Ej a masz inny link do tekstur bo mi programem "Internet Download Manager" ściąga i i błąd wyskakuje... Sorki sciąga się już....
|
|
Ej a masz inny link do tekstur bo mi programem "Internet Download Manager" ściąga i i błąd wyskakuje... Sorki sciąga się już....
Ostatnio edytowane przez gunioDamian ; 03-02-2010 o 17:03 Powód: ściąga się
Jak instalka jest dobra ? bo nie chce na prozno pobierac a potem jakis blad ://
zainstolawoałem i dalej są kratki rózowe :/
Mi nawet nie działa link pozdro... niech wiaderko to ogarnije te wygasłe linki bo 80% linków nie działa.
Z tego co czytałem zainstaluj tekstury (przyklejone)
zaparit.cz najgorsza strona on mi dał sciągnałem i zainstalowałem i połowa tylko tekstur dziala a na de_train ciagle cała mapa jest w kratkach :////
Ale wy macie problemy, ja jakoś zainstalowałem i działa.
gunioDamian pisałem że dopiero po zainstalowaniu wypakuje się instalka, więc wejdź w folder z Source'm i znajdź plik instalacyjny.
ściągnałem, włączyłem, wypakowała się instalka, zainstalowałem tekstury c/program files/ counter-strike sorce i wchodze na traina i rożowe kratki :/
Odpisze ktoś wreszcie ????
A spróbuj zainstalować do folderu "cstrike"
jak to nie pomoże to nie wiem.
Spróbuję... ;)
I dalej teraz skopiowałem models i coś tam i kopiuję z folderu hl2...
A może dałeś mi nie na standardowe mapy ? Bo np. 35hp_cz działaja a na de_nuke nie :/
No ale przecież u mnie na train i nuke jest wszystko w porządku ; o
Może od tego csa co dałeś link :ftp://ftp.vsi.ru/pub/custom/game/cs/...071004-dma.exe
CSS Texture Pack up dla CSSGame.pl by Fellox
Wielkość uploadu: 650.4 MB (po rozpakowaniu 1366MB)
Polski nielimitowany serwer.
Jeśli ktoś ma problem z brakującymi teksturami (np. fioletowo-czarne kwadraciki) niech ściągnie.
Sprawdzone. W środku folder hl2 - należy go wrzucić do głównego katalogu gry, tam gdzie jest plik hl2.exe, nadpisując pliki jeśli trzeba.
Kod:http://www.odsiebie.pl/5emr12f12xu5/CSS_Texture_Pack_up_dla_CSSGame.pl_by_Fellox.zip.html
Witam...
Był by ktos tak dobry i odswiezyl link :/
z góry dziekuje.
| « Oddam jeden klucz CS:S | POMOCY » |