Counter Strike Source Realism Pack 1.2
To paczka bardziej realistycznych broni, zmieniony jest też HUD.
Zresztą zobaczcie sami jak to wygląda:
DOWNLOAD (160mb)
Wszystkie pliki wypakuj do np. D:/Counter Strike Source/cstrike
|
|
Counter Strike Source Realism Pack 1.2
To paczka bardziej realistycznych broni, zmieniony jest też HUD.
Zresztą zobaczcie sami jak to wygląda:
DOWNLOAD (160mb)
Wszystkie pliki wypakuj do np. D:/Counter Strike Source/cstrike
Ostatnio edytowane przez Waco PP ; 29-09-2008 o 15:22
Nono bardzo ładnie wyglądająca paczuszka :) Będę miał czat to ściągne. PS. Dźwięk uzi jak na koperytka xD.
Mam problem. Nie mogę wejść na żaden serwe (z tym packiem). Klikam dołącz, serwer bardzo długo się wgrywa i w pewnym momencie wszystko się zawiesza, może muszę coś w opcjach graficznych pokombinować?
Pomóżcie please.
A dobrego masz kompa czy ledwo ci CS:S działa ?
Uuu niezła paczka chyba se zassam.
Mmm nie mam słabego kompa, procek tylko 1,89 Ghz, a z tego co wiem wymagania rozsądne to 2,2 :> Włączyłem sobie CS:S na średnich detalach i śmiga, nie ma problemów.
Dobra, może to problem z kompem. Robię reinstal.
Kiedyś zmieniając skiny, nie mogłem wejść na większość serwerów, był błąd pliku sounds_manifest.txt , czy tu nie będzie podobnej sytuacji ?
Ja mam tą paczkę i wbijam na każdy serwer, a jak piszesz że miałeś kiedyś taki błąd to po prostu nie podmieniaj pliku sounds_manifest.txt
Hmm... Wg. mnie to może nieco zalagować serwer, chyba, że się ma dobrego neta. Paczka niezła, ale nie chcę ryzykować zepsuciem cs'a xD
Tu bardziej chodzi o dobrego kompa niż neta.
mam pytanie. czy to twój ? ;>>>
Co mój ?
Jeśli chodzi ci o paczkę to nie ja ją robiłem ; )
a skąd ją brałeś ? :D:D
Co to za pytania ? jesteś z policji czy co.
Natknąłem się na nią i tyle.
Rzeczywiście, paczka działa :P Jak narazie tylko na jeden serwer nie mogę wejść. Polecam ją wszystkim !
| « Automatyczne ustawienia grafiki w CS:S | [Steam] HL 2 & Portal za darmo ! » |