Popularne odwołania do tej strony: cs non steam download free, css download non steam, half life 2 non steam, cs source free download, non steam download free, css, half life 2 serwery, half life 2 non steam download, hl2 non steam download, cs source download steam, half-life 2 non steam, css_full_oct-15-07_digitalzone_2finish.exe, half life 2 spolszczenie no steam, cs non steam source download, scripts surfaceproperties.tx, css non steam installer, half life 2 spolszczenie, source non steam download, counter strike source non steam instrukcja, css ns download, spolszczenie do half life 2 non steam, gry których nietrzeba sciagac przez neta, half life 2 non steam spolszczenie, hl2 non steam, wood_gib01e.mdl download
- Dwa języki - Angielski oraz Polski
- Czysta gra, bez żadnych modyfikacji
- Wszystkie tekstury, modele, dźwięki zintegrowane (nic więcej nie trzeba ściągać)
- Możliwość gry przez New Game
- Łatwa instalacja
- Rozmiar plików: spakowane 2.03GB, rozpakowane 4.26 GB.
- Dodane kilka niestandardowych map
- Wyszukiwarka scrackowanych serwerów (przed uruchomieniem gry upewnij się ze plik katalog z grąCounter-Strike Sourceplatformconfigmasterservers.vdf jest tylko do odczytu!)
- Możliwość gry przez internet na serwerach NonSteam
Screenshot'y
(kliknij aby powiększyć)
Instrukcja instalacji
- Zapisz wszystkie pliki do jednego katalogu.
- Ściągnij WinRAR'a (o ile nie masz) - www.rarlab.com oraz zainstaluj.
- Kliknij prawym klawiszem na custom_shared_sounds_prv.part1.rar oraz wybierz "Wypakuj tutaj" / Extract here.
- Uruchom CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_1START.exe oraz zainstaluj tam gdzie chcesz.
- Uruchom CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_2FINISH.exe i klikaj "Dalej" "Dalej" "Dalej" (katalog automatycznie się wybierze).
- Uruchom plik CSS_FULL_Update_Patch_#1_(18.3 FIXED_FINAL).exe oraz zainstaluj (katalog się automatycznie wybierze).
- Teraz możesz uruchomić grę linkiem z pulpitu - Counter-Strike Source.
Download
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Spolszczenie
- Ściągnij plik Polish.reg oraz zapisz gdziekolwiek.
- Kliknij 2x na niego oraz potwierdź klikając na Tak.
==========
Half Life 2
Opis
- Pełne możliwości Half Life 2
- Musisz mieć zainstalowanego Counter Strike Source (tego powyżej)!
- Łatwa instalacja
- Pliki zajmują 303MB
- Katalog instalacji jest automatycznie wykrywany
- Dodaje link na pulpicie do gry
Instrukcja instalacji
- Zapisz wszystkie pliki do jednego katalogu.
- Ściągnij WinRAR'a (o ile nie masz) - www.rarlab.com oraz zainstaluj.
- Kliknij prawym klawiszem na free_source_mod.part1.rar oraz wybierz "Wypakuj tutaj" / Extract here.
- Uruchom HL2_ADDON_Oct-15-07_DiGiTALZonE.exe i klikaj "Dalej" "Dalej" "Dalej" (katalog automatycznie się wybierze).
- Teraz możesz uruchomić grę linkiem z pulpitu - Half Life 2.
Download
Kod:
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
no GJ seba ;) jak będe miał lepszego kompa to se ściągne :/ bo miał bym z 5fps jak na 1.6 ledwo co 50 wyciągam :/ . Tak w ogole to nie wiedziałem ze kabul jest w source westwood też jest? :lol:
1. Bierzemy link i kopujemy do paska adresu w przeglądarce
2. Klikamy na Free Download
3. Przepisujemy kod i klikamy na Continue
4. Klikamy na Begin Download
Seba mam następny problem zainstalowałem i normalnie sie włończa lecz gdy sie server ładuje to wyskakuje mi to :
Model models\Gibs\wood_gib01e.mdl not found and models/error.mdl couldn't be loaded
Mam pytanie. Bo ttam jest 7 czy 8 tych partów custam_shared_sounds i czy mam sciagc wszystkie i druga sprawa z tego czegos tej strony jeden chyba na dzien czy na godzine to jak mma to zrobic ?
nooby czy jak chcecie ściągnąć gre i jest 20 partów to co se myślicie ściągnąć jeden i j***ć wszystkie. Kurde nie trzeba po kolei ale wszystkie. Pomyślcie jak ktoś dzieli instalke do czegos na party to oznacza że trzeba zdobyć je wszystkie i wypakować jak czytałem instrukcje jakie dał w temacie to sądziłem że przesadza ale sie mylilłem noobów niegdy nie za mała
[- Zapisz wszystkie pliki do jednego katalogu.
Już wszystko wiadomo -,- czy to tak trudno zrozumieć? To jak myślicie jest ich chyba 8 i co wystarczy ściągnąć jeden, który ma 300 mb? Gdybyście niektórzy byli intieligetni :D to byście chociaż raz pomyśleli logicznie -,- oh...
[ Dodano: Nie 06 Kwi, 2008 ]
wszystko działa, tak jak powinno, dzięki za gierkę i pozdrawiam ;)
Jest to w pełni działający klient do CS:Source w wersji Non Steam !
Instalacja:
1) Odpal CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_1START.exe.
2) Następnie odpal CSS_FULL_Oct-15-07_DiGiTALZonE_2FINISH.exe
(Folder w którym ma to zostac zainstalowane zostanie wybrany automatycznie, wystarczy klikać ...
Witam czy jest możliwa instalacja counter strike:source bez konieczności pobierania i instalowania nowej podstawki gry (half-life2) jeżeli już takową mam zainstalowaną chciałbym poprostu link do samego modu do half-life2 (cs:s) bez podstawy którą już mam. Jeżeli ktoś ma link do uaktualnienia...
Sprzedam Konto steam z następującymi grami:
- Half-Life 2
- Half-Life 2: Deathmatch
- Half-Life 2: Lost Coast
*Source SDK
Konto jest z : July 21, 2008
Stan VAC: W dobrym stanie
Witam,
Sprzedam konto Steam z 18 grami, m.in. CS 1.6 i CS:S .Konto zostało założone 16 Kwietnia, 2004 roku co sprawia,że SID ma tylko 7 cyfr
Sprzedaję tylko na Allegro.pl .Oto galeria konta:
http://img24.imageshack.us/img24/1069/b00000003.jpg
...
Witam, mam bardzo dziwny problem. Do wczoraj miałem na komputerze zainstalowanego CS:S, lecz wczoraj wieczorem musiałem zrobić format partycji na której to był Source (Steam), a płytę instalacyjną zostawiłem w Szkocji (przyjechałem do Polski tydzień temu). Mam CD-KEY i pamiętam także dane dot....
Witam mam małe pytanie ;)
Czy jak kupie np na allegro steam key do CS:S
I aktywuje produkt steam. (Mam steam kupiony razem z Counter Strike Anthalogy)
Czy na tym steam mogę mieć CS:S? :faja:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u