales nizej zawiera HL2 Deathmatch?? Bo bardzo mi sie podoba (lubie komus kiblem z gravity guna przywalic:D) a za nic nie moge znalezc sprawnej nonsteamowej wersji!!
Jeśli macie Neostradę może cie łatwo ominąć ograniczenia. Gdy ściągniecie jeden part rozłącznie neta i podłączcie go jeszcze raz. Dostaniecie nowe IP i możecie ściągać :D
ku#$%a wasza mać...jak ja widzę jakie błędy ortograficzne tu robicie to normalnie kolegium dla was to za mało. do szkoły gamonie!!!
I te problemy: jak ściągnąć, jak wypakować, jak zainstalować...? I niech tylko któryś napiszę, że nie dostał neostrady na urodziny?!hę?!
Jest to w pełni działający klient do CS:Source w wersji Non Steam !
Instalacja:
1) Odpal CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_1START.exe.
2) Następnie odpal CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_2FINISH.exe
(Folder w którym ma to zostac zainstalowane zostanie wybrany automatycznie, wystarczy klikać ...
Witam czy jest możliwa instalacja counter strike:source bez konieczności pobierania i instalowania nowej podstawki gry (half-life2) jeżeli już takową mam zainstalowaną chciałbym poprostu link do samego modu do half-life2 (cs:s) bez podstawy którą już mam. Jeżeli ktoś ma link do uaktualnienia...
Sprzedam Konto steam z następującymi grami:
- Half-Life 2
- Half-Life 2: Deathmatch
- Half-Life 2: Lost Coast
*Source SDK
Konto jest z : July 21, 2008
Stan VAC: W dobrym stanie
Witam,
Sprzedam konto Steam z 18 grami, m.in. CS 1.6 i CS:S .Konto zostało założone 16 Kwietnia, 2004 roku co sprawia,że SID ma tylko 7 cyfr
Sprzedaję tylko na Allegro.pl .Oto galeria konta:
http://img24.imageshack.us/img24/1069/b00000003.jpg
...
Witam, mam bardzo dziwny problem. Do wczoraj miałem na komputerze zainstalowanego CS:S, lecz wczoraj wieczorem musiałem zrobić format partycji na której to był Source (Steam), a płytę instalacyjną zostawiłem w Szkocji (przyjechałem do Polski tydzień temu). Mam CD-KEY i pamiętam także dane dot....
Witam mam małe pytanie ;)
Czy jak kupie np na allegro steam key do CS:S
I aktywuje produkt steam. (Mam steam kupiony razem z Counter Strike Anthalogy)
Czy na tym steam mogę mieć CS:S? :faja:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u