Co to daje?
Te Tekstury Usuwają Problem z różowymi ścianami oraz napisami error w CSS.
Te Różowe ściany są bardzo wnerwiające, chcecie dowodów?
Proszę Macie dowody obejrzyjcie ten obrazek.
Czy Warto Instalować?
Tak Oczywiście, rozwiązuje to problem z różowymi ścianami na niestandardowych mapach.
Na moim łączu 1mb/s ściągało się 1 Godzinę i 15 minut.
Oraz Instalowało się na moim niedawno upgrade'owanym komputerze około 45minut.
witam Sciagnołem i zainstalowałem tylko ze wraz nie działa i wraz sa tek kwadraty wiec ocb? ja zainstalowałem to w d/Counter strike czyli podobnie jak pathe czy spolszczenie czy moze ktos pomoc?
zainstalowalem te tekstury do foldery z css i zrobil sie nowy folder hl2 ale jak gram na niestandardowych mapach to itak sa rozowe sciany i napisy error .....nic nie dalo.
Moze wymieszac to co jest w tym folderze np: folder "bin" z tym folderem bin co juz istnial????
dzienki ci bardzo scaglem to i zainstalowalem w (Dysk)/programfiles/CounterStrtrikesource
Jesli bedzie ci wyskakiwac czy podmienic plik z tego na tego to zanaczy ze dobrze robisz THX:)))))))
tylko ze hl2 mi niedziala zalanczam gre daje new game wybieram jakas runde i daje start naw game i mi sie niezalancza
Ostatnio edytowane przez xxxTeRRorxxx ; 29-06-2008 o 02:23.
Siemka ! Co zrobić aby na non steam mieć nowe tekstury. Bo przed formatem winda na non steam miałen nowy wygląd np. paki, noża, postaci i cyfer odpowiedzialnych za kasę itd. A teraz mam te ze steama. Co robić ?
Witam. Chciałbym się dowiedzieć co robią tekstury:
hint - ?
skip - ?
null - "textura null pokrywasz sciany ktorych gracz w grze nie widzi (dachy albo jakies inne rzeczy)
w grze jej nie widac uzywa sie tego poto zeby zaoszczedzic FPSy" - Nem
---
tutaj wypisze te które znam :P
sky - niebo
witam sciaglame tekstury do c,s dokladnie Source Texture Pack Installer i nie dzialaja moze wina ze zle zainstalowalem ale instalowalem do głownego folderu c.s i do cstrike i nic i tak nadal wszystko mam rozowe podajcie jakies dzialajace
...
Witam ! zainstalowałem Texture Pack do Sourca i na de_nuke owszem jest mniej tych kwadratów ale i tak i tak pozostają niektóre :
Oto przykład:
http://images50.fotosik.pl/58/331fe732d37a36b0m.jpg
Nie wiem co jeszcze zrobić, ale to jest wkurzające.
Pozdrawiam
Po formacie kompa, i zainstalowaniu steam'a znacznie pogorszyły mi się tekstury w cs (prawie jak w tibii xd) 32 bitów ustawić nie da rady, i smoke jest taki gęsty i kanciasty że nie da się nic zobaczyć przez niego -.- Moge dać screeny
NIewiem s kąd ściągnąć tekstuty do Counter-Strike Source by niebyło tych ścian różowych itp. były tu jakieś tematy ale te linki już niedziałają i tak samo jest na google też znajduje same niedziałające linki czu pomożecie mi i dacie jakiegoś linka
Ostatnio gdy grałem na mapce de_clan1_mill zauważyłem pewne niedociągnięcie
Oto link do filmiku:bug
Chodzi o te dziwną teksturę u góry. Czy wy też tak macie??
Problemy z CS 1.6
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u