Chlopaki ja mam ta wersje co up i tez wyskakuje mi ze nie mam steama i nei moge polaczyc sie ani dodawac serwerow. Kompa mam swiezego wiec nei mial zadneych innych csow steamow itp. Doradzicie cos czy mam se odpuscic cssa?? (zalezy mi na tym ;p)
|
|
Chlopaki ja mam ta wersje co up i tez wyskakuje mi ze nie mam steama i nei moge polaczyc sie ani dodawac serwerow. Kompa mam swiezego wiec nei mial zadneych innych csow steamow itp. Doradzicie cos czy mam se odpuscic cssa?? (zalezy mi na tym ;p)
jak postawic gibbbonanananananana1?!?!?!?! XDD :D::D:D:D :EWPQERPQRP SPA M SPAM SPAM
dobrze ze mam premium na rapidzie :)

jak wam niedziała to sobie z torrenty.ogr sciągnijcie jak macie kąto ja z tamtąd sciaglem i sie nagralem az steama kupilem:) popcorn - po prawej stronie masz "Postaw Gibona"!!
e jesli mam 120 fbs na cs 1.6 to jaki bede mial na cs:s![]()
Kiedy kurwa beda dzialaly te glupie linki bo pisze
alsdasd/link czasowo nie dostepny
CO DO Kurcze pieczonego
ja chce w cs'sa pograc kurna
Jeszcze fajnie by bylo jak byl by link ale te linki co tu sa niedzialaja:(
Co zrobic zeby napisac swoj post {temat} z problem bo szukam i nie umie znalesc wiem ze to nie ten dzial ale to jest jedyne miejsce w ktorym moge cos napisac
Counter-Strike Source Full!!
Zapraszam do pobierania CSS Full, oznacza to ,że ta wersja jest gotowa do grania przez multiplayer!
(w środku znajduje się wszystko co potrzeba do gry przez internet)
Zalety mojego uploadu:
-Pewna wrzuta bez hasła
-Dane naprawcze
-Prosta instalacja + wszystkie potrzebne patche do grania przez multiplayer
Instrukcja instalacji:
1. Uruchom "Counter-Strike.Source" z folderu "Counter-Strike Source"
2. Zainstaluj wszystkie patche z folderu "Update" (16,17,18 kolejność ma znaczenie). Teraz skopiuj "MasterServers.vdf" do folderu z grą (np. C:Program FilesCs Sourceplatformconfig i wklejamy. Następnie klikamy prawym na właściwości i zaznaczymy plik "tylko do odczytu")
3. Na koniec możesz (ale nie musisz) zainstalować Patcha z folderu: "Patch for css" zmienia on dzwięki broni itp.
4. Teraz możesz cieszyć się grą w trybie Multiplayer!
5. Mój upload ,sam używam. W razie pytań odpowiadam na wszelkie pytania.
Jeśli ktoś chce linki pisać na PW.Kod:Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ostatnio edytowane przez Kumaty ; 03-01-2010 o 12:36
Po co w ogole jest ta blokada linkow skoro to tylko utrudnia zycie internatom. A piractwo komputerowe jak bylo tak i bedzie i niestety nic sie na to nie poradzi...Dlatego prosze aby Admini zlikwidowali blokade lub o to aby Userzy jakos inaczej publikowali linki...np za pomoca screenshotow (czyli jpg-ow) albo zeby dawali linki zewnetrzne do serwisow albo swoich wlasnych stronek na ktorych znajduja sie dzialajace linki.
Z gory dziekuje.
a ja bym dal wktory by nic nie pokazywal dla NieZarejstrowanychKod:kod
Czesc wszystkim mam problem z tym relasem poniewaz jak wlanczam CS'a z launchera.exe badz przez HL2.exe to mi wyskakuje blad ''HL2 Demo is unable to run mods'' po czym pokazuje mi ze HL".exe sie zamkna, o co kom on??
P.S. Mam viste x32 i robilem wszystko zgodnie z instrukcja. Help.....
Pojebało was z tym ukrywaniem linków przecież CSS non steam jest darmowy, no kurwa odblokujcie to nie widzicie że tylko drażnicie przez to userów na forum??!!
wszystko ładnie pięknie, ale linki nie działają :/
SEBA moglbys mi dac te linki do dodatku half life 2? bo css'a sciaglem z dzialu download tylko bym potrzebowal tych linkow . jak mozesz napisz mi je na gg 3252423
a macie moze link do texture packa bo nie moge znaleźć :(
| « Problem z Patchem | Counter Strike: Source [NS] Linki i opis instalacji. » |