Popularne odwołania do tej strony: ustawienie grafiki w css, najlepsze ustawienia w css, grafikeinstellungen für css, wszystko o ustawieniach cs source
Wiele osób nie zwraca uwagi na to że CS:S sam wyszukuje najlepsze ustawienia dla karty graficznej.Na tym screenie jest pokazane:
Na dole jest napis który informuje nas o tym że pod znakiem * kryją się optymalne dla naszej karty graficznej ustawienia.
Wystarczy wszystko poustawiać na gwiazdkę i gra od razu będzie nam płynniej działać.
To dla tych co o tym nie wiedzieli.
Witam serdecznie ;)
Znalazłem stronę do darmowego dzwonienia na stacjonarne i komórki w Polsce!!
Darmowdzwon
Strona działa i jest super ;) Jest tylko małe "ALE" - co ok 2 minuty trzeba naciskać na ekranie pojawiający się przycisk: "kontynuuj rozmowę..."
...
Chodzi oto że jak wejdę w CS:Sa ustawienia grafiki zaawansowane i zmienię tam na swoje, to po wyjściu i wejściu w grę mam te stare nie wiem czemu. Tylko ten problem mam...
pomocy
Witam !
Otóż gdy wbijam na serwa i jest 16/17 osób wyskakuje info że mam bana albo "napisz podanie o slota".
Myśle że ten kto chce slota to sam się dowie że trzeba napisać podanie o slota, a zresztą to był już taki temat ... ...
Witam od jakiegoś czasu borykam sie z problemem automatycznego sciągania z ftp.
Otoż mam maniego, wszystko dziala, ale jest jeden problem gdy wrzucam odpowiednio mp3 do np. listy odtwarzania przez @menu, bądź na początek rundy, bądź gdy wrzucam mapkę, to graczowi który nie ma jej pobranej,...
Witam :)
Czy dałoby się zrobić tak że po wejściu na serv gracz automatycznie w say boxi'e jest Do gry wchodzi $gracz$. Nawet nie chodzi o to by wyświetlało kto.
Tylko chcę zrobić by każdy po wejściu miał widok trzeciej osoby - czyli w konsoli musi być say /thirdperson
Pozdrawiam Kemsan
no wiec mam takie pytanie jak sie robi te napisy co jak np wchodzisz na serwa lub jak kupujesz m4a1 to sie wyswietlaja same w sayu jak je sie robi? prosze o szybka odpowiedz w poscie w razie czego gg 9855733
Witam , mam problem:
Gdy odpalam CS'a , włacza go , i po kilku sekundach(6-3) samo go wyłacza, re-instalowałem go, instalowałem NS ale on ciagle się wyłacza.
Jeszcze tydizen temu grałem normalnie, gdy po 2 dniach znow chciałem grac , gra sie nie chciała juz właczyc:/
Prosze o pomoc!
Witam mam taka mysl:
ze np. sxe jest opcjonalne i osoba bez sxe dostaje kicka po 2 min gry
ale przed tym wyświetlą sie jej instrukcja sxe oraz zaczyna sie pobierac(oczywiscie sXe)
lub sxe jest wymagane ale zanim rozlaczy osobe z serwera bez sxe zacznie jej pobierac i tyle:)
tutaj mam plugin...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u