Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.zSHARE - css_patch_v18_30-10-2007-dz.exeLink został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. (by spacekiwi)
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
[ Dodano: Wto 02 Paź, 2007 ]
potrzeba mi jeszcze tego z teksturami tylko taki dokladny link bo tamten co jest podany w poscie o instalacji pokazuje mi tylko strone startowa
Albo mi sie wydaje...albo to jest prawda...:(:(..
Zeby sciagnąc patcha musze zapłacic?;/=/
Daj cie to na np http://www.speedyshare.com/
Lub na inna stronke to wrzudzcie będe wdzięczny:*
[ Dodano: Pią 02 Lis, 2007 ]
Ok Jednak Mi weszło....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super, usuncie patch v1-v16 bo gdy juz sobie sciagniecie po chwili wyskakuje "Corupted Installer?" i chuynia. Dajcie cos co dziala, bo pogralbym sobie w css...
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Ty kretynie co ucieszyłeś sie że wrzuciłeś to powinnii cie zbanować
po pierwsze to nie jest patch V18 tylko programik do ms-dos
po drugie jest to tak napisane aby ci otwierało stronkę z jakąś grą internetową
po 3 to gówno otwiera tom stronę nieskończenie wiele razy SPAM
Czyli userowi należy sie BAN
SEba ??Mam takie pytanie moze głupie pytanie,ale jednaj je zadam, ja musze ściągnać wszystkie,które tu są pliki z Patch v1-16 czy wystarczy jeden??
takie samo mam pytanie do Patch v17 ?? proszę o szybką odpowiedz !!
Counter-Strike Source non-steam download
Counter-Strike: Source to udoskonalona wersja jednej z najbardziej cenionych produkcji ostatnich lat.
CS Source wyróżnia się przede wszystkim udoskonaloną oprawą wizualną. Gra działa na tytułowym silniku
graficznym, po raz pierwszy zastosowanym przy...
Witam,
Sprzedam konto Steam z 18 grami, m.in. CS 1.6 i CS:S .Konto zostało założone 16 Kwietnia, 2004 roku co sprawia,że SID ma tylko 7 cyfr
Sprzedaję tylko na Allegro.pl .Oto galeria konta:
http://img24.imageshack.us/img24/1069/b00000003.jpg
...
Witam mam pewien problem , pobrałem Counter Strike Source NS Digital zone zainstalowałem patche itd. I wszystko włącza się pięknie itd ale po start screenie z tymi gościami mam takie coś:
bez*tytułu.JPG | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
i jak jadę myszka to słysze normalnie jakbym po new...
Siema :tease:
Właśnie zainstalowałem cs'a z trudem bo czasem wyskakuje mi -> "Error decompressing data! Corrupted installer?" i musze restartować kompa i chucać w płytę... Gdy instalowałem Pierwszy patch (10) do CSS'a to przy 80-90 procent wyskoczyła mi informacja "co zapamiętałem" (Internet) i...
Witam, mam bardzo dziwny problem. Do wczoraj miałem na komputerze zainstalowanego CS:S, lecz wczoraj wieczorem musiałem zrobić format partycji na której to był Source (Steam), a płytę instalacyjną zostawiłem w Szkocji (przyjechałem do Polski tydzień temu). Mam CD-KEY i pamiętam także dane dot....
Witam mam małe pytanie ;)
Czy jak kupie np na allegro steam key do CS:S
I aktywuje produkt steam. (Mam steam kupiony razem z Counter Strike Anthalogy)
Czy na tym steam mogę mieć CS:S? :faja:
http://img505.imageshack.us/img505/4100/banner6rr.png
Jak w temacie, Counter Strike Source Non Steam wraz ze zintegrowanymi patchami!! Nie trzeba (wręcz nie można) instalować żadnych patchy, instalujesz i już grasz! Jest już poprawiony błąd z teksturami na niestandardowych mapach - wszystko...
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u