Zaleca się najpierw SP2 a potem SP3, czemu tak, tego nie wiem :)
Ten patch zawiera w sobie stary patch i nową aktualizację do wersji: 4252, znaczy się do buildu
|
|
Zaleca się najpierw SP2 a potem SP3, czemu tak, tego nie wiem :)
Ten patch zawiera w sobie stary patch i nową aktualizację do wersji: 4252, znaczy się do buildu
Ech ten path też nie pomógł.
Czyli pozostaje mi ściągnięcie SP3?
Przerobiłem serwer tak jak jest napisane w temacie. Jak wchodze na serw wyskakuje mi takie cos ::
LAN servers are restricted to local clients (class C).
w server.cfg mam sv_lan 0
Może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić ?
Zainstalowałem SP2 i działadzięki za pomoc.
PS.
Mam ten sam problem co kolega wyżej.
hldsupdatetool -command update -game "Counter-Strike Source" -dir <sciezka_do_CSS>
CO z tym trzeba zrobić by aktualizować do tamtej wersji??
P.S:Jestem nowy i nie zabardzo obczajony proszę o pomoc :).
siemka dzisiaj jest nowy update serwera na protocol 1.0.0.41
Czy wyszła znowu jakas aktualizacja? Bo server i gra nie pasuja do siebie :?
Tak wyszła nowa wersja:
Counter-Strike: SourceKod:] version Protocol version 15 Exe version 1.0.0.41 (cstrike) Exe build: 12:27:59 Jul 6 2010 (4259) (240)
- Fixed incorrect stat collection by forcing all dedicated servers to update to the new version.
Trzeba zaktualizować serwery :) i gry, ale nie mogę edytować pierwszego postu ;/
to moze dodaj post dalej ;) TZN pode mną
Trzeba pobrać jeszcze jakieś nowe pathe (prócz tych o których jest mowa na początku) aby grać na non steamie?
Tak, trzeba pobrać tego patcha CS.RIN.RU - Steam Underground Community • View topic - Counter-Strike Source NonSteam 4259 [[drummwill]] (Jul 7)
Witam sciagnolem ta nowa wersje csa i zaktualizowalem ja do wersji 4260. Niestety gdy uruchamiam gre odrazu sie wylacza i wyskakuje blad "No permission to run cstrike" Jak moge temu zaradzic??:(
a posiadasz też aplikację Steam? Reinstall mi pomógł, ty też go zrób
Jesli chodzi ci o steama to posiadam ale niestety akurat source mam ns:/
więc zrób reinstall bo te dwie aplikacje czasami się ,,gryzą"
hmm a mozesz mi powiedziec czemu tego source nie ma w panelu sterowaniu w "dodaj lub usun program"?? wystarczy ze usune caly folder z gra?
powinno wystarczyć..
a mi pojawia sie pasek ładowania servera i znika i tak na kazdym serverze !:/ wie ktos o co tu chodzi ?
i w ulubionych na psychopiaskownicy mi sie pokazuje komunikat Client and server version do not match! prosze o pomoc bo mam zbicie ze nie moge grac!
Ostatnio edytowane przez lukas.tor ; 11-07-2010 o 09:24
heh czy moze ktos mi w koncu odpowiedziec??:((( naprawde zalezy mi zeby sobie popykac w source://////
| « Masz problem z konfiguracja serwera pisz na GG 18981932 | Patrzcie » |