Witam![]()
a mianowicie nie wykrywa mi steam :mrgreen:
wpisuje w konsoli "status"
i VALVE_ID_LAN
orginalny cs zainstalowany, steam wlaczony, tak wiec
czekam na odpowiedz co trzeba zrobic zeby wykrywalo steam :P
Pozdrawiam :roll:
|
|
Witam![]()
a mianowicie nie wykrywa mi steam :mrgreen:
wpisuje w konsoli "status"
i VALVE_ID_LAN
orginalny cs zainstalowany, steam wlaczony, tak wiec
czekam na odpowiedz co trzeba zrobic zeby wykrywalo steam :P
Pozdrawiam :roll:
Nie graj na Non-Steamie.
Oczywiście oprócz Puchatek[4FUN] :>
wejdz na steamowy serwer i wtedy na bank bedzie twoj id steam, serwery masz w dziale serwer steam ;x
nordstar12, na nonsteamowych serwerach to normalne.
No tak ale zazwyczaj jest napisane STEAM_ID_LAN ale bez Steam ID. Tak po prostu. Nie wiecie w czym może być problem bo ja też się z tym spotkałem. Wszyscy są VALVE mimo że niektórzy mają steam. To występuje od jakichś 3 dni. Ma to jakiś związek z niedawnym update steama? Nie żeby było to niezbędne ale fajnie wiedzieć czy kolega ma steam.
wszyscy są valve na non steam serwerach >.< na steam serwerze tylko sprawdzisz steam ID
I tu się mylisz. Nie sprawdzisz swojego STEAM_ID ale możesz sprawdzić czy ktoś ma steam czy gra na nonsteam. Bo jest albo VALVE_ID albo STEAM_ID napisane w status. A tam gdzie powinno być steam_id są liczby uzależnione od czasu gry. Nie podeśle screena bo jak mówiłem coś się zmieniło. Chyba że mam jeszcze starego jakiegoś.Zamieszczone przez CHE
[ Dodano: Nie 27 Sty, 2008 ]
Obiecany screen z serwera nonsteamowego (fakt że nie mój ale mr. Google pomógł):
http://img340.imageshack.us/my.php?image=hltvzy0.jpg
BTW - HLTV zakupiło steama w Empiku![]()
:mrgreen:
eh na steam serwerze nei moze byc valve id bo ci nonsteamowiec nie wejdzie na ten serw
czasami zdarza się na NS serwerach, że pokazuje, że jesteś valve, ale co w tym złego to ja nie wiem :D
Jeśli pokazuje Ci na serwerach Steamowych ,że jesteś VALVE i serwer jest zabezpieczony VAC-em to bład w AMX-ie..Na serwerach no-steamowych czasem pokazuje Steam ID ale LAN.
| « Czarnosc | nowe mapy » |