Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Forum Counter Strike > Counter Strike Source > Instalacja CS:S Steam i Non Steam

Instalacja CS:S Steam i Non Steam - Informacje odnośnie procesu instalacji Counter Strike Source w wersji Steam i Non Steam

Tagi tematu Najnowszy patch:

Serwery forum.wiaderko.com

HashJama [TP] 193.33.176.148:27015status serwera HashJama [TP] połącz

HashJama [FFA] 193.33.176.188:27015status serwera HashJama [FFA] połącz

HashJama [DM] 193.33.176.53:27015status serwera HashJama [DM] połącz

HashJama [Aim Hs] 193.33.176.15:27015status serwera HashJama [Aim Hs] połącz

HashJama [COD] 193.33.176.111:27015status serwera HashJama  [COD] połącz

HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015status serwera HashJama [AWP/HG DM] 193.33.176.50:27015 połącz

wiaderko.com [Ventrilo] v1.svoice.pl:6416status serwera wiaderko.com [Ventrilo]

SPONSOR:

Odpowiedz
 Odsłon tematu: 1002
Narzędzia wątku

Najnowszy patch

deinter3 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Możecie mi podać nazwy najnowszych patchów do css? Potrzebuje, bo chce zaktualizować :)

Odpowiedz

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
najnowszy patch
witam czy może dać mi ktoś link do najnowszej aktualizacji css non steam ?
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Najnowszy serwer :]
Dane Serwera Nazwa :**Burdelownia**| Hostgame.pl * IP serwera: 91.203.223.245:27040 * Slotów: 20 * Gra: Counter-Strike Source * Typ Serwera:Non Steam * Rodzaj:Prywatny * Head Admin: Tom Clancy's
Śmietnik
CSS Najnowszy patch 1.0.0.56
Patch info * Fixed performance issues and memory leaks related to scoreboard display. * Fixed long-standing bug in which a player would see another player in a grenade-throwing animation when they no longer had a grenade as their active weapon. * Fixed animation problem (“crab...
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Najnowszy patch 1.0.0.55 do pobrania tutaj
do pobrania tutaj 1.0.0.53 za godzine wrzuce na przeklej Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Instalacja CS:S Steam i Non Steam
Najnowszy patch
Witam. Mam problem. Steama mam od niedawna i chciałbym się dowiedzieć, jak zupdatować CS'a, by mieć najnowszego patcha, wystarczy ściągnąć z neta, czy jest jakiś inny sposób?
Problemy z CS 1.6
Najnowszy PATCH 1.2.7 + CRACK do The Sims 3
Łatka poprawia błędy i optymalizuje kod gry, dzięki czemu produkcja działa szybciej, sprawniej i rzadziej wychodzi do systemu. Poniżej pełna lista zmian: - Poprawione problemy ze zbyt wolnym tempem gry działającej w prędkości 2 i 3. Obecnie niektóre komputery będą pracowały lepiej przy użyciu...
Archiwum forum
[Download] Demon Patch 2009 prwd. najlepszy patch musisz pobrać
Patch by Person Bartek10 Herqu3 i inni zawartość Option File: Ligi: -Angielska,Fracuska,Włoska,Hiszpańska,Polska UEFA I FIFA NOWE DRUŻYNY: BVB, HERTA BERLIN ,HEARTS, NIKE I ADIDAS TEAMS , FC SCHALKE 04, VFL WOLFSBURG, BAYERN MONACHIUM ,PARTIZIAN, AJAX, AZ ALMAKAR, SPORTING BRAGGA, FEYENOORD...
PES
Najnowszy patch do css
Siema ja do Was z very BIG prośbą :D podajcie linka do najnowszego patcha do css non steam, którego mam od kumpla i nie mogę nim grać na żadnym serverze bo pisze że nie ta wersja :( szukałem na forum i nic nie znalazłem... Proszę nie zamykajcie tematu!
Prosze o najnowszy patch
bardzo bym prosił aby mi ktoś podesłał najnowszy patch do Counter Strike Source
Najnowszy amx
To tak potrzebuje najnowszego amx gotowca- Ma top15 itp Muzyczki typu head shot itp i zeby to mozna bylo scignac dam +
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz