Pichu podaj link do tych binarek, może coś wspólnie wymodzimy :)
|
|
Pichu podaj link do tych binarek, może coś wspólnie wymodzimy :)
ej podaj linka na te binarki razem jak za to sie chwycimy to napewno nam szybciej to zejdzie niz jak bys mial sam to robic
dzieki pichu45 juz nie potrzebuje twojej pomocy znalazlem w necie dzialajace binarki do serwa ...
tabris mozesz podac linka do binarek........? nie badz jaki ten kolega wyzej... podziel sie info
prosta sprawa wgralem starsza wersje bunarek z sierpnia i poszlo zadna filozofia znajdziecie je bez problemu na google .Co prawda zauwazylem na swoim serwie troszke wieksze pingi ale wszystko dziala.
ja tez szukam juz 2 dzien i lipa , wgrywalem pare razy binarki ale si ewieszal server, mam couter source, serwer wykuiony na linux-ie jak bedzie cos wiecej wiedziec piszcie
jbpb13@vp.pl dzieki za pomoc pozdrawiam
w tym temacie macie z uptade'owane binarki;]
Ej tutaj są najnowsze binarki Windows'a? Czy są jakieś nowsze, jak tak zapodajcie linka.
No ma ktoś te najnowsze biniarki? Bo ja nie mam servera na postrzelaj non-steam bo też mam najnowszą wersje :(

Dzięki, właśnie scrackowałem serwer na pukawka.pl. Wszystko działa jak należy! Polecam
[lang=da]hej jeg kan ikke få det helt til at virke det virker kun non steam over lan men ikke internet hvad er problemet og ikke alle de filer i cracken virker det måske for gammel[/lang]
Wczoraj był kolejny update... I czy są już jakieś binarki?
| « Potrzebuję starszych binarek serwera (linux) | Instalacja CS:S Steam na dwóch komputerach » |