Super Wszystko Działa Wielkie dzięki :P A jeśli innym wyskakują błędy to wskazuje na to ze macie za slaby komp mi tez wyskakiwaly zmienilem karte grafiki i wszystko hula jak powinno :)
Odp: Counter Strike Source / Half Life 2 Non Steam Download
Ja narazie zasysam i sie zobaczy czy to naprawde dziala mam css:s i mi smiga bez problemu ale chce se zagrac w NS dlatego sciagam dzieki za wstawke i pozdro :)
trzeba pobierac hl2 i czy musi byc instalowane pokolei i gdzie ja to znajde (przed uruchomieniem gry upewnij się ze plik katalog z grąCounter-Strike Sourceplatformconfigmasterservers.vdf jest tylko do odczytu!)
Help ja ociągnąłem i mam tylko 2 servy setti. Miałem też innego CS który dobrze chodził ale od niedawna też jest to samo(4 servy sett) co mam zrobić???? Mam wakacje to chciałem poszpylać troche w CS
wszysko ladnie dziala pozdrawiam :) ludzie czytam wasze komenty nie dzialaja wam plik .txt one maja po 1/2 kbs poszukajcie na google na 100% ktos to upnol nawed z nudow to jest dokladnie 1/2 sec upowania '-'
Pozdrawiam
No Cześć ;]
Macie tu 1 link do pobrania css ns. Ma dużo seedów (640) Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ja to pobierałem 5h przy łączu 1mb/s (Ściągałem przez qTorrent)
Jak pobierzecie to instrukcja jest w środku ;p (Po angielsku, ale łatwa do zrozumienia ma chyba z 2 punkty xP)
p.s Pisałem to na szybkiego to się nie czepiajcie Xp
Ostatnio edytowane przez bazuka25 ; 10-07-2009 o 14:04.
Ej możecie mi powiedziec czy ta wstawka dziala na 100% Bo nie chce jej sciagac zeby mi potem nie dzialala wiecie jak to jest a jak ktos juz sciagnol to moze napisac
Witam, mam problem all dziala i sie ciesze ale nie wyszukuje servrow ;/ wyszukuje 2 servery na ktorych nie da sie grac
Pomocy co zrobic plssss
Po co ci wyszukiwanie serwerów w grze... ?, skoro jest taka strona jak GameMoitor
ps.
A MI KTOŚ POMORZE ? DLACZEGO NIE MOGĘ DODAWAĆ SERWERÓW DO ULUBIONYCH (FAVOURITES) ??? POMOCY
Jest to w pełni działający klient do CS:Source w wersji Non Steam !
Instalacja:
1) Odpal CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_1START.exe.
2) Następnie odpal CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_2FINISH.exe
(Folder w którym ma to zostac zainstalowane zostanie wybrany automatycznie, wystarczy klikać ...
Witam czy jest możliwa instalacja counter strike:source bez konieczności pobierania i instalowania nowej podstawki gry (half-life2) jeżeli już takową mam zainstalowaną chciałbym poprostu link do samego modu do half-life2 (cs:s) bez podstawy którą już mam. Jeżeli ktoś ma link do uaktualnienia...
Sprzedam Konto steam z następującymi grami:
- Half-Life 2
- Half-Life 2: Deathmatch
- Half-Life 2: Lost Coast
*Source SDK
Konto jest z : July 21, 2008
Stan VAC: W dobrym stanie
Witam,
Sprzedam konto Steam z 18 grami, m.in. CS 1.6 i CS:S .Konto zostało założone 16 Kwietnia, 2004 roku co sprawia,że SID ma tylko 7 cyfr
Sprzedaję tylko na Allegro.pl .Oto galeria konta:
http://img24.imageshack.us/img24/1069/b00000003.jpg
...
Witam, mam bardzo dziwny problem. Do wczoraj miałem na komputerze zainstalowanego CS:S, lecz wczoraj wieczorem musiałem zrobić format partycji na której to był Source (Steam), a płytę instalacyjną zostawiłem w Szkocji (przyjechałem do Polski tydzień temu). Mam CD-KEY i pamiętam także dane dot....
Witam mam małe pytanie ;)
Czy jak kupie np na allegro steam key do CS:S
I aktywuje produkt steam. (Mam steam kupiony razem z Counter Strike Anthalogy)
Czy na tym steam mogę mieć CS:S? :faja:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u