Popularne odwołania do tej strony: nóz skierowany w dół, noz skierowany w dol w csie, counter strike fpsbanana noz 1.5, model noza w dol, jak w cs grac z nozem, fpsbanana noz, fpsbanana noże
Szukałem, znalazłem ale linki nie działają. A dokładniej chodzi mi o nóż w lewej ręce skierowany w dół. Mam już model który zmienia nóż w dłoni, ale chodzi mi o taki który będzie skierowany w dół. Macie może ? Na CS Board znalazłem ale linki nie działają.
Witam,
Mam mały problem z bronią, a mianowicie broń w grze znajduje się po lewej stronie ( w lewej ręce ) i mimo tego ze w ustawieniach mam "use Right Hand" to broń dalej jest po lewej stronie. W menu także ustawiałem aby broń znajdowała się po prawej stronie lecz to dalej nie pomaga....
Witam wszystkich. Mam pewien problemik, chodzi o to ze nie wiem w jaki sposob moglbym mustawic to aby TYLKO awp znajdowalo sie w lewej rece. Czy istnieje jakas komenda na to a moze jaki modelo?
Z gory dzial
Wiecie czy są moze granaty w lewej ręce jakis model albo jakis skrypt tylko zeby w lewej rece byly zawsze i z lastinv i gdy nacisne 4, a nie tylko jak nacisne 4. :D
Elo...Mam sprawe. Mam modele HLTV i jest w nich model noza w prawej rece. Daloby rade model noza w lewej rece bez animacji?? Dzieki za pomoc... Dam plusiki za pomoc :)
Grałem w Cs i nagle jakiś wyskoczył link więc go wyłonczyłemm i chciałem prawym nacisnąc odśwież bo sie ekran rozmazal. i od tej pory widok na broń mam z lewej strony a sie przyzwyczaiłem do prawej