Ściągnij i zaisntaluj dobrze tego patcha: CSS 4231-4259 update to 4260 (1.0.0.42)
|
|
Ściągnij i zaisntaluj dobrze tego patcha: CSS 4231-4259 update to 4260 (1.0.0.42)
co to znaczy bo pojawia mi sie zaraz po włączeniu gry
zrobiłem tak sciągnąłem całaą grę drum will i zaistalowałem potem trn patch 4231-4259 to 4260 i to m,i wyskakuje:
hl2.exe
Unruchowienie tej aplikacji nie powiodło się poniewaz nie znaleziono libcef.dll. ponowne zainstalowanie aplikackji moze naprawic problem
Gdybyś znał angielski lub przeczytał pierwszy post, wiedziałbyś, że nie możesz zagrać na tym serwerze, bo nie został zaktualizowany ;)
==============================
BTW. Zapraszam Was na mały serwer (małe mapy, 8 slotów) działający pod najnowszą wersją CSS non-steam:
---------- Post dodany 18-07-2010 o godzinie 19:52 ----------
Wie ktoś gdzie znajdę GG Mod pod najnowszą wersję Orangebox?
Ostatnio edytowane przez r9skull ; 19-07-2010 o 10:40
!nsider na 99% zainstalowałeś patcha w złym folderze... Ale mogę się mylić : ) jeśli ktoś ma podobny problem niech mi zgłosi
a to w którym folderze to zainstalować w counter strike source tym głównym z plikiem hl2 czy w folderze hl2. Ale to jest beznadzieja ale zal wezcie stara wersje zainstalujcie bo huj mnie strzela. Zaraz zainstaluje starą wersje i ja zaktualizuje
Ostatnio edytowane przez !nsider ; 19-07-2010 o 09:37
plikiem hl2
instaluje i nic, może inaczej się da spróbować?? Może jakiego patch brakuje. Przypomnij mi jeszcze raz kolejność zainstalowania gry drumwill od nowa z patchami i linki do patchów bo juz nie wiem co mam robić
Ostatnio edytowane przez !nsider ; 19-07-2010 o 11:03
Wystarczy, że zainstalujesz tylko ten patch (zawiera wszystkie poprzednie): Counter-Strike Source Cumulative Patch v2.exe
ale ja zainstalowałem gre 2 patche i ten cumulative
r9skull na tamtym patchu nie działają ulubione.
!nsider zainstaluj w konkretnym folderze plik: Counter-Strike Source NonSteam 4231 [[drummwill]].exe np. wybierz lokalizacje:
Wtedy gra zaisntaluje się w katalogu:Kod:C:\Program Files\i do tego katalogu instalujesz jakiekolwiek patche i tam powinien być plik hl2Kod:C:\Program Files\Counter-Strike Source\
No ale to jest najnowszy patch:
Jul 16- Cumulative PATCH v.2 WITH 1.0.0.42
Ehh zobacz: Aktualizacja / Update Counter-Strike: Source 1.0.0.60 (4539) 23.04.2011 tu też jest najnowszy tyle że działają ulubione -.- patrz po wersji i wydaniu...
zrobiłem tak narazie zainstalowałem grę i działa mi ona tak
Protocol version 15
Exe version 1.0.0.40 (cstrike)
Exe build: 16:13:38 Jun 10 2010 (4231) (240)
później jak zainstaluje tego patch to mi ten błąd wyskakuje
i nie rozumiem po co mi ten plik mdf po rozpakowaniu tego patcha
CSS 4231-4259 update to 4260 (1.0.0.42)
powiedz mi czy moze źle go ściągnąłem czy co??
i odpowiedz szybko bo juz 3-4 dni nad tym siedze a chce zagrac w csa
jaki kolwiek patch bym zainstalował to mi albo nie działa wcale albo mi wersju nieaktualizuje a dobrze ją instaluje w folderze z plikiem hl 2 i nie wiem co na to poradzić
---------- Post dodany 19-07-2010 o godzinie 10:48 ----------
nie wiem co ja zrobiłem ale zrobiłem to przypadkowo zainstalowałem patcha byle gdzie półźniej go stamtąd usunąłem i zainstalowałem w folderze tak samo jak przedtem i działa
---------- Post dodany 19-07-2010 o godzinie 10:50 ----------
hdzie jest konsola?? w tym csie bo na tyldzie nie ma
Ostatnio edytowane przez !nsider ; 19-07-2010 o 12:15
co do konsoli to przeczytaj faq w pierwszym poście, co do patcha musiales isntalowac ciagle w zlym katalogu innego wytl;umaczenia nie mam :)
Problem tkwi w tym że taki komunikat wyskakuje gdy chce wejść na serwer który jest zaktualizowany do wersji 1.0.0.42-sprawdzałem bo szukałem tylko serwerów z najnowszą aktualizacją-gdzies w google znalazlem liste serwerów i wybierałem tylko te zaktualizowane do tej najnowszej wersji. Z tej stronki brałem serwery:Counter-Strike: Source servers
Nie mogę ściągnąć tych 2 części tego patcha co na rapida są wrzucone-nie moge pobrać z rapida bo wyskakuje że wykorzystałem już limit. miałby ktos może te linki co Andesoj podał tyle że nie wrzucone na rapida tylko np.na megaupload albo cos podobnego??
Witam, kolega z klanu ma problem: nie może w nicku dać tego znaka:[ i ] co radzić ? musi sciągnąć addonsa ? tylko niemam linka :( Proszę o pomoc
A ja gram na czeskich i ruskich serwerach i juz mnie wkuR*** ich paplanie bo zadne Polskie serwery mi nie chodzą , zal !!! :/
| « Masz problem z konfiguracja serwera pisz na GG 18981932 | Patrzcie » |