Super Wszystko Działa Wielkie dzięki :P A jeśli innym wyskakują błędy to wskazuje na to ze macie za slaby komp mi tez wyskakiwaly zmienilem karte grafiki i wszystko hula jak powinno :)
|
|
Super Wszystko Działa Wielkie dzięki :P A jeśli innym wyskakują błędy to wskazuje na to ze macie za slaby komp mi tez wyskakiwaly zmienilem karte grafiki i wszystko hula jak powinno :)
Ja narazie zasysam i sie zobaczy czy to naprawde dziala mam css:s i mi smiga bez problemu ale chce se zagrac w NS dlatego sciagam dzieki za wstawke i pozdro :)
Up działa, jednak nie mogę dodać serwera do ,,ulubionych".
mógł bym prosić o wstawienie CS:S na jakiś torrent i podanie linku do niego
Dzięki za pomoc
trzeba pobierac hl2 i czy musi byc instalowane pokolei i gdzie ja to znajde (przed uruchomieniem gry upewnij się ze plik katalog z grąCounter-Strike Sourceplatformconfigmasterservers.vdf jest tylko do odczytu!)
Help ja ociągnąłem i mam tylko 2 servy setti. Miałem też innego CS który dobrze chodził ale od niedawna też jest to samo(4 servy sett) co mam zrobić???? Mam wakacje to chciałem poszpylać troche w CS
Już zrobiłem wystarczyło zainstalować stery od (co dziwne) dźwiękówki
Mój nick to X![]()
Dzięki seba! Uzbieram 10 postów i stawiam gibona
wszysko ladnie dziala pozdrawiam :) ludzie czytam wasze komenty nie dzialaja wam plik .txt one maja po 1/2 kbs poszukajcie na google na 100% ktos to upnol nawed z nudow to jest dokladnie 1/2 sec upowania '-'
Pozdrawiam
Te linki z downlandem w pierwszym poście na tym temacie wciąż aktualne ? Czy są jakieś nowe patche ?
No Cześć ;]
Macie tu 1 link do pobrania css ns. Ma dużo seedów (640)
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ja to pobierałem 5h przy łączu 1mb/s (Ściągałem przez qTorrent)
Jak pobierzecie to instrukcja jest w środku ;p (Po angielsku, ale łatwa do zrozumienia ma chyba z 2 punkty xP)
p.s Pisałem to na szybkiego to się nie czepiajcie Xp
Ostatnio edytowane przez bazuka25 ; 10-07-2009 o 14:04
ja nie moge wypakować pliku CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_1START.exe. Prosze o pomoc.
Ej możecie mi powiedziec czy ta wstawka dziala na 100% Bo nie chce jej sciagaczeby mi potem nie dzialala wiecie jak to jest a jak ktos juz sciagnol to moze napisac
![]()
Witam, mam pytanie czy jak sciagne all party rozpakuje to bedzie cs;s dzialac?
Czy musze jakies patche do tego czy kij wi cu
Już ściągnąłem działa ok, ale jak dodaje servery do ulubionych i wyłaczę grę i włączę na nowo, to tych dodanych servów już nie ma :( pomocy
Witam, mam problem all dziala i sie ciesze ale nie wyszukuje servrow ;/ wyszukuje 2 servery na ktorych nie da sie grac
Pomocy co zrobic plssss
| « Problem z Patchem | Counter Strike: Source [NS] Linki i opis instalacji. » |